červenec 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7374
1.1.10 14:21

Preji vse nej do noveho roku!!! Hlavne pohodova tehotenstvi a zdrava miminka :-D :palec:

Vitam novou tehulku :mavam: Taky jsem se nahlasila az nedavno, abych si byla jistejsi (to ale clovek vlastne neni nikdy :think: )

K tem svatbam. Ja bych se tedy primlouvala za teplejsi pocasi. Pokud nevadi, ze bude videt brisko - coz by asi nemelo, kdyz to chcete stihnout jeste v tehotenstvi, tak bych si osobne pockala :think: :wink: Ale je pravda, ze duben je na pocasi nevyzpytatelny…
Osobne jsem ale zastancem hesla „nejdriv kostel, potom postel“ :oops: :wink:

A z vybavicky asi nic moc resit nebudu, leda, ze by nam UTZ ukazal holcicku, pak bych se asi rozsoupla, ale jinak vsechno mame :-D Na Stepana jsem toho mela tolik, ze ani vsechno nestacil vynosit, zvlast ty prvni tydny, kdy rychle pribiral…
Ale kdybych nic nemela, tak uz bych taky zacala pokukovat 8-)

Příspěvek upraven 01.01.10 v 15:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23317
1.1.10 15:02

Ahojky,
my se brali v dubnu a měli jsme krásně. Všichni měli krátký rukáv. Ale týden potom bylo tak ošklivě, takže já jsem taky pro teplo. Duben je fakt hrozně nevyzpytatelnej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.1.10 15:32

ahoj holky,
tak k těm svatbám-my jsme měli svatbu plánovanou letos a to 19.června. když jsme zjistili, že jsem těhotná, tak přítel to chtěl prvně uspíšit, já ale vzhledem k tomu, že na jaře začneme stavět sem navrhla odklad na neurčito, peníze ze svatby se budou hodit víc na domečku. nevím, nějak se mi ani těhotné vdávat nechce, máme před sebou už tak jednu z nejdůležitějších věcí v životě a ještě do toho motat svatbu…ale je to jen můj názor. každopádně těhulkám, které se chtějí vdávat přeji jen a jen štěstíčko, lásku a ať to v pohodě přežijete:-) tady je jeden odkaz, který sem hodně využila, když jsme plánovali, myslím, že tam najdete spoustu odpovědí, které hledáte. www.beremese.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7561
1.1.10 15:36
Medisek píše:
příští víkend jedu k segře tak budeme společně chystat věci na miminko už se na to moc těším, ale nevím jestli to není moc brzy…
A jak jste na tom s přípravou výbavičky vy holky?

Ahoj,
tak na mě je chystání věcí ještě brzo. Počkám aspoň do 20tt. Kdyby jsem to chystala teď a něco nemilého se stalo, tak bych si to potom vyčítala. Ale kupovat nic velkého nebudem protože mám všechno po synovi. Jen potom koupím pár věcí ve velikosti 56. U Martínka jsem vše kupovala ve velikosti 62 a tu jsme nosili 3 měsíce a na začátku mu to bylo dost velké. Ale když bych měla čas, tak bych se začala koukat na internetu po kočárcích, postýlkách a takovýhle věcech, aby jsem měla čas si to promyslet a vybrat. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.1.10 15:59

tak to my výbavičku taky ještě nijak nechystáme. ale po kočárkách už sem se na netu dívala. určitě to vyhraje kombinovaný. mimi bude v létě, takž z prvu využijem asi hodně tu konstrukci na sedačku. navíc, když bydlíme v zahraničí, tak budem taky něco potřebovat do letadla a tak vůbec-ty kombinované-cestovní nám asi budou vyhovovat nejvíc. jinak výbavičku ještě žádnou, vůbec nevím, kdy tak začítm, aby to nebylo moc brzy, ale zase abych z toho pak nezešílela:-)ale kamarádce se narodila holčičika loni v červecni a už mi říkala, že jestli něco budeme chtít, tak že se máme určitě stavit. a jiná kamarádka má tři děti-dva kluky a holku, ale nevím, kolik toho ještě má, tomu nejstaršímu už je 9. no uvidíme, každopádně už se na to nekonečné přebírání hadříků moc těším:-)
ty jo, nemůžu uvěřit tomu, že jsme se pomalu ale jistě přehoupli přes těch prvních 12tt 8-o :potlesk: tak ať tam sme brzy všichni :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4066
1.1.10 18:09

Ahojte holky! Přeju vám do nového roku hodně štěstíčka, zdraví a krásné a zdravé miminka :-)
Dneska jsem se vrátila z chaty. Jediná jsem tam byla střízlivá takže to byla síla se dívat na ty opilé obličeje :-D

Medvídku to mě strašně mrzí. Přeju hodně sil!

Gratuluju všem po kontrolách..

Jo a já s výbavičkou zatím nespěchám.Vdávat se budu až někdy v době neurčité…Nám se teď penízky hodí na jiné věci takže jsme se dohodli tak. A navíc nechci aby nám na svatbě říkali že jsme se brali jen kvůli mimi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
1.1.10 19:38

Ahoj holky, já se tedy určitě ještě nechystám nic kupovat, říkala jsem si, že nejdřív tak v osmém měsíci a rozhodně se to chystám zatrhnout všem, co by nám chtěli něco kupovat a darovat před porodem, na to jsem pověrčivá, hlavně u kočárku.

Peťulka.Cafinka: Kde budete stavět? Někde u Třebíče?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
696
1.1.10 20:07

Ahoj holky,
tak já jsem v tomhle asi úplnej magor :dance: Pořád sedím na netu a študuju veškeré stránky, kde nabízejí cokoli na miminko! Sice už doma jednoho prcka máme, no teda prcka, spíš 9-letého chlapa :-) , ale mám pocit, že je to už tak dávno, co jsem nakupovala na něj a nějak se nemůžu dočkat nových nákupů, jelikož po Domčovi už nemám skoro vůbec nic!!! (kromě asi 5 látkových plen a možná tak 3 dupaček :-? )
Ale asi to bude i tím, že jsem na neschopence a dost často se nudím… ten můj je ze mě na mrtvici :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
1.1.10 21:08

nemocnice Č.K

Ahoj jsem mezi Vámi maminkami nová.TP máme 20.7.2010.
Je to moje 3 těhotenství(1.potrat :cry: ),2 těh.syn Martínek 3,5 let a 3.těh. 12 týden. :-D . I když jsem v 8.t. špinila vše vypadá v pořádku a začala jsem se konečně opravdově těšit na mimi :lol: .
Ohledně porodnice: rodila jsem v Č.K 2006, měla jsem tam známou, aale i tak soudím, že opravdu jsou tam sestřičky milé a tolerantní. Hlavně tedy Jana Suchá, která vedla i předporodní kurzy. Mluvila narovinu, vtipně a výstižně. Měla jsem jí i u porodu- napustila mi vaničku, kterou mají opravdu pěknou. Co se týče lékařů, porodníků si myslím, že jsou tam zkušení. Srovnávám, protože jsem byla před měsícem na gynekolog.ambulanci v Č.B. se špiněním a tam byli opravdu jen mladí doktoři. A i kamarádka rodila 9/09 a mladému doktorovi musela radit sestřička.. Byla jsem se švagrovou u porodu znova v Č.K 2007 a zase jsme měli štěstí. Ohledně primáře v Č.K. vím od býv.zaměstnankyně, že to vede opravdu k lepšímu, nákup nové vany, předporodní pokoj a jiné finanční záležitosti. Z mého hlesiska vím, že je trochu namyšlený, sebevědomí muž,protože mi pýchal vodu u vyvolávaného porodu. Varoval mě, že to bude trvat dlouho a jaký jsou rizika atd. Ale zase jsem ho překvapila když jsem místo v šest večer mi přiřknutých porodila o tři hodiny dříve a pořádnýho macíka. Druhý den mi blahopřál a řekl že jsem statečná :oops: Ale, co se týče bezpečnosti o vaše miminko jednoznačně doporučuji Č.B. tam jdu rodit druhé mimi. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17124
2.1.10 10:08

Smeya
Tak to jsme na tom podobně.Já mám dvě holčičky 10 a 6 let.Po holkách mi tu zbyli tak maximálně oblečky ,co jsem jim schovala na panennky a růžová rychlozavinovačka.Musím výbavičku nakoupit znovu,i kdybych nechtěla.Moje kamarádky maj také odrostlé děti a všeho se zbavili dřív,než jsem já stihla zas otěhotnět.N :cry: emám ani postýlku,zkrátka vůbec nic.
A jelikož jsem na neschopence,tak stejně jako ty,zírám na netu na výbavičku.Za prvé se mi to líbí,vybírat věcia za druhé nechci všechno nechat na poslední chvíli :palec: Tak zatím papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
2.1.10 11:10

Vítám Verunku555 :kytka:
Já nad tím občas taky přemýšlím, kde rodit, přecejen porodnice v Budějicích nemá moc dobrou pověst, co se chování k rodičkám týče, ale jinak jsou prý opravdu odborníci, tak si říkám, že je lepší zatnout zuby, ono při porodu jde vážně hlavně o to mimčo.
Co ty Macíčku? A ty Marye?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.1.10 11:28

Marfuška-jj u Třebíče. koupili jsme parcelu v Hostákově, jestli víš, kde to je? odkud ty jsi z Třebíče?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
macicek111
2.1.10 11:33

Marfuško, my už jsme to tady s Maru taky probírali. Je to těžký, ale ja píšeš, všem nám jde hlavně o zdravé mimi a v případě nějakých komplikací jsou asi nejlepší ty Budějovice. I když na ně každý co se týče přístupu nedává. My, pokud se nechceme trmácet nikam daleko - jako že já nechci :-? , máme k dispozici Krumlov, Budějovice a Jindř. Hradec, je to tak? Já Krumlov vyřadila hned, nejdřív jsem si přikláněla k tomu Hradci, ale s holkama tady i s kámoškama jsme se shodli, že pokud by byl nějaké problém, všechno převážejí do Budějovic. Takže jsem se rozhodla pro ty ČB. Ostatní to budou mít ke mně nejblíž a těch pár dní se to dá vydržet snad kdekoli. Marye psala, že by chtěla rodit v JH. Ty se přikláníš k čemu?

• Citovat
  • Upravit
13473
2.1.10 11:41

Macíčku: Ještě jsem slyšela o Prachaticích, tam jsou prý pověstní, ale přesně jak píšeš, jakmile je nějaký problém, okamžitě mimčo převáží do Budějovic.
Já jsem si teď četla nějaké diskuze a jsem z toho tak akorát rozpolcená, stejně asi nakonec ale stejně zvolím Budějovice, naštěstí jsem celkem hodně tolerantní. Je smutné, že tu je jen jedna nemocnice na tak obrovské město.
Peťulko, znám Hostákov jen podle jména, já jsem přímo z Třebíče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17581
2.1.10 12:58

ještě jsem kromě J.Hradce, kde teď bydlím, přemýšlela o porodu ve Strakonicích, odkud pocházím a kde jsou rodiče. všechny kamarádky to tam strašně chválily a strakonická nemocnice vyhrála nějakou anketu a je první v republice… ale to bych zase musela být předem u našich, protože jet 100 km je fakt dost. spíš to asi zůstane na tom Hradci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí