červenec 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4066
4.1.10 21:18

Tak a já začínám být nemocná :-( dneska mě šíleně začalo bolet v krku a do toho ucpaný nos, paráda…a do toho je třeba chodit do práce, jej…ani nevím jestli si můžu koupit takové ty pastilky na krk halls?nevíte?ale aspoň ten paralen to jistí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
4.1.10 21:18

ahojky, teda vy jste toho zase nakecaly, koukám, že už jsme na 100.stránce…tyjo… :lol: jinak těhu kalhoty zatim neřešim, vše mi je…jen sem si nakoupila nějaký trika, že je pak můžu nosit v létě…

jinak gratuluju k úspěšným kontrolám, já teda k dr chodím 1×za 3 týdny…teď jdu příští úterý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5849
4.1.10 21:40

wewik

kup si Oscillococcinum, vyborne zabira a je vhodne i pro tehule (homeopatikum) ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17124
5.1.10 08:03

Ahoj
tedy já normálně nestíhám číst.Tady to opravdu lítá.Jinak já chodím na kontroly po třech týdnech,ale to kvuli neschopence.Jinak se chodí po čtyřech týdnech.Tady na Kladně kde mám v plánu rodit,se také dělají předporodní kurzy,jak jsem zjistila.Ale myslím,že to při třetím těhu nebudu potřebovat :lol: Ostatně já to neřešila ani při prvním,jelikož jsem pevně věřila,že mimčo se narodí tak jako tak. :lol: Pokud na ně půjdeme tak jen kvuli budoucímu tatkovi,jelikož chce být u porodu.A pro něj je to první miminko.
Zatím moc nepřemýšlím o jménech,ale docela věřím tomu,že skončíme u tradice a dítě pojmenujeme po sobě.Třetí holčička by si moje jméno snad už i zasloužila :lol: a na chlapečkovi se nemůžeme shodnout.Přítel by chtěl Richarda a já nevím…no… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5957
5.1.10 08:43

Wewik - na krk je dobre i kloktani Vincentky, me to pomohlo. Nebo se taky daji cucat Propolky, je to prirodni propolis s vit. C (pokud nejsi alergicka na vceli produkty).

Dnes mam kontrolu a jsem nejaka nervozni, v noci jsem od 4hod nespala, uz aby to bylo za mnou a mela jsem potvrzeno, ze je vse OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2364
5.1.10 09:12

Kvítka,
neboj určo bude všechno OK.Já jdu zítra tak jsem taky jako na trní,ale věřím,že už máme vše zlé za sebou,přeci jen už jsme kousek dál :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17581
5.1.10 09:21

Lukinko, taky mám kontrolu zítra, tak na sebe budeme myslet, aby všechno dobře dopadlo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
5.1.10 09:38

Ahoj holky přeji příjemné kontroly a pořádný roštáky v bříšku, co Vám ukážou , jak pěkně umí bojovat. :dance: :srdce: Jinak já tedy tak marodím, ale na kontrole jsem byla 22.12.09 a nyní jdu 21.1.10. Takže po měsíci. Tak ahoj jdu zase vybírat na netu kočárek, jsem z to´ho teda paf kolik jich je… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12565
5.1.10 09:47

Kvítka já jdu dneska o půl druhé a taky už se nemožu dočkat :dance: Kéž by nám tak chtěli říct pohlaví :lol:
ddinna ne že bych nevěřila, že by se mimčo bez předporodních kurzů nenarodilo, ale jednak se dostanu mezi stejně „postižené“ a vyměníme si pár názorů, podobně jako tady, a navíc budu mět 4 hodiny měsíčně + 2× týdně 2 hodiny cvičení úúúúúúúúúplně pro sebe a to se mi vážně líbí :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5849
5.1.10 09:47

Verunka555

jeeej ja mam kontroly v uplne stejny dny jako ty ;-) akorat jeste 12.1. jdu na screening, uz aby to bylo, to cekani je narocny.
kocarky uz taky sleduju, mam zatim vyhlidnutou znacku Peg-Perego. kolegyne si ji chvali, neobjevila se mezi tema propadakama z testu kvality a navic italsky design 8-)
jinak se tu prave dobre bavime nad cinskym kalendarem poceti… evidentne je to blbost, ale tady kolegum to vsem vychazi, celkem sranda. a u nas to podle nej vypada na holcicku jupi!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12565
5.1.10 09:48

Verunka tak potom hoď do placu konečné favority 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1359
5.1.10 09:59

lukinka - naprosto Tě chápu, já sice pracuju v kančeláři 8.5 hodiny, ale taky nic moc. Jsem pořád unavená. Hádám se deně s dlužníky a snažím se s nimi domluvy na splátkách … takže makačka na psychiku. Domů jdu vždycky úplně vyřízená a cesta domů mi trvá přes hodinu :-?
Marfuška - to já se taky jinak snažím objednávat mimo pracovní dobu, ale tady jsem byla ráda, že mě na tu štítnou žlázu objednali už po měsíci a můj gynekolog má poradnu taky jen dopoledne. Já budu vůbec ráda, že aslespoň na těch pár dní vynechám raní vstávání v 5 a tak podobně… a já si na to brala dovolenou tak taky nevím, o co jí jde. Dovolenou si snad můžu vybrat… :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
5.1.10 09:59

Hm, tak už mám jich asi 7. Pořád jen ukládám do položky oblíbené kočárek č.1,č.2,č.3, atd. No koukám tady na e.miminu, je tu diskuze o kočárkách, co tam těhu a maminy píšou. Pokaždý nějaká mamča napíše jak je spokojená s tímto tak hned ho hledám a už opravdu nevím. :-( Syn byl pořádnej habán, v půl roce 76 cm tak kdyby to bylo stejné tak mi poradte kam v lednu bych ho, ji asi narvala, když ty korbičky jsou 73-80? A tu klasiku už nechci- je moc těžký. Teda alespon, co jsme měli u prvního. Takže spíš hledám velkou korbu… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
5.1.10 10:03

Ahoj Minonko 77, tak to je super. Koukala jsem, že jsi z Prahy, tak to doporučuji hlavně lehký kočár a dobré jízdní vlastnosti. Já mám převážně silnice z asfaltu, akorát ve městě pár přejezdů na chodníky, tak to celkem jde. Ty jsi ročník 77? Já 78. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
5.1.10 10:04

Zdravím všechny , nestačím to všechno číst, vy jste hotové spisovatelky :wink: dneska jsem byla na ultrazvuku a mimi už bylo krásně vidět, kopalo nožičkama a mávalo ručičkama…no nádhera , s přítelem jsme se neudrželi a začali se smát nahlas, doktorka se jen usmívala a udělala nám fotečku…na další kontrolu jdu 26.1 to bude i screening a odběr krve.
No musím uznat, že kdybych měla chodit do práce, tak bych taky pořád chyběla, já totiž navíc musím chodit i do dia poradny, navíc mám gynekoložku 52 km odsud, už jsem uvažovala, že bych si někoho našla tady, ale nevím jak s nemocenskou, do práce to mám hodinu autem a navíc dělám na tři směny, tak snad už mě neuschopní…přeji všem ok kontroly a příjemný den :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí