Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj,
tak v Praze konečně trochu poletuje sníh ![]()
Já kafe nepiju. Je mi po něm špatně. Jen jsem slyšela, že když se v těhotenství pije kafe, tak potom jsou malé děti nespaví, ale asi je to taky blbost. Čaj zelený a černý taky nepiju. Jen ovocné a bylinkové. Ale za to mám moc ráda kakao. ![]()
K tomu sexu - o tom jsem taky neslyšela. Jen opak, že prý je to dobré a miminku prospěšné. Já na záněty netrpím a nikdy jsem netrpěla, ale v prvním těhotenství jsem ho dostala a opakoval se mi. Tak nevím…
Ten kočrek je hezký, ale ta cena mě zarazila. Přijde mi přehnaně drahý. By mě zajímalo co je na takovýhle kočárkách tak drahé? Nebo jestli se platí za tu značku…
IvcaH
taky ujíždím na kakau,až neskutečně,ale možná je to díky tomu,že mi přestala chutnat káva,ale pila jsem ho i v prvním těhu.Takže když k nám někdo přijde já udělám kávu a sobě velký kotel kakaa.
A ještě ujíždím momentálně na kompotech ![]()
Ellanis děkuji moc,dneska jsem fakt moc ráda,jen mě mrzí,že tam nebyl manžel.Jsem netušila,že by mohl jít se mnou,ale tak půjde aspoň na ten 3D
![]()
Holky kolik jste platily za ten NT screening?Já i se dvěma fotkama 600,–
Já vůbec nic
jen pokud mi dr. dávala fotku, tak za ní chtěla 100,–Kč, ale to bylo ještě před screeningem…
Já furt nevím, co to ten NT screening je teda jestli mi ho dělali…ale hodnotu NT doktorka uvedla, takže to byl asi on…??? O krvi nikdo nic neříkal, ale to možná bude dávat můj dr. dohromady v poradně v pondělí ???
No pokud to teda byl ten screening, tak jsem platila 100 Kč za fotku (teda 4
)
Ellanis,mě tam dneska na tom NT měřil nějakou tu kožní řasu nebo co a nosní kůstku???Sama nevím,jen vím že mi říkal že ta hodnota je 1,2 a že je to v pořádku ani nevím jaké mají být ty hodnoty ![]()
lukinko gratulace ke kontrole
Já sem teda za ten screening nic neplatila no jenom fotku 50kč
Holky ohledně screeningu, čekatelky z diskuse červen 2010 objevili perfektní článek, který vysvětluje vše… :palec
Ahoj holky,
jsem z července 09 a ráda bych Vám nabídla kočárek po mojí slečince. Je moc pěknej. Původní cena vč. autosedačky byla 11 400 Kč. Teď bych ho nechala vč. autosedačky za 6000 Kč (při rychlém odběru jsem ochotná jít ještě dolů.) Díky dotazy pište kdyžtak SZ. Je to Mikado Boston
ten clanek je super! diky moc! konecne vsechny informace pohromade.