červenec 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1238
5.1.10 21:51

Ahoj, tak jsem teda si myslela, že už mám nevolnosti od 6 tt za sebou a dneska jsem se spletla. Poprvý jsem se :poblion: . No, ale asi to bylo tím, že jsem splácala paté přes deváté… Jinak pěkná bříška, já si nevzpomínám u prvního, že by mi vyskočilo tak brzo. No 3 měsíce jsem toho moc nesnědla tak jsem šla s váhou dolu jako u prvního. Ale ted nevím… Tak dobrou a krásný sny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4066
6.1.10 08:24

Tak už jsem zpátky doma z kontroly. Testy v pohodě a mimčo taky. Teda koukala jsem jak vyrostlo :palec: Akorát mi doktorka neřekla jak je velký ten můj drobek. Řekla že je vše vpořádku a že je to podle UTZ 12+3. A já blbec se jí nezeptala, napadlo mě to až venku…ale hlevně že je vše ok :dance: a teď zase čekat 3.2. to už mi budou dělat genetiku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
6.1.10 08:25

Gratuluju ke kontrole :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5131
6.1.10 08:26

Krásné ránko

jůůůů vy máte už tak hezky velká bříška holky, no jo, když vy jste takoví hubeňouři a to je vidět hned. Já mám podobný pupík jako PeťulkaCafinka, no někdy taky hodím foto.
S kontrolama se tu teď dveře netrhnou, je dobře, že ji máte všechny v pořádku! Mě čeká utz zítra, stále mám takovou nejistotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5131
6.1.10 08:29

Wewiku gratuluji ke kontrole!!! Mimísci vypadají fakt už jako mimísci. Už to není jen tečka :-)
Já jdu zítra, a už teď vím, že v noci nebudu spát!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1359
6.1.10 08:50

Všem moc gratuluji ke kontrolám a bříškům :-) já dneska konečně vyspala vylezla jsem z postele v pul sedmý :-))
Za chvíli vyrážím na sono štítné žlázy doktorce se něco nezdá tak to snad bude v pořádku a v pátek na kontrolu tak doufám že už budu mít fotečku :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
6.1.10 09:22

Ahojky holky,Wewik(u), tak já jsem 12+1 tak to budu rodit hned po Tobě :lol: . Já mám už 2 fotrčku mimi, musím jí tedy pokaždé platit 50,–kč, ale stojí to za to. Budeme mít asi malýho medvíka viz.foto.
Ještě děvčata Vám, alespon prvním maminkám, doporučovala zajít si v 7.m nebo 8.m k profesionálnímu fotografovi- teda, jen těm, co se na to cítí a nechala si Vaše bříška nafotit. Já to udělala a nikdy litovat nebudu. Né že bych se chtěla chlubit, ale hodím pár fotek do placu. A potom, co se nám narodil Martínek jsem nechala vyfotit manžela s malým- myslím, že je to super památka. Když to sem píši tak se mi chce pomalu plakat, jak už to je dávno a jak to bylo krásný… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
6.1.10 09:25

Verunka 36. tt 2006

Tak takhle jsem vypadala 36 TT 2006 :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
6.1.10 09:27

36 TT 2006

No na obličeji mi udělala pí.fotografka pár úprav  :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
6.1.10 09:34

Martínek 1.měsíc

Nikde to prosím nerozesílejte manžel by se zlobil :cert: . Jen pro inspiraci… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
6.1.10 09:38

Medvídek

No a tady je náš nový přírůstek Medvídek… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17581
6.1.10 09:39

ahoj, wewik, moc gratuluju :palec:
hlásím, že jsem taky po kontrole. mrňousek se drbal za uchem a mával ručičkama (doktor říkal: to mává mámě :mavam: ). doktor mu měřil hlavičku, ukazoval mi, jak jsou vidět obě hemisféry, bránice a páteř. no paráda. zeptala jsem se, kolik asi měří celý, tak ho kvůli mě ještě změřil: 7,7 cm. ale prý je teď důležitější údaj ta hlavička…
ještě tedy počkám na výsledky krve, ale doktor říkal, že to vypadá všechno krásně a v pořádku :-)
fotku mám jen starou, tak třeba příště :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12565
6.1.10 09:46

Wewik gratulace ke ko :palec: Mně taky dr. neřekla, jak je prcek velký, študovala jsem to z těch fotek (máme 4 :-P ), ale napsané to tam není a když mi dělali úplně ten první uzv, tak to tam bylo…no, co už… :wink:
Medisek držím palce, ať je všechno na :palec:
Verunka krásné fotky :potlesk: než jsem přečetla tvůj příspěvek, tak jsem si říkala, že nám posíláš na ukázku tvůj nynější pupík a nějak mi to nesedělo :lol: S tím focením je to nápad dobrý a památka určitě senzační, jenomže já se strašně nerada fotím :roll: teda focení jako takové mi neva, když jsou to akční fotky, prostě někdo cvaká a člověk o tom ani neví…tak to je v pohodě…ale abych si takto stoupla před paní fotografku a nahodila nějaký rozumný obličej…tak to mně teda moc nejde :oops:
Leda bych byla pod parou, což teď teda taky moc nejde :mrgreen:

Holky, jak je u vás???? U nás nádherně sněží, silnice teda opět katastrofa, ale jinak fakt nádherná zima … konečně :potlesk: Akorát je blbé to, že manžel opět odjíždí do zahraničí a odhrnování sněhu zase zbyde na mě… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12565
6.1.10 09:49

Marye taky gratulace ke ko :potlesk: Přesně jak píšeš, doktorka prckovi měřila a ukazovala mně to samé, až teda na tu celkovou délku…taky mám v břiše pěkného raráška…no jen ať se mrňousové pěkně vyřádí dokud je tam místo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17581
6.1.10 09:57

Ellanis, zase když vidíš, jak se tam prcek mele, tak jsi hned klidnější, že se má fajn :-)
včera jsem se úplně dojala u těch stránek, co už sem někdo dával ze začátku odkaz, kde popisujou těhotenství z pohledu dítěte http://www.bonella.cz/…tenstvi.html
až jsem si plákla. ale to včera u Prázdnin v Římě taky :-D manžel má ze mě srandu, hrozně ho baví, jak všechno prožívám, tak mě vždycky po dojemným filmu obejme a pohladí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí