Poradna duly
Jana Čurdová
naštěstí se takový hrůzy nestávají často a většinou píšeme o běžných věcech ![]()
Verunko- to je fakt úplnej medvídek, jinak vážně krásné fotky, známá se takhle nechala taky v devátém měsíci fotit, ale ta to měla jako z prostředí nějaké haly a prsa měla omotaná igelitem, ona je částečně i modelka. Já se na to teda necítím, jedině tak od manžela se nechám nafotit doma ![]()
Lidi jsou svině, o tom není pochyb, o tom případu jsem zatím neslyšela, ale jistě to bude v televizi, hlavně, že tolik lidí nemůže mít mimčo a jiní si je rodí jak na běžícím pásu a pak udělají tohle svinstvo.
Hlasím z Českých Budějovic, že tu nesněží vůbec, ale teď mi volali naši a hodně sněží jak v Třebíči, tak v Čejči, takže prostě Morava nám asi zmizí.
Jinak holky s tím zvracením, sestřenka zvracela přesně týden a kamarádka zvracela až někdy ve čtvrtém a pátém měsíci.
Dneska mě nějak pořád píchá v pravém boku, to samé se mi dělo i v pondělí. Tak si půjdu lehnout.
Marfuško, s tím pícháním v boku - měla jsem to před časem nalevo a četla jsem, že je to běžné, většinou spíš vpravo, že si to i někdy ženy pletou se slepákem, ale je to napínáním vazů, které jsou po jedné straně kratší. i jsem to dnes říkala doktorovi a on mi tvrdil to samé ![]()
S tim mimčem to je strašné. Já bych byla nemilosrdná a těmhle lidem bych hned dala trest smrti. Mě přijde, že je to v poslední době dost časté. Aspoň mi to tak přijde. Marye tvojí práci obdivuji. Já bych nedokázala o takovýhle věcech psát.
S tim pícháním v boku - mě se to stává často. Hlavně když delší dobu sedím a pak vstanu, tak mě tam píchne tak, že si musím znovu sednout. Je to taková bolesta jako kdyby mi tam v tu chvíli někdo vrazil nůž. Tak doufám, že to s rostoucím bříšek bude ustupovat.
Ahoj holky,teda vy jste toho od včera opět napovídaly nestačím zírat.
Jinak mám dneska po kontrole,opět se mi posunul termín,ale tentokráte blíž k původnímu podle MS,prcek měří 6,5cm a na fotce ho mám s palcem v puse docela sranda.Pak to sem hodím jak budu mít více času.V pátek mě doktor pozval na NT screening tak bojím aby vše dopadlo OK.Další kontrola je 3.2. a kolem 20 ledna si mám přijít pro nemocenskou až si zařídím za sebe náhradu,chtěl mi ji napsat hned jelikož jsem podle něj rizikovka kvůli vrozené trombofilii,to jsem už psala předtím.No a zítra mě čeká celodopolední sezení na hematologii ![]()
lukinko, koukám, že to máme s termíny kontrol společné, taky jsem byla dnes a příští mám 3.2. ![]()
Ivčo, skutečně není co obdivovat, člověk se časem obrní a vůbec si to nepřipouští, protože jinak by to nešlo… jako záchranářům nevadí pohled na nehody, nebo v azyláči si zvyknou na čmuch bezdomovců… ale taky si říkám, že když o tom člověk napíše, tak ostatním ukáže, co to bylo za hajzla… a tak…
a zároveň se dá upozornit i na hezké věci. třeba při psaní o Tříkrálové sbírce jsem se teď ve svém stavu fakt dojímala a těšilo mě to. naštěstí mám kromě krimi ještě sociální sféru a zdravotnictví
a navíc jsme díkybohu jeden z nejklidnějších krajů
Jee holky, tak já jsem si právě chtěla udělat banánovej kokjtejl, páč sme kvůli tomu koupili tyčovej mixer a psali v návodu, že ten nástavec je sundávací - mě to nějak nešlo, tak jsem to dala příteli, on trošku zabral a ulomil vevnitř nějakej čip nebo co, takže mám po koktejlu
A to tam je fakt psaný, že se to dá sundat, hmmm, tak sem asi debil
K tomu sednutí si v dopravě - nu tady v Praze jsou dle mého názoru všichni pěkní ježidědkové a ježibabky a při představě, že bych je nepustila si sednout, nebo si dokonce o místo řekla, by mě asi sežrali zaživa. Ono, kdyby bylo léto, tak se mi to bříško pře šaty krásně rýsuje, ale takhle v zimní bundě, by to na mě asi nepoznali a hlásit jim to předem nebudu ![]()
Lukinko:Jee, hoď fotečku prcka s palcem v puse, to muselo být krásné ![]()
nattaly klidně se hlaš, když se ti navíc dělá špatně, stačí ukázat průkazku a můžou se jít vycpat. náš taťka měl už asi od 40 ZTP průkazku, protože má nemocný záda a taky ji ukazoval. takže se toho fakt nemusíš bát, lepší než sebou seknout ![]()
Natally,hodím ji hned jak ji manžel nahodí do PC,mě už to vysvětloval několikrát,ale nějak jsem kapku PAKO ![]()
A to byla ještě legrace když jsem dr.poprosila o fotku tak mu vyjel nějaký negativ,sám se tomu musel smát,že má miminko první negativ ![]()
Marye tak to se v práci aspoň nenudíš. Je pravda,že o takových věcech jako smrti dítěte se špatně píše, ale člověk si zvykne na svojí práci a pak už je to rutyna. Já zase dávám k soudu dlužníky za nezaplacené nájmy (pracuji ve firmě, která se zabývá správou bytů) a vůbec mi těch lidí neni líto, že přijdou o byty. Měli už tolik šancí a vždy se na ně vykašlali!!
Lukinko určitě nám sem hoď mimčo s palcem v puse, se těším!!
Mě to čeká zítra, na jednu stranu se těším a na druhou mám děsný strach. Ach jo, už aby to bylo za mnou. Ještě jsem se chtěla zeptat, jestli musím mít plný močák, dřív to tak bylo, ale to asi nebyly takové utz jako dnes.
Nattaly ti jsi mě navnadila s banánovým koktejlem. Hned si ho jdu udělat. No je blbý, že přítel rozbil mixér, tak si to zkus nahňácat vidličkou. Já vím, není to ono, ale aspoň něco!!
Jen si dej koktejl a dej vědět jakej byl, ať můžu tiše závidět
Holky teď jsem pro změnu dostala chuť na míchaná vajíčka, to asi není zrovna dobrá vilba že? A musím se přiznat, že ještě větší chuť mám na topinky s tatarákem, to by byl asi ještě větší průser že? ![]()
Nattaly, vajíčka miluju těhotenství netěhotenství… nic se na tom nedá změnit… s tatarákem netuším, ten nejím
Natally, tak tataráka bych teď určitě neriskovala
Ale míchaná vajíčka jím i teď a moc ráda. Tak by bych si klidně dala. Já teď už dva dny miluji čerstvé rohlíky a taky kompoty. Džusy už nějak moc nemusím a tak jsem je vyměnila za kompoty ![]()