červenec 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
563
4.1.10 09:15

Zato mě se ta pneumatika co mám místo břicha malinko zakulatila :mrgreen: ale pořád ještě dopnu všechny věci
Oblečení na mimčo zatim neřešíme
Máme plnou skříň věcí na kluka ale když to bude holka tak to nakupování teprve začne
Holky můj chce vědět co to bude a já ne :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2364
4.1.10 09:32

Zdravím Vás všechny v Novém roce 2010 a přeji hezké miminka v červenci a hlavně spokojené těhulkování.
Jinak ohledně vaší debaty o výbavičce,semtam pokukuju co nového v obchodech je,ale nakupovat zatím nechci,přeci jen jsme zatím na začátku,ale mám spoustu oblečení po dcerce,bylo by výhodou mít opět holčičku,ale když nebude,tak je spousta kamarádek co mi pomůžou oplátkou za moji ochotu :-)
.{color: black}

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
4.1.10 10:03

Ahoj Mamči, tak pánev mám naměřenou 25,28,35,23, ale jak jedna z maminek napsala ta poslední míra je důležitá. Ale já mám 173 cm a 68 kg.Zhubla jsem 3 kila jako u prvního- nechut k jídlu. :poblion:
Ohledně sexu tak tam taky moc chutě není. :-(
Už jsem se jednou ptala, ale moc z vás mi nedpovědělo:
Necháte si říct, co budete mít? :?: My u prvního nechtěli, nyní manžel taky nechce já jsem na vážkách, ale asi taky ne. Chtěla bych to vědět jen kvůli barvám a dnes se dá koupit hodně neutrálních věcí+ něco máme po klukovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3861
4.1.10 10:23

ahoj holky, přes svátky jsem tu nebyla, ale přeji Vám všem šťastný nový rok 2010 :)
vypadá to, že dle utz budu patřit spíš k srpnovým holkám
ale CHCI SE ZEPTAT! neschopenku třeba jen na 14 dní může vystavit i můj praktický lékař? nebo musí přímo gyndařka? potřebuju jen na leden, v práci nic netuší a bohužel mě docela pracovně zatěžují. sice netahám krabice, že jo, ale i kancl je na nervy…
 díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
4.1.10 10:42

Ahojky já si myslím, že Ti neschopenku dá i praktický, ale záležet bude na co to uhraješ. Já to v práci říct musela, páč ty krabice, jak píšeš bych tahat musela, ale začala jsem v 8.tt špinit tak mi to napsal gynekolog bez řečí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
696
4.1.10 10:43

Tak mám za sebou dnešní kontrolu a UZ, vše naprosto v pořádku, miminko odpovídá 13+0 a je pěkně čiloučký. Celou dobu mávalo rukama a nohama a dělalo kotrmelce, prostě úžasný :potlesk: Tak ještě aby genetika dopadla OK…
Jinak mi taky dneska změřili pánev a mám 25-28-32-19 při výšce 175 cm a momentální váze 58 kg - před těhu 59 a při prvním vážení 57 - bylo mi pořád zle :poblion: Tak nevím, jestli je to OK, ale nikdo nic neříkal, tak asi jo.

Co se neschopenky týče, myslím že ti ji bez problémů vystaví jak obvoďák tak i gynekolog. Při nejhorším řekni, že je ti zle nebo tak něco (chřipka, teplota, průjem…) a na těch 14 dní ti ji dají. Moc fér to sice není, ale lepší si udržet práci, že jo :wink:

Ohledně pohlaví miminka- určitě to budu chtít vědět, třeba kvůli té zmiňované výbavičce nebo jen proto, abych věděla, jak na mimíska mluvit. Taky jsem prostě zvědavá a nevydržím to nezeptat se. Ale např. u prvního mi do 30. týdne tvrdili, že to bude holka a pak nám tam najednou vyrostl pindík a bylo po holce … :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
4.1.10 11:02

Ahojky a kdy máš tedy temín? Já myslím, že jsem 12+6. Jinak mě to trochu rozesmálo o tom tvrzení, že to bude holčička a pak najednou pindík. Jo je to tak dr. potvrdí pohlaví pouze na 99 PROCENT. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
4.1.10 11:13

