červenec 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1359
6.1.10 10:04

Ellanis snad bude, krev prý byla v byla poradku… jinak v Praze je zima ale nesnezi ale trosku tu to u nás klouže tak že davejte pozor

PS: omlouvám se ze pisu bez diakritiky jsem doma a na notbooku mi to moc nejde :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12565
6.1.10 10:05

Marye jj…dojímavost je pěkná mrška…stavila se u mě po porodu malého a už mě nechce opustit :cert: … já jsem schopná brečet i při filmu, kde najdou ztraceného domácího mazlíčka :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12565
6.1.10 10:08

Medisek tak to chce na boty obut sněhové řetězy a dávku opatrnosti :-D … a s diakritikou se netrap, však my už si to tu přelouskáme :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7561
6.1.10 10:24

Ahoj,
Verunko fotky jsou to nádherný. Ale já bych se asi takhle od profesionála nenechala nafotit. Mám doma fotku z 37tt od manžela i u toho jsem se nedokázala tvářit normálně. :-D
Gratuluji ke kontrolám.
Marye mě taky dojímá všechno. Už od začátku prvního těhotenství. I když slyším, že se někomu narodilo miminko, tak hned začnu brečet, filmy mě rozpláčou a i různé hlouposti. Myslela jsem, že mi to po šestinedělí ustoupí, ale zůstalo mi to do dnes. :wink:
U nás (Praha) když se podívám z okna, tak je tam ošklivá mlha, zima a hlavně tu všude máme na chodníkách a schodech led. Tak se bojím docela chodit ven, abych někde nespadla. Ale musím chodit ven 2× denně, tak se těším na jaro až bude hezky teploučko a sluníčko. Zimu ráda mám, ale na horách když můžu lyžovat, bobovat a pod. Tady v Praze sice taky můžu vzít malého na boby, ale u nás sníh nikdo neuklízí a tak se to vždy během chvíle promění v led. :-(
Já jsem už myslela, že mi nevolnosti ustoupili, ale v 1h ráno mě vzbudil syn a přišel se tulit. V tu chvíli se mi udělalo dost špatně a zatím mě to neopustilo. Tak snad mě ta nevolnost brzo přejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4066
6.1.10 10:55

Tady nám nádherně sněží. Jako v pohádce :-D Jsem zvědavá jak dnes dojdu do práce. Mám to 30min pěšky :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
6.1.10 11:03

Petulindo uz to mam pres 5 tydnu a nekrvacim nespinim, nejdriv jsem se pekne bala ale ted uz si rikam, ze kdyby se neco melo stat tak uz se to stalo..nevim. ta kamoska to mela jak dlouho? Hlavne jestli ji to dobre dopadlo nakonec? Drzim zitra palce! Jinak ja jeste nepribrala a doktorce se to moc nelibilo, ale bricho mam a kalhoty nedopnu, tak asi jen vahove to jeste neni znat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
6.1.10 11:13

nicky s tím přibíráním to mám stejný já to mám +-1kilo
sice se mi ta pneumatika trochu zakulatila ale naštěstí oblečení ještě dopnu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7561
6.1.10 11:30

Já jsem taky nic nepřibrala. Zatím mám pořád -1kg než před otěhotněním. A doufám, že ještě nějakou dobu nepřiberu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17581
6.1.10 11:32

holky, mám o kilo víc. ale to bych stejně víc přičítala Vánocům než těhotenství :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
6.1.10 11:37

Já ty kila asi přibírám v horní části těla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17581
6.1.10 11:47

nattali, to se máš :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5131
6.1.10 11:47

Nicky33 právě kámošce to dopadlo špatně, ale tím jsem tě nechtěla strašit. Ona krvácela od začátku těhu, pořád byla po nemocnicích, pak už v nemocnici být nechtěla, že se to prostě nějak vyvine no a ve 20tt potratila. Ale prosím tě neplaš se, ty nekrvácíš, holt budeš víc hlídaná a budeš mít klidový režim!!!

Tak u nás (záp.Čechy) taky nesněží, má to přijít v pátek. Bydlíme na vesnici, tak se docela těším.

Jinak o focení ve vyšším stádiu těhu jsem už také uvažovala, v práci mám kolegu, který fotí, viděla jsem jeho fotky, už mě lámal, abych se nechala vyfotit v každém měsíci těhu, ale odmítla jsem, protože on fotí nahotinky. Tak jsem se domluvila, že až budu mít bříško, tak možná, ale oblečená. Samo, že bříško odkryju :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
6.1.10 11:51
marye píše:
nattali, to se máš :palec:

Jestli to tak půjde dál tak si budu muset místo podprsenky koupit padáky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
6.1.10 12:08

Verunko:Krásné fotečky :palec: Já si nechala s přítelem asi před rokem nafotit nějaké společné fotky a moc se mi líbí i decentně nafocené akty - takovéto, že je vidět všechno a zároveeň nic a určitě s přítelem plánujeme společné fotečky s bříškem, tak už se moc těším. Určo souhlasím, že je to strašně hezká památka :palec: Jinak, už zas nevím kdo, že to tu psal ty ideální rozměry pánve, ale pokud má ten poslední být nejlépe 20cm a já mám 15cm, tak se můžu jít vážně někam zahrabat, to měla asi doktorka vážně pravdu :-? no nic, nebudu to řešit, zatím ne. Holky já se právě vrátila z města a na uřádě se mi uďálo, tak strašně zle, že jsem s sebou sekla. Ještě, že ke mě přiskočil nějaký hodný pán a pak i úřednice, tak jsem se posadila, přinesli mi vodu a po chvilce jsem zas byla při smyslech, brr. To už se mi stalo poněkolikáté, mám šíleně nízkej tlak, tak je to prý normální, ale děsně nevyzpytatelný, máte to také některá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5849
6.1.10 12:08

nattali

souhlas. ja pribrala 1 kilo a vim naprosto presne, kde ho mam :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...