červenec 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7561
3.1.10 15:22

Ahoj,
jéé vy tu už rozebíráte kočárky, těhotenské oblečení a výbavičku. :-D Já mám doma těhotenské oblečení ještě z prvního těhotenství. Mám kalhoty s nápletem, ale moc jsem je nenosila. Pak mám laclové manžestráky a v těch jsem byla pořád. Ty bylo moc pohodlné. Já zatím nosím klasické kalhoty co jsou v pase pružnější, ale dnes u nás byl otec na návštěvě a říkal, že bříško už hezky vykukuje. A to jsem teprve v 11tt. Na léto mám laclové sukně, tak se těším až bude teplo a vytáhnu je. :-)
Měřili ještě někomu ty pánevní rozměry? Mě je neměřili ani u prvního těhotenství a tak nevím co se přesně měří a tak.
Kočárek: když jsem čekala Martínka, tak jsem kočárek vybírala 5měsíců. Napsala jsem si na papír co chci aby měl a tak a pak hledala. Máme taky dost terén a tak jsem potřebovala nafukovací 4kola, prostornou vaničku a tak. Nakonec jsem si vybrala Roan Marita a jsem s ním spokojená doteď. Je pravda, že malej se mi do hlubokého vešel do roka a i se tam ve fusaku hezky vyspal. Potom jsem koupila už jen menší (aby se líp vešel do auta) sporťák Babydesign Sprint. Taky se mi líbil X-lander XA, ale ten prý není odpružený a dítě je z terénu dost vydrncané. A neměl sprorťák přehazovací rukojeť, tak jsem od něj ustoupila a nakonec jsem byla ráda.
Jinak já hodně věcí (jak těhotenské, tak na mimčo) kupuji přes mimibazar. Tam jsem viděla i rifle, které byli vepředu na šněrování a povolovali se na boku, ale já na ně moc nejsem. Jsem spíš kalhotová :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
382
3.1.10 16:21

Ahoj holky, všechny moc zdravím a do nového roku přeju jen to nejlepší! :-)
Ivčo, ty máš Maritu? jeee…do tý jsem se uplně zamilovala…hlavně houpe a to je k nezaplacení…chci velikou korbu,aby se mi tam prcek pohodleně vešel v zimě i s fusakem…A jak je ovladatelná?Je těch 15 kg váhy znát, nebo jezdí sám :-) A co ta sportovní verze?je stabilní? ..ale jinak se mi mooooooc líbí
Těhu oblečení ještě nemam, ale asi ho za chvíli budu muset začít řešit, protože už mi všechny kalhoty i sukně začínají být těsné…teda spíš už mi těsné jsou… :lol:
Už se nemůžu dočkat,až malýho ucítim v bříšku…už se to blíží :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.1.10 16:28

smeya-mluvíš mi z duše, já taky měla minulý týden jen bouli v podbřišku a dneska stěží dopnu rifle, které jsou mi nejvolnější. ono taky od pátku sem se víceméně povalovala v posteli, ne že by mi bylo špatně, to néé, ale tomu teď přicházím na chuť :-P a dnes když sem si oblíkla něco jinýho než pyžamo, tak je to problém. a to sem nepřibrala. ohledně toho pohlaví-já vám nevím. tohle je naše první, tak bych asi měla být zvědavá, ale já tak nějak nejsem. než sem byla těhotná, tak sem si hrozně moc přála prvního kluka, pak ty první týdny těhotenství, sem měla strašně silný pocit, že je to holka, a teď nic. takže proto ani asi nejsem zvědavá. ale přítel to chce rozhodně vědět, prý nám to usnadní život, přípravy, nakupování :palec: z naší první fotky z utz (z boku) věštil, že je to kluk, tak sem zvědavá podle čeho to tak poznal :mrgreen:
co se týče sexu u nás-tak já patřím asi mezi těch málo, co se jim apetit zvýšil. před tím, to bylo párkrát do týdne, a teď bych se nejlíp milovala každej den. přítel mi včera řekl že se cítí zneužívanej :lol: :mrgreen: :-P a taky pořád opakuje, že se „mu“ to určitě nelíbí, pořád nějaký ťukání a narážení, že z toho pak musí bejt celej hotovej, otlučenej:-) no sranda, když na to přijde řeč, smějem se, až se za břicha popadáme. já teda měla něštěstí odzačátku těhu bez špinění, krvácení, takže si to asi můžem dovolit no. jinak bych se asi bála. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7561
3.1.10 16:31
Paddy píše:

Ivčo, ty máš Maritu? jeee…do tý jsem se uplně zamilovala…hlavně houpe a to je k nezaplacení…chci velikou korbu,aby se mi tam prcek pohodleně vešel v zimě i s fusakem…A jak je ovladatelná?Je těch 15 kg váhy znát, nebo jezdí sám :-) A co ta sportovní verze?je stabilní? ..ale jinak se mi mooooooc líbí

Houpací je skvělej. A v té části jak se houpe ji i pružinka /to jsem u ostatních kočárků neviděla/. Hluboká vanička má i polohovatelné zádíčka