červenec 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4066
7.1.10 09:46

Ta první krev jde prý na všechno ohledně nemocí a tak, prostě ti tam udělají různé rozbory krve, třeba na AIDS ap.Ty mi dělali minule. Včera mi sdělili že výsledky mám vpořádku…ale prý se na něco(už nevím co) má odběr opakovat, takže mě včera taky píchli, prý je to normální.No a příště mi vezmou na genetiku-říká se tomu tiplle test?nebo je to zase něco jiného?jejda, koukám že v tom taky lítám… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
7.1.10 09:49

Jé moc děkuji. U prvního jsem chodila na kontroly v Rakousku a to jsem na plodovce nebyla, takže vyvozuji, že vše bylo ok. Tak snad nyní také. Děkuji.
A díky za poslání snížku, trochu začíná sněžit :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17581
7.1.10 09:59

taky v tom lítám. i první krev jsem měla nějak na genetický vady, tu mi brali v 11.tt a teď v 15.tt mi krev rozlila asi do tří zkumavek na různý věci, právě i na krevní skupinu a AIDS a podobně a třetí byla zase na genetiku… mám hrůzu z amniocentézy, aby to nějak neublížilo miminku. tak si strašně moc přeju, aby byla krev v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12565
7.1.10 10:01

Páni, člověk na půl den zmizí a aby dočítal hodinu :lol:
Všem holkám, co jdou na kontroly držím pěsti, ať je všechno OK.
Co se týká chutí, tak na mě přišly ty vaše dřívější džusy a mám maximální spotřebu kyselých žížalek :lol:
Natally a s tím tatarákem klídek jo??? Bo ten bych jedla od rána do večeraaaaaa :zed:
Taky si semotamo prostě nedokážu odpustit parmašunku a maximálně blažený pocit mám z gorgonzoly s pidi rajčátkama :huban:
Zácpa mě pomaloučku polehoučku opouští, tak jí jdu ještě pomoct zeleninovým salátem.
Ale co mě teda trápí skoro pořád, jsou bolesti hlavy… a těch teda netuším, jak se zbavit…
A s důchodcema teda cestovat nemusím, ale je to docela horor, když zapomenu, že do obchodu se chodí až kolem poledne…včera jsem jela nakoupit hned ráno, jak sem zavezla malého do školky a po celém obchodě zběsile běhali důchodci s letákama v ruce a div se nepobili o slevněné zboží…v porovnání s tím, jsou silnice maximálně bezpečné :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12565
7.1.10 10:11

marye kdo by neměl hrůzu z amniocentézy 8-o Já to jen viděla v knížce a myslela jsem, že odpadnu…nejsu teda žádná velká měkota, ale spíš nebývám vůbec nemocná a doktoři se mně tak nějak celkově vyhýbají (ťuk ťuk ťuk). V nemocnici jsem byla dvakrát, co jsem se narodila a pak když jsem rodila, takže pro mě bylo docela maso už to, že jsem do poradny musela chodit co měsíc…a proto je i fakt, že injekcování moc nemusím…když jsem zjistila co a kam by mně měli píchnout, tak jsem radši rodila bez epidurálu :lol:
Uvidíš, že všechno bude v pořádku a žádná amnio se konat nebude :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4066
7.1.10 10:29

Já každopádně při porodu epidurál nechci. Jen kdyby byly nějaké velké komplikace. Znám pár holek co mají po něm doteďka problémy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7561
7.1.10 10:35

Ahoj holky,
Marye a tu amniocentézu můžeš kldině odmítnout. Já na ní odmítla jít u prvního těhotenství a mám zdravého kluka. Na UTZ bylo vše v pořádku a tomu jsem věřila. Ale je pravda, že krev v 16tt mi dopadla taky dobře a měla jsem tam jít pro jistotu protože z manželovi rodiny se jedno dítě narodilo s downem.
Ellanis ten epidural není tak hroznej. Já ho měla při císaři a to píchnutí jsem vůbec necítila. Jen mě hned začali lítat mravenci v nohou a to bylo to umrtvení :-)
Kyselé žížalky taky můžu, ale chodím si do lidlu kupovat jiné kyselé bonbóny a ty jsou lepší. Taky tam prodávají takové kyselé špagety a ty bych mohla jíst pořád. Mňam teď na ně mám chuť a domá žádné nemáme :cry:
Ke kontrolám dnes všem držím palce, ale věřím, že už tu budeme psát jen dobré zpárvy. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
7.1.10 10:49

Jé kyselý bombony a ty kyselý špagety tak ty taky můůůžu mňáám :mrgreen: :pankac:
Kurňa holky vy ste mi udělaly chutě :lol:
Já tady chci teho slintajícího smajlíka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12565
7.1.10 10:51

A jinak u nás zase krásně sype…je bezvětří, padají pomalé velikánské vločky, no nádhera … doprkýnkapráce nemohlo takto byt přes vánoce???? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
7.1.10 11:11

U nás sněží už od rána :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17581
7.1.10 11:15

u nás na jihu se zatím nesype nic, ale zítra tím dost vyhrožujou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5957
7.1.10 11:21

Kysely spagety :lol: :lol: :lol: tak to jsem jeste nemela :-) ale mam rada bonbony kysely rybicky od Joja :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17581
7.1.10 11:34

a co teprve octový brambůrky :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4066
7.1.10 11:39

Holky já jsem z vás dostala hlad :-D co bych si tak dala za dobrůtku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
7.1.10 12:05

Tak Morava a Slezko tam už padá, a my Marye musíme prý počkat alespon do zítřka a pak už se to na nás pohrne z nebíčka. Manžel chce o víkendu na lyže, dokonce jsem dostala lyže od Ježíška. Manžel je měl dřív než se dozvěděl o mimi. No a jelikož mám rizik.těhu tak až příští rok. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí