Poradna duly
Jana Čurdová
Nikollen gratuluju ke ko ![]()
Verunka já měla na prvního hlubokáč inglesinku a těžká mi nepřišla s takovým drobkem, ale teď už další takový kočár taky kupovat nebudu a tím, že mám Jané, tak jsem omezená na korbičku Jané nebo Concord. Rozměry jsem zatím nezjišťovala, ale taky to nebude asi bůhvíco
Navíc jsem někde četla, že je snad prej téměř nemožné na Jané objednat samostatnou korbičku, tak to bude ještě asi zajímavé… ![]()
Ahoj Ellanis,
já mám káru x-lander trojkolku, můžu si objdenat jen korbičku a autosedačku s adaptéry a je to. Korba je velká 76. Ale přece jen pokukuji po jiných. Jane mají moje kamarádky a jsou s nimi spokojené. A korbička jde doobjednat, nebo i po jednom dítěti seženeš. Ale nevím jak to zvládnem s fusakem přees zimu. No asi nesmím moc papat, ale já se narodila 3,8kg syn byl asi po mě 4,06 a 54 cm. No budeto zajímávé zvlášt v zimě.. ![]()
Verunka no právě, nejhorší je ta zima, pamatuju, že malý šel už v únoru do sporťáku (je srpnový), ingleska byla v pohodě, ale malý byl děsný zvědavec a navíc už seděl, takže porovnání, jak moc by byl v korbě naňahňaný bohužel nemám…ale ty korbičky jsou v podstatě stejné, tak vemu prostě tu, která bude větší…stejně je to ještě daleko a navíc kontrola mě ještě čeká, tak aby bylo vůbec pro koho shánět ![]()
Tak já jsem zatím vybrala Roan Maritu, je dlouhá 102 centimetrů a šířka 59 cm a přes adaptéry se tam dá přidělat autosedačka… tak myslím, že s těmihle rozměry by nebyl problém ani v zimě s fusakem jen ta váha 15kg mě trošku děsí…
Medisek píše:
Tak já jsem zatím vybrala Roan Maritu, je dlouhá 102 centimetrů a šířka 59 cm a přes adaptéry se tam dá přidělat autosedačka… tak myslím, že s těmihle rozměry by nebyl problém ani v zimě s fusakem jen ta váha 15kg mě trošku děsí…
Ahoj,
já mám Roana Maritu. Vnitřní rozměr hluboké vany je 80×40cm, takže pokud nebudete mít moc dlouhé dítě, tak se tam vejde v pohodě do roku. Syn se tam vyspal ve fusaku ještě ve 14 měsících. S fusakem taky problém nevidím. Mám od emitexu. Do hluboké vany se mi vešel akorát na celu délku a další rok se jen dole přes zip o kousek prodloužil do sporťáku, takže se mi do něj vejde i syn teď ve 26 měsících bez problému. A s tou váhou je to v pohodě (teda pokud ten kočár nebudeš často nosit do schodů, mhd apod. Na vození tu váhu ani nepoznáš). A suprově se s nim jézdí ve sněhu.
Marfuška - tak si připadám jako vorvaň, stačilo když jsem vlezla u doktora na váhu a 93kg tak jsem myslela, že mě klepne tak doufám, že už moc nepřiberu … ale je pravda, že do svých kalhot se is pupkem v klidu vejdu
jen mi příjde, že už mi vylejzá bříško ![]()
Ivčo tak to tě obdivuju, já bych už kočár bez otočných koleček - hlavně teda sporťák - nechtěla… no taky je fakt, že hodně jezdím autem a spíš kratší vzdálenosti a vytahovat pořád takovou váhu no nevim nevim…ale každému sedí něco jiného a ta korba je u těchto houpáků fakt ![]()
Elanis já ten kočár kupovala když jsme auto neměli a autem moc nejézdíme. To kdyžtak beru jen podvozek a autosedačku. Já zas moc dobru zkušenost s otočnýma kolečkama nemám. Mám je u sporťáku a když jézdím, tak je mám stejně zablokované. Odblokovávám je jen v obchoďáku. Ale já bydlím u lesa a když chci jít na procházku, tak polovinu cesty musím jít po hliněné nerovné cestě a pak po kamínkách, takže tam stejně ty otočná kola nejdou.
Ivčo … mně to je jasné…dyť říkám, že každému vyhovuje něco jiného
K nám do města jsou otočná kola jak dělaná…ale s ingesinkou se mi taky jezdilo super a když jsme ju prodávali, málem sem to obrečela…holt člověk vybírá kočár skoro devět měsíců a za půl roku je fuč… ![]()
Ahojky
gratuluji ke kontrolám a k fotečkám!!
Já už chci taky takovou! Ve čtvrtek jdu na utz a mám docela strach. Jednak už nepociťuji žádné nevolnosti, možná trošičku večer, ale jinak mi fakt nic není. Tak si říkám, aby bylo vše v pořádku
Přece jenom od posledního utz už je to skoro 5 týdnů!!
Jinak na kočárky už taky koukám, jsem docela ujetá, v práci nedělám teď nic jiného
Docela se mi líbí GT3 od PP nebo Mutsy. Ony asi všechny tyhle vaničky budou mít stejné rozměry, tak si myslím, že se mimi s fusakem v zimě už těžko vejde, no uvidíme. My jezdíme hodně autem, takže potřebuji nějaký lehký podvozek co se na něj naklapne autosedačka a to si myslím že GT3 nebo Mutsy splňují.
ahojky, tak my máme normoš hlubokej kočár, malej se do něj vešel ještě v roce a půl s fusakem, taky máme od emitexu, parádně houpe, jen mě štvou nafukovací kolečka, asi 6× sem píchla…
jinak gratuluju ke kontrolám a těm zítřejším držím palce at je vše ok ![]()
Peťulinda - mě už je taky dobře jen po večerech mě pobolívají záda … tak si taky říkám,aby bylo všechno OK … ale mojí segře v těhotenství nebylo špatně vůbec
ahoj holky, hlasim se po delsi dobe a preju vse nej nej do noveho roku, hlavne uspesne kontroly a zdrava mimca cervencova ![]()
Ja mela kontrolu dnes a jen tak na pul dobre opet, prcek ma 45 mm a pekne uz sebou mrskal a je v poradku, jen se o dva dny zpozduje, ale to je pry +- 3 dny v norme? (predtim byl naopak 2 dny napred). Hematom se bohuzel skoro nezmensil, takze mam naordinovane dalsi 3 tydny v posteli. uz jsem myslela ze pujdu zpet do prace, takze smula, uz mi to treti mesic doma nebavi..
drzim palce i vam na kontrolach, Petulindo ja se taky pekne bala tak chapu, ale urcite to dobre dopadne ![]()
Holky díky za podporu, ta nejistota je děsivá!! Ale aspoň jste mě uklidnily tím, že už vám taky není špatně. A záda mě taky bolí, když dýl stojim, nedavno při žehlení, tak jsem si říkala, co budu dělat, až budu mít pořádnej břuch a nějaké to kilčo navíc ![]()
Holky už jste něco přibraly?? Já přibírám i ze vzduchu, ale mám zatím jen kilo navíc, tak to jde. Závidím těm, které ještě nic nenabraly!!
Nicky33 tak odpočívej doma v klidu. A špiníš nebo něco?? Já mám kámošku, co stále krvácela, taky měla hematom.