červenec 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5849
6.1.10 12:16

Natally

moje kolegyne to mela… ke konci tehotenstvi uz s ni radsi vsude chodil manzel. musis hlavne pomalu vstavat a kdyz jsi venku, tak mit vzdycky vyhlidnuty naky blizky utociste, kde si muzes rychle sednout (teda snazit se sednout si uz kdyz to na tebe jde, abys neupadla). a asi sebou porad nosit aspon neco malyho k zakousnuti/piti, aby sis mohla pohotove ten tlacek zvednout. a klido si v MHD rict o misto ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7561
6.1.10 12:30

Natalli já tohle měla u prvního těhotenství a celé těhotenství. Dr mi říkala, že jakmile se mi trošičku začne motat hlava, začerní se mi před očima, tak ať jsem kdekoli, tak si mám sednout na zem a nachvilku zavřít oči a až to přejde, tak pomalu vstát. Mě se takhle zamotala hlava na zastávce autobusu a lidi kolem si asi mysleli, že jsem opila a všichni se otočili a šli daleko ode mě. To bylo v 7h ráno. Tak jsem si tam sedla na zastávku a za 15min jsem už byla v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12565
6.1.10 13:12

Natally …já sem měla takhle nízký tlak v prvním těhu…teď to sice taky není žádná sláva, ale zatím trochu lepší…jak psaly holky…když to na tebe jde, tak lapnout na zadek a čekat, než to přejde…
Nattali tak já už je teda nosím…jako ty padáky :lol: ještě, že jsem je z minula schovala…tenkrát jsem měla docela problém takové velké podprdy sehnat…teda takové, aby aj trochu vypadaly a nakonec nebyly ani tak moc drahé a sou super pohodlné…můj velmi vtipný muž se mi smál, že kdybych ty košíčky přišila k sobě a nadšila kšilt, že by se to prej v létě dobře zužitkovalo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5957
6.1.10 13:13

Holky, hezka briska a uklidnilo me, ze vam take tak povyrostly, me se zda, ze ted docela dost, ze uz asi zacnu brzo nosit tehu dziny, ktere jsem si tento tyden koupila, jsou krasne. A hlavne me hezky budou hrat na brisko.

Zatim jsem pribrala take 1 kilo, coz ale take z velke casti pricitam Vanocum :-)

Verco - krasna fotecka z ULT, fakt uplny medvidek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
6.1.10 13:18

petulindo fakt se mi udelalo spatne kdyz jsem cetla, jak ji to dopadlo, ale snad byla opravdu komplikovanejsi pripad. Moje doktorka to moc neproziva, ze se nemam bat. V pondeli jdu na screening do Gennetu tak se chci na to zeptat tam, abych slysela jeste jiny nazor.
U hematomu je pry normalni ze splaskne nebo praskne a odkrvaci, ale pak by v nemocnici byla jen 1× a za par dni by byl pryc, a jak to ctu to asi nebyl kamaradky pripad,kdyz byla v nemocnici vicekrat. doufam ze uz je zase tehu nebo brzy bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
6.1.10 13:38

Ahojky,
Natally: tak mě se to stává taky, byla jsem na nákupu 22.12.09 a když jsem nakupovala a pohybovala se tak to bylo dobrý, ale jak jsem šla stát frontu tak už jsem to na sobě cítila: černo před očima, horko a na omdlení. Nechala jsem košík košíkem a šla ven lapat vzduch. Trochu jsem se svlékla šálu atd. a bylo lepší. Ale já tyto problémy mám už od mala. Nesmím být třeba ve frontě dlouho, v autobuse stát,…
Jinak z jižních Čech hlásím ani jedna vločka. Tak jsem zvědavá jestli nám sem taky nějakou vločku :andel: fouknete. Nemáme pak na čem bobovat(syn) :lol:
PS: Nedokážu si představit, kdybych sem přišla po týdnu, to bych asi jen četla a četla už takhle nějak nestíhám :nevim: :lol: Ale už se těším na ty červencové fotečky miminek a maminek :potlesk:

Příspěvek upraven 06.01.10 v 13:40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5546
6.1.10 13:40

**Ahoj holky,
pardon, že sem lezu, ale už nevím, kam jinam. Sháním maminku, nebo těhulku, která by mi pomohla s vyzvedáváním mého syna ze školky, v březnu nastupuje, já budu dělat ranní x odpolední, odpolední směna je do 18 hodin,takže tak v 18,30 – 18,45 bych si vyzvedla syna. Jde mi o to, že by ho maminka nebo těhulka tak podle možností vyzvedla, školka je maximálně do 17 hodin – jedná se MŠ Magnitogorská, je to vedle Tesca EDEN na Praze 10. Syn by zůstal u maminky a já bych si ho tam vyzvedla. Pochopitelně to nechci zadarmo, to se pak s případnou maminkou či těhulkou domluvíme. Jedná se mi zhruba tak 1× někdy i 2× týdně – záleží na dohodě.
Jsem maminka samoživitelka, bez babiček, bez nikoho, takže sháníme novou tetičku, kamarádku, co nám pomůže, to zvládnout. Děkuju a nezlobte se, že otravuju. Pokud máte ve svém okolí nějakou kamarádku, těhulku atd. nebo třeba studentku – sestru atd, co by si chtěli něco málo přivydělat, tak jí o mě řekněte a pište SZ, ju?

Snad někoho seženeme.

Děkuju a opožděně přeju krásný nový rok**

Pavla a Mireček z Prahy 10**

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
6.1.10 13:46

Gratuluju k dalším ok kontrolám :wink: , jak tady píšete o nízkém tlaku…tak mi to spíš příjde jako nízký cukr, přesně tohle mi dělalo u druhého těhotenství , celou dobu jsem si myslela, že mám nízký tlak, tak jsem si dala kafe s cukrem a najedla se a bylo mi líp, až na konci těhotenství mi zjistili diabetes, ted už ho mám kompenzovaný, píchám si inzulín ,ale občas se mi taky dostane níž než by měl a pocity jsou stejné…musím si okamžitě lehnout a vzít si něco na jídlo…tím vás nechci strašit, jen je lepší si to pohlídat, u mě na to doktorka nepřišla. a přitom jsem měla každou druhou poradnu cukr v moči…ještě k přibírání, taky se mi zdá , že za chvíli budu potřebovat padáky a né podprsenku :lol: ikdyž přítel je jen rád, nemůže se vynadívat :wink: bříško už mám taky …už se těším až budu mít první trimestr za sebou…přeci jen budu klidnější…všem přeju příjemné kontroly a krásné fotečky vašich miminek :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12565
6.1.10 13:50

Holky tady jsem našla něco vážně zajímavého :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5131
6.1.10 14:33

Nicky33 ty máš něco jiného než měla ta má kámoška, ona fakt měla problémy od začátku. Těhu ještě není, dr jí řekli půl roku počkat, tak to dodržují, navíc se v únoru vdává, tak si myslím, že přijde i s jiným překvapením!

S tlakem zatím problém nemám, ťuk, ťuk.

Teď říkali v rádiu, že někde ve Strakonicích našli mrtvé mimčo, strašný!!! Jak to může někdo udělat a mstít se na nevinnejch malejch dětech :twisted: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17581
6.1.10 14:38

jj, Petulindo, s tím děťátkem to vím, naštěstí jsem si dnes vzala volno kvůli kontrole, jinak bych o tom navíc musela psát, a to bych opravdu nerada :-( už je ve vazbě, hajzl!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12565
6.1.10 14:55

Achjoooo…to sou teda zprávy… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5131
6.1.10 15:07

co děláš za práci Marye, jestli se můžu zeptat? No oni říkali, že to je sociálně slabá rodina, ale přesto… to není omluva!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17581
6.1.10 15:11

jsem novinářka a právě tady na jihu Čech. byla jsem i na podobně smutných soudech, ani se radši nebudu rozepisovat, čeho všeho jsou lidé a „rodiče“ schopni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12565
6.1.10 15:15

Marye tak to věřím, že někdy je člověk opravdu rád, že do práce nemusí…bo tento hyenismus mě fakt vytáčí… :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí