Poradna duly
Jana Čurdová
Tak a já začínám být nemocná
dneska mě šíleně začalo bolet v krku a do toho ucpaný nos, paráda…a do toho je třeba chodit do práce, jej…ani nevím jestli si můžu koupit takové ty pastilky na krk halls?nevíte?ale aspoň ten paralen to jistí!
ahojky, teda vy jste toho zase nakecaly, koukám, že už jsme na 100.stránce…tyjo…
jinak těhu kalhoty zatim neřešim, vše mi je…jen sem si nakoupila nějaký trika, že je pak můžu nosit v létě…
jinak gratuluju k úspěšným kontrolám, já teda k dr chodím 1×za 3 týdny…teď jdu příští úterý…
kup si Oscillococcinum, vyborne zabira a je vhodne i pro tehule (homeopatikum) ![]()
Ahoj
tedy já normálně nestíhám číst.Tady to opravdu lítá.Jinak já chodím na kontroly po třech týdnech,ale to kvuli neschopence.Jinak se chodí po čtyřech týdnech.Tady na Kladně kde mám v plánu rodit,se také dělají předporodní kurzy,jak jsem zjistila.Ale myslím,že to při třetím těhu nebudu potřebovat
Ostatně já to neřešila ani při prvním,jelikož jsem pevně věřila,že mimčo se narodí tak jako tak.
Pokud na ně půjdeme tak jen kvuli budoucímu tatkovi,jelikož chce být u porodu.A pro něj je to první miminko.
Zatím moc nepřemýšlím o jménech,ale docela věřím tomu,že skončíme u tradice a dítě pojmenujeme po sobě.Třetí holčička by si moje jméno snad už i zasloužila
a na chlapečkovi se nemůžeme shodnout.Přítel by chtěl Richarda a já nevím…no… ![]()
Wewik - na krk je dobre i kloktani Vincentky, me to pomohlo. Nebo se taky daji cucat Propolky, je to prirodni propolis s vit. C (pokud nejsi alergicka na vceli produkty).
Dnes mam kontrolu a jsem nejaka nervozni, v noci jsem od 4hod nespala, uz aby to bylo za mnou a mela jsem potvrzeno, ze je vse OK.
Kvítka,
neboj určo bude všechno OK.Já jdu zítra tak jsem taky jako na trní,ale věřím,že už máme vše zlé za sebou,přeci jen už jsme kousek dál ![]()
Lukinko, taky mám kontrolu zítra, tak na sebe budeme myslet, aby všechno dobře dopadlo ![]()
Ahoj holky přeji příjemné kontroly a pořádný roštáky v bříšku, co Vám ukážou , jak pěkně umí bojovat.
Jinak já tedy tak marodím, ale na kontrole jsem byla 22.12.09 a nyní jdu 21.1.10. Takže po měsíci. Tak ahoj jdu zase vybírat na netu kočárek, jsem z to´ho teda paf kolik jich je… ![]()
Kvítka já jdu dneska o půl druhé a taky už se nemožu dočkat
Kéž by nám tak chtěli říct pohlaví ![]()
ddinna ne že bych nevěřila, že by se mimčo bez předporodních kurzů nenarodilo, ale jednak se dostanu mezi stejně „postižené“ a vyměníme si pár názorů, podobně jako tady, a navíc budu mět 4 hodiny měsíčně + 2× týdně 2 hodiny cvičení úúúúúúúúúplně pro sebe a to se mi vážně líbí ![]()
jeeej ja mam kontroly v uplne stejny dny jako ty
akorat jeste 12.1. jdu na screening, uz aby to bylo, to cekani je narocny.
kocarky uz taky sleduju, mam zatim vyhlidnutou znacku Peg-Perego. kolegyne si ji chvali, neobjevila se mezi tema propadakama z testu kvality a navic italsky design ![]()
jinak se tu prave dobre bavime nad cinskym kalendarem poceti… evidentne je to blbost, ale tady kolegum to vsem vychazi, celkem sranda. a u nas to podle nej vypada na holcicku jupi!
lukinka - naprosto Tě chápu, já sice pracuju v kančeláři 8.5 hodiny, ale taky nic moc. Jsem pořád unavená. Hádám se deně s dlužníky a snažím se s nimi domluvy na splátkách … takže makačka na psychiku. Domů jdu vždycky úplně vyřízená a cesta domů mi trvá přes hodinu ![]()
Marfuška - to já se taky jinak snažím objednávat mimo pracovní dobu, ale tady jsem byla ráda, že mě na tu štítnou žlázu objednali už po měsíci a můj gynekolog má poradnu taky jen dopoledne. Já budu vůbec ráda, že aslespoň na těch pár dní vynechám raní vstávání v 5 a tak podobně… a já si na to brala dovolenou tak taky nevím, o co jí jde. Dovolenou si snad můžu vybrat… ![]()
Hm, tak už mám jich asi 7. Pořád jen ukládám do položky oblíbené kočárek č.1,č.2,č.3, atd. No koukám tady na e.miminu, je tu diskuze o kočárkách, co tam těhu a maminy píšou. Pokaždý nějaká mamča napíše jak je spokojená s tímto tak hned ho hledám a už opravdu nevím.
Syn byl pořádnej habán, v půl roce 76 cm tak kdyby to bylo stejné tak mi poradte kam v lednu bych ho, ji asi narvala, když ty korbičky jsou 73-80? A tu klasiku už nechci- je moc těžký. Teda alespon, co jsme měli u prvního. Takže spíš hledám velkou korbu… ![]()
Ahoj Minonko 77, tak to je super. Koukala jsem, že jsi z Prahy, tak to doporučuji hlavně lehký kočár a dobré jízdní vlastnosti. Já mám převážně silnice z asfaltu, akorát ve městě pár přejezdů na chodníky, tak to celkem jde. Ty jsi ročník 77? Já 78. ![]()
Zdravím všechny , nestačím to všechno číst, vy jste hotové spisovatelky
dneska jsem byla na ultrazvuku a mimi už bylo krásně vidět, kopalo nožičkama a mávalo ručičkama…no nádhera , s přítelem jsme se neudrželi a začali se smát nahlas, doktorka se jen usmívala a udělala nám fotečku…na další kontrolu jdu 26.1 to bude i screening a odběr krve.
No musím uznat, že kdybych měla chodit do práce, tak bych taky pořád chyběla, já totiž navíc musím chodit i do dia poradny, navíc mám gynekoložku 52 km odsud, už jsem uvažovala, že bych si někoho našla tady, ale nevím jak s nemocenskou, do práce to mám hodinu autem a navíc dělám na tři směny, tak snad už mě neuschopní…přeji všem ok kontroly a příjemný den ![]()