červenec 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12565
5.1.10 10:17

Nikollen gratuluju ke ko :palec:
Verunka já měla na prvního hlubokáč inglesinku a těžká mi nepřišla s takovým drobkem, ale teď už další takový kočár taky kupovat nebudu a tím, že mám Jané, tak jsem omezená na korbičku Jané nebo Concord. Rozměry jsem zatím nezjišťovala, ale taky to nebude asi bůhvíco :roll: Navíc jsem někde četla, že je snad prej téměř nemožné na Jané objednat samostatnou korbičku, tak to bude ještě asi zajímavé… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
5.1.10 10:37

Ahoj Ellanis,
já mám káru x-lander trojkolku, můžu si objdenat jen korbičku a autosedačku s adaptéry a je to. Korba je velká 76. Ale přece jen pokukuji po jiných. Jane mají moje kamarádky a jsou s nimi spokojené. A korbička jde doobjednat, nebo i po jednom dítěti seženeš. Ale nevím jak to zvládnem s fusakem přees zimu. No asi nesmím moc papat, ale já se narodila 3,8kg syn byl asi po mě 4,06 a 54 cm. No budeto zajímávé zvlášt v zimě.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12565
5.1.10 10:53

Verunka no právě, nejhorší je ta zima, pamatuju, že malý šel už v únoru do sporťáku (je srpnový), ingleska byla v pohodě, ale malý byl děsný zvědavec a navíc už seděl, takže porovnání, jak moc by byl v korbě naňahňaný bohužel nemám…ale ty korbičky jsou v podstatě stejné, tak vemu prostě tu, která bude větší…stejně je to ještě daleko a navíc kontrola mě ještě čeká, tak aby bylo vůbec pro koho shánět :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1359
5.1.10 11:14

Tak já jsem zatím vybrala Roan Maritu, je dlouhá 102 centimetrů a šířka 59 cm a přes adaptéry se tam dá přidělat autosedačka… tak myslím, že s těmihle rozměry by nebyl problém ani v zimě s fusakem jen ta váha 15kg mě trošku děsí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7561
5.1.10 11:29
Medisek píše:
Tak já jsem zatím vybrala Roan Maritu, je dlouhá 102 centimetrů a šířka 59 cm a přes adaptéry se tam dá přidělat autosedačka… tak myslím, že s těmihle rozměry by nebyl problém ani v zimě s fusakem jen ta váha 15kg mě trošku děsí…

Ahoj,
já mám Roana Maritu. Vnitřní rozměr hluboké vany je 80×40cm, takže pokud nebudete mít moc dlouhé dítě, tak se tam vejde v pohodě do roku. Syn se tam vyspal ve fusaku ještě ve 14 měsících. S fusakem taky problém nevidím. Mám od emitexu. Do hluboké vany se mi vešel akorát na celu délku a další rok se jen dole přes zip o kousek prodloužil do sporťáku, takže se mi do něj vejde i syn teď ve 26 měsících bez problému. A s tou váhou je to v pohodě (teda pokud ten kočár nebudeš často nosit do schodů, mhd apod. Na vození tu váhu ani nepoznáš). A suprově se s nim jézdí ve sněhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1359
5.1.10 11:36

IvčaH - tak to jsi mě potěšila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1359
5.1.10 11:53

Marfuška - tak si připadám jako vorvaň, stačilo když jsem vlezla u doktora na váhu a 93kg tak jsem myslela, že mě klepne tak doufám, že už moc nepřiberu … ale je pravda, že do svých kalhot se is pupkem v klidu vejdu :-P jen mi příjde, že už mi vylejzá bříško :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12565
5.1.10 11:53

Ivčo tak to tě obdivuju, já bych už kočár bez otočných koleček - hlavně teda sporťák - nechtěla… no taky je fakt, že hodně jezdím autem a spíš kratší vzdálenosti a vytahovat pořád takovou váhu no nevim nevim…ale každému sedí něco jiného a ta korba je u těchto houpáků fakt :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7561
5.1.10 11:58

Elanis já ten kočár kupovala když jsme auto neměli a autem moc nejézdíme. To kdyžtak beru jen podvozek a autosedačku. Já zas moc dobru zkušenost s otočnýma kolečkama nemám. Mám je u sporťáku a když jézdím, tak je mám stejně zablokované. Odblokovávám je jen v obchoďáku. Ale já bydlím u lesa a když chci jít na procházku, tak polovinu cesty musím jít po hliněné nerovné cestě a pak po kamínkách, takže tam stejně ty otočná kola nejdou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12565
5.1.10 12:06

Ivčo … mně to je jasné…dyť říkám, že každému vyhovuje něco jiného :wink: K nám do města jsou otočná kola jak dělaná…ale s ingesinkou se mi taky jezdilo super a když jsme ju prodávali, málem sem to obrečela…holt člověk vybírá kočár skoro devět měsíců a za půl roku je fuč… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5131
5.1.10 13:03

Ahojky

gratuluji ke kontrolám a k fotečkám!!

Já už chci taky takovou! Ve čtvrtek jdu na utz a mám docela strach. Jednak už nepociťuji žádné nevolnosti, možná trošičku večer, ale jinak mi fakt nic není. Tak si říkám, aby bylo vše v pořádku 8-o Přece jenom od posledního utz už je to skoro 5 týdnů!!

Jinak na kočárky už taky koukám, jsem docela ujetá, v práci nedělám teď nic jiného :oops: Docela se mi líbí GT3 od PP nebo Mutsy. Ony asi všechny tyhle vaničky budou mít stejné rozměry, tak si myslím, že se mimi s fusakem v zimě už těžko vejde, no uvidíme. My jezdíme hodně autem, takže potřebuji nějaký lehký podvozek co se na něj naklapne autosedačka a to si myslím že GT3 nebo Mutsy splňují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
5.1.10 13:14

ahojky, tak my máme normoš hlubokej kočár, malej se do něj vešel ještě v roce a půl s fusakem, taky máme od emitexu, parádně houpe, jen mě štvou nafukovací kolečka, asi 6× sem píchla…

jinak gratuluju ke kontrolám a těm zítřejším držím palce at je vše ok :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1359
5.1.10 13:16

Peťulinda - mě už je taky dobře jen po večerech mě pobolívají záda … tak si taky říkám,aby bylo všechno OK … ale mojí segře v těhotenství nebylo špatně vůbec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
5.1.10 13:17

ahoj holky, hlasim se po delsi dobe a preju vse nej nej do noveho roku, hlavne uspesne kontroly a zdrava mimca cervencova :-)
Ja mela kontrolu dnes a jen tak na pul dobre opet, prcek ma 45 mm a pekne uz sebou mrskal a je v poradku, jen se o dva dny zpozduje, ale to je pry +- 3 dny v norme? (predtim byl naopak 2 dny napred). Hematom se bohuzel skoro nezmensil, takze mam naordinovane dalsi 3 tydny v posteli. uz jsem myslela ze pujdu zpet do prace, takze smula, uz mi to treti mesic doma nebavi..
drzim palce i vam na kontrolach, Petulindo ja se taky pekne bala tak chapu, ale urcite to dobre dopadne :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5131
5.1.10 13:25

Holky díky za podporu, ta nejistota je děsivá!! Ale aspoň jste mě uklidnily tím, že už vám taky není špatně. A záda mě taky bolí, když dýl stojim, nedavno při žehlení, tak jsem si říkala, co budu dělat, až budu mít pořádnej břuch a nějaké to kilčo navíc :-D

Holky už jste něco přibraly?? Já přibírám i ze vzduchu, ale mám zatím jen kilo navíc, tak to jde. Závidím těm, které ještě nic nenabraly!!

Nicky33 tak odpočívej doma v klidu. A špiníš nebo něco?? Já mám kámošku, co stále krvácela, taky měla hematom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí