Poradna duly
Jana Čurdová
Marfuška-tak to já sem taky přímo z Třebíče, přítel je z Pocoucova, ale stavět budem v Hostákově? a kde z Třebíče jsi, třeba se známe ani o tom nevíme:-) a jak si se dostala do Budějic-študent a už jsi tam zůstala nebo si se tam vdala?
holky, já vám tak závidím jak řešíte, kde budete rodit…taky bych si chtěla vybírat ![]()
Mám takový pocit že tu někdo psal o filmu Avatar v 3D…Musím souhlasit, ten film neměl fakt chybu, vřele doporučuju ![]()
všechny moc zdravím! už jste někdo přemýšleli nad kočárkem? pro mě jsou zatím tito tři favorité
http://www.kocarky.cz/…lom-pro.html
http://www.nasekocarky-mj.cz/…ustin_3.html
http://www.nasekocarky-mj.cz/…_matteo.html
máte někdo zkušenosti nebo co si o nich myslíte?
Ahoj holky…
Vítám nové těhulky ![]()
Přidávám přání všeho nej nej nej do nového roku a ať už tu nejsou žádné smutné zprávy a miminkům se dobře daří, kontroly ať jsou v pohodě a doktoři příjemní ![]()
Co se týká výbavičky, tak základní věci, jako postýlky, matračky, chůvičky, kočárek atd… máme po malém a taky spoustu hadříků… s dalším nakupováním musím počkat až na pohlaví, jestli to bude další kluk, tak se budu asi krotit, ale pokud to bude holka, tak se pěkně rozšoupnu ![]()
Ty nejmenší věci mám všechny neutrální, takže bílé, žluté, zelenkavé, tak ze začátku to bude spíš jen tak, aby se neřeklo a aby mrňousové neměli stejné fotky ![]()
Kočárek máme Jané, ale jen sporťák, protože pro malého jsem měla na první půlrok klasickou houpací Inglesinku. Takže mě čeká aspoň výběr korbičky a sporťák pak asi nechám obšit potahem…někde tu na emimi jsem objevila odkaz na šikovnou paní na MMB, která to dokáže, tak uvidím…původně jsem chtěla Janéčko prodat, že za ty roky už bude na světě něco úplně jiného…ale jak sem tak zběžně mrkala na ty kočáry, tak bych ho asi kupovala znova ![]()
Peťulko, to je jako kdybych tam ty odkazy vložila já…
Máme úplně stejný vkus. Přesně tento typ kočárku vybírám taky. Asi nejvíc se přikláním k Jané, ale ne Slalom, nýbrž Nomad. Trojkolku nechci, ale ty aretační kolečka vepředu určitě. Jen co mě na Jané trochu mrzí, že přítel je hodně vysoký a když měl Jané v obchodě s nejvíce zvednutou rukojetí, i tak mi přišel, že je jak pro něj jak pro panenky…
Je dle mého nározu hodně drobný, ale přitom do sporťáku se vejde i dost velké dítko.
Ještě Peťuldo, zasílám jeden odkaz http://www.detatko.eu/…istachio.htm Ten by se ti taky mohl líbit. Nebo alespoň já z něj byla unešená. Je takový vyšší, „masivnější“, cenově vychází např. oproti Jané velmi dobře a je opravdu moc krásný. Dělají hodně barev, ale myslím jen jednobarevné. Ale ještě jsem nekoukala, jaké jsou na něj od ostatních recenze, atd. Původně jsem ještě na nim moc koukat nechtěla, ale švagrová mě zlákala, tak jsme vyrazili… ![]()
macicek-to sem ráda, že mám s někým stejný vkus. já nevím, ale mě se tak nějak víc líbí ty trojkolky s trochu většími koly, přesně jak má ta Jané Slalom. ale je pravda, že ta cena je skoro až šílená-jen za konstrukci pomalu 12000 a dokupovat si k tomu ještě autosedačku, korbičku, atd…no je to pálka. to ten tvůj kočárek vychází cenové lépe, to máš pravdu. ono sem stejně zvědavá jak to všechno dopadne. kočárky tady v Anglii co jsem se dívala na webovkách tak mi přijdou některý docela předražený a zase ho kupovat v čechách a nechat si ho poslat sem-to vyjde na stejno, protoe budem muset zaplatit poštovné. jinak my sme se zatím nikde v obchodě dívat nebyli, spíš tak brouzdám no. ale je to fajn, alespon získám přehled co kde je, tak trochu. ![]()
Peťulko, ty budeš rodit v UK? Ty kočárky jsou tak krásný, ale fakt se toho bojím, tak to radši nechci zatím řešit. Jinak jsem bydlela kousek od Benešky a ty? Jsi o pět let mladší, to se asi neznáme, ale člověk nikdy neví
A jak jsem se dostala do ČB? Manžel si tu našel práci, tak jsem šla za ním. Jak ty jsi se dostala do UK?
Marfuško-přítel chodil na Benešku na základku, a je o 4 roky starší, myslím, že byste se mohli znát.. jsi registrovaná na spolužácích, a kde kdyžtak?
nj ty kočárky jsou úžasný, já zatím udělala jen takový předvýběr no…nemám co dělat.. jinak my sme se přestěhovali do UK vloni (vlastně už předloni:-)) v červenci, jen tak, já dokončila obchodku a prostě sme se sbalili a jeli to sem zkusit, peníze, angličtina, život a tak, na zkušenou, jak říká moje babička:-D jj rodit budu asi tady, no asi určitě, zatím jsme nepřemýšleli o jiné variantě. na trvalo tu zůstat nechcem, ale min ještě 2-3roky, takže návrat do Čech, i přesto, že teď bude prcet, se nekoná. ale mě to nevadí, mám to tu ráda, máme se tu dobře, tak proč ne:-D aspoň bude na co vzpomínat a prcek bude mít dvě občanství, kdyby se taky pak rozhodl „jít na zkušenou“ tak to tu bude mít mnohem jednodušší..
Ahoj holky k té výbavičce máme nějaké věci u segry tak to chceme společně probrat a podívat se co a jak zatím to taky nijak jinak neřešíme tak se uvidí…
Ahojky Mamči, taky už koukám po kočárku. Před 4 roky jsme ještě neměli net tak to bylo možná i jednodušší, ale dnes když zadám do vyhledávače ,,kočárek" tak se mi zobrazí tolik možností, že bych ještě hledala asi rok po porodu.
Nějaký zkušenosti a rady od kamarádek maminek již mám. Určitě je pro mě rozhodující míra hl.korbičky. Můj syn měl v šesti měsících 73 cm. Narozen 54 cm. Byla jsem vděčná našemu kočárku Bebetto, že je tak velký. Sice už měl syn vyndanou přenosnou tašku, ale měl tam deku a ještě fusak + nánožník na hl.korbu tak byl zateplenej až až. Ale nedokážu si opravdu představit narvat ho do korby která měří 73-75.
Takže pro mě je výběr zúžen na korby 80 cm a více.
Mám ještě káru x-lander trojkolku, byla pěkná. Můžu si dokoupit jen korbu, autosedačku a adaptéry, ale mě se tedy kupříkladu jednou rukou moc dobře neřídilo když jsem měla telefon,nebo vetší nákup. A nyní budu muset brát sebou 4 letýho syna tak si myslím, že 4 kolka bude asi praktičtější. Mám pár typů, ale chci se na ně podívat v kamenné prodejně v Praze- poté se rozhodnu.
.
http://www.mimi-kocarky.cz/…v1-2010.html
No už jsem se zase rozepsala. Co mysíte? ![]()
ahojky, tak já výbavičku řešit nemusím, po Pájovi toho mam spousty a mám i věci pro holčičku, páč mi v 7.měsíci těhu řekli, že to bude na 100% holka
kočárek mám hlubokej trojkombinaci a sportovní taky…postýlku přenecháme mimi a Pájovi koupíme velkou, jinak vlastně máme vše…
Ahoj,
tak mi už jsme kočárek předběžně vybrali, bezkonkurenčně vyhrál mutsy urban rider díky svému podvozku. A po předchozí zkušenosti s Domčou zase chci hlubokej kočárek- takže jenom podvozek, korbu, adaptéry + autosedačku a potom koupit kvalitní golfky. Před 9 lety jsem měla golfky od inglesiny a byli jsme všichni moooc spokojený. Měly celistvou rukojeť a přesto se při skládání pomocí tlačítka složily jako klasický golfáče. Ale dneska je tak obrovský výběr, že to zatím neřeším- přeci jen je to fakt ještě hodně daleko ![]()