Tak to mě doktor u prvního měřil pánev snad až někdy v 8.měsíci
Veru nejdřív sme to s manžou vědět nechtěli pak přišel že by sme to věděli jenom mi a pak zase že by to chtěl vědět ale problém je v tom že já to vědět nechci :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
696
4.1.10 11:16

12.7. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2364
4.1.10 11:24

Holky tak mě vůbec pánev neměřili,tak koukám na ty vaše čísla jak z jara,uvidím jestli mi budou měřit nyní,ale pochybuju.Zatím nemám ani průkazku ani mi nebrali krev ani moč,ve středu jdu na první poradnu tak snad se už posuneme dál,bříško mi roste a pěkně se zakulacuje :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
4.1.10 11:44

No tak mi jsme chtěli na 14.7. to má manžel narozeniny, tak uvidíme, kdy přijde mimi na svět. U prvního jsem přenášela 8 dní a pak jsem měla vyvolávanej porod…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
4.1.10 12:02

K tomu pohlaví: určitě bych to ráda věděla jestli to půjde vidět, stejně to bude 100%-ní až po porodu :wink: takže spíš jen tak ze zvědavosti… mám kluka i holku, takže vážně nevím jestli bych raději holku nebo kluka, hlavně ať je to zdravé :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7561
4.1.10 12:04
lukinka píše:
Holky tak mě vůbec pánev neměřili,tak koukám na ty vaše čísla jak z jara,uvidím jestli mi budou měřit nyní,ale pochybuju.

Ahoj,
mě taky tu pánev neměřili a neměřili mi jí ani u prvního těhotenství. To jsem chodila do poradny celou dobu do nemocnice.
Verunko já si pohlaví říct nechám, ale neřeknu to nikomu a pro ostatní to bude překvapení. Neřeknu to ani manželovi. Ten od začátku tvrdí, že ví co dělal a bude to holka. Tak uvidíme co se narodí :-D Ale už jsem to tu někdy dřív psala.
K sexu. Já měla chuť na začátku, ale teď mě víc přepadá únava a nějak mi nechybí. U prvního těhotenství jsem měla chuť do poloviny těhotenství a pak už ne. A po porodu to byla hrůza. To mi vůbec nic neříkal 1,5roku. A manžel to dost šptaně nesl..
Taky u nás o víkendu došlo na téma kde budu rodit a tak nějak se naštval, že nechci rodit na Bulovce (tam pracoval 5let jako snitář v porodnici a tchýně tam byla vrchní na novorozencích x let) - rodila jsem tam plánovaně SC Martínka a dost mi to znepříjemnili, že na to nerada vzpomínám. Tak prohlásil, že mu je to jedno, že stejně budu v porodnici sama a sama si to porodím. Že k porodu rozhodně nepůjde. U císaře se mnou byl. Tak mi to je docela líto. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17581
4.1.10 12:13

Ivco, neboj, ono si to ještě sedne a manželovi se to rozleží. je nesmysl, aby ti to tak nezpříjemňoval… určitě mu dojde, že se nemá urážet kvůli tomu, kde ty chceš rodit. hlavně aby to bylo pohodlné tobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5957
4.1.10 12:21

Ahoj holky, take vsem preji krasny rok 2010 a vsem pekne tehu bez problemu.

Pres svatky jsem se sem moc nedostala, ted uz to snad bude lepsi. Uz jsem zase po mesici marodeni v pracovnim procesu, tak jsem zvedava, co to se mnou udela, vecer asi padnu, jsem zvykla si po obede schrupnout, coz ted skoncilo. Ale mam dojem, ze takova ta nejvetsi unava uz trochu povolila, ze uz se to lepsi.

Mam na sobe dziny s pridelanou gumickou, ale uz musim popatrat po nejakych tehu kalhotech, to celodenni sedeni v praci v tom bude urcite pohodlnejsi, brisko mi docela vyrostlo (no ono se neni po Vanocich cemu divit)…

Pohlavi si urcite rict nechame, hrozne se tesim a doufam, ze uz by to treba mohlo byt videt i na ULT v 13. tydnu.

Ivco - taky myslim, ze to manzela prejde a nakonec se porodu zucastni, nebo to tak teda mela vetsina znamych, co muzi nechteli k porodu, nakonec se nechali strhnout tihou okamziku a zodpovedne se zucastnili a bez omdlivani :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí