červenec 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5957
4.1.10 12:24

Jo a ohledne te neschopenky, urcite ji muze vypsat i obvodak a treba to, ze se vam v praci vyskytla praseci chripka, tak ze se bojis tam chodit, je dobra vymluva, to snad kazdy rozumny doktor pochopi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
4.1.10 12:32

Ivčo, to mi je líto a snad manžel povolí. Určitě máš k tomu důvody volit jinou porodnici. Ale nevím, jak je dlouho, co jsi rodila. Nyní se mohlo spoustu věcí změnit. Ještě, že máme půl roku čas. A i ti naši muži. Až si přiloží dlaň k pupíčku, kde kope vaše miminko tak změkne. Jako každý. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12565
4.1.10 13:20

Ivčo taky si myslím, že to nebude tak horké :wink:
Zitra mě čeká UZV, tak se těším, jak malá holka :dance: Doufám, že bude všechno v pořádku…mám v plánu začít vybírat autosedačku a korbičku ke kočárku, už jsem na něco málo mrkala, ale já si to vždycky musím nechat pořádně projít hlavou.
Pohlaví si taky určitě nechám říct, neb su nedočkavka nedočkavá a jestli to bude holka, tak začínám zběsile nakupovat :lol: Kéž by mně to chtěli říct už zítra :mrgreen: Jinak další poradnu mám 11.1. a jen sem se vás holky chtěla zeptat… to vyšetření s tím projasněním šíje - je to ten UZV s krví dohromady??? A vy, které jste na tom byly (jestli už jste některé teda byly), to vám napsal či doporučil doktor nebo jste nějak musely žádat???
Jinak jsem se dnes stavovala v obchodě omrknout nějaké kalhoty a podle předpokladů…děs běs… :zed: Asi nás co nevidět čeká výlet minimálně do Brna :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2364
4.1.10 13:32

Ellanis,
tak to já už mám těhu kalhoty od 7.týdne,nějak jsem nic nedopla.No a teď mám pocit že už budu muset nosit i volnější trika,bříško se rýsuje a dlouho to už v práci neutajím,musím počkat te´d do středy po kontrole to oznámím zaměstnavateli a jsem zvědavá co se bude dít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2364
4.1.10 13:36

Ivco,
budeš rodit ty a ne manžel,tak máš právo si zvolit nedej se a vysvětli mu,co je pro tebe nejlepší,snad to pochopí a dá ti nakonec za pravdu.Přece není podstatné,kde on kdysi pracoval nebo tvoje tchýně.Takže hlavu vzhůru a bojovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7561
4.1.10 13:40

To já budu bojovat jen o to, aby mě tam za pár dní vzali :-) Já mám jasno kde budu rodit a diskutovat o tom nehodlám. Ale jak znám manžela, tak ten co řekne, tak to platí a názor nemění. Teď to nechám být a v červnu to zkusím znovu a uvidíme jestli s ním nějak hnu. Já jsem na Bulovku celkově naštvaná a nejen na porodnici. I na dětskou chirurgii kde jsem už 2× byla s Martínkem a myslím, že to dobrá nemocnice není.
Jak tak koukám, tak všichni tady chodíte docela často na kontroly. Já byla na poslední 16.12. a na další jdu až 27.1. To je docela dlouhá doba a přijde mi to divné, že jdu takhle pozdě. Ale prý teď mezi tou dobou se nedělá a mám přjít jen kdybych krvácela a nebo měla nějaký jiný problém…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
4.1.10 13:51
Ellanis píše:
Ivčo taky si myslím, že to nebude tak horké :wink:
Zitra mě čeká UZV, tak se těším, jak malá holka :dance: Doufám, že bude všechno v pořádku…mám v plánu začít vybírat autosedačku a korbičku ke kočárku, už jsem na něco málo mrkala, ale já si to vždycky musím nechat pořádně projít hlavou.
Pohlaví si taky určitě nechám říct, neb su nedočkavka nedočkavá a jestli to bude holka, tak začínám zběsile nakupovat :lol: Kéž by mně to chtěli říct už zítra :mrgreen: Jinak další poradnu mám 11.1. a jen sem se vás holky chtěla zeptat… to vyšetření s tím projasněním šíje - je to ten UZV s krví dohromady??? A vy, které jste na tom byly (jestli už jste některé teda byly), to vám napsal či doporučil doktor nebo jste nějak musely žádat???
Jinak jsem se dnes stavovala v obchodě omrknout nějaké kalhoty a podle předpokladů…děs běs… :zed: Asi nás co nevidět čeká výlet minimálně do Brna :lol:

Dělá se to s krví.Mě napsal doktor žádanku na screening a musela sem se tam objednat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1359
4.1.10 13:59

Tak já jsem to řekla šéfové dneska, protože tu na mě před holkama v kanceláři, že se furt někde flákám po doktorech a jak si jako představuju …
Ivco - myslím, že záleží na tobě, kde chceš rodit a manžel by tě měl podle mého podpořit a ne tě ještě takto stresovat tak se drž…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1359
4.1.10 14:03

Ivco a kde bys chtěla rodit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7561
4.1.10 14:15
Medisek píše:
Ivco a kde bys chtěla rodit?

Já jsem z Prahy a vybrala jsem si Apolináře a nebo Podolí. Záleží kde se stihnu dřív zaregistrovat. Když nevyjde ani jenda porodnice, tak mám ještě kousek Vinohrady, ale od nich mě pár lidí už odrazovalo, tak doufám, že mi vyjde ten Apolináře popř. Podolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3861
4.1.10 14:19

Tak jsem na neschopce od zítra. na 14 dní. řekla jsem o stresové práci a nebyl problém. až za dva týdny přijdu, tak už to tu řeknu a hned tu budou všichni na mě hodní.
jupí
já už mám těhudžíny. na Silvestra poprvé na sobě, protože když se najím, tak nedopnu gatě a hlavně mě už tlačil knoflík i zip. není to poznat. mám přece džíny :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
4.1.10 14:23

Ahoj nejsem z Prahy, ale mám tam švagrovou a první rodila myslím v Motole a druhý u Apolináře a byla moc spokojená. Rodila tam i její sestra ta jí tam doporučila.
:dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
4.1.10 14:34

Tak jsem se spletla jsem 11+6. Tak proto 20.7.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17581
4.1.10 14:35

Ivco, neboj, mám to s kontrolami podobné. naposledy jsem byla 2.12. a teď znovu půjdu ve středu 6.1. a hlavně proto, abych měla utz společně s krví, co mi budou brát… snad to bude vše dobré, když nemám žádné problémy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2364
4.1.10 15:05

Kachni,taky uvažuju o neschopence,jen doufám že mi ji doktor dá,když mu řeknu,že dělám 12-tky a navíc půl směny musím chodit mezi davy lidí.Po těch vánocích se ne a ne dostat do pracovního procesu,ale o to tak nejde spíš o ty 12-tky,čeká mě v tomto týdnu celkem 5 a to budu zralá na lehnutí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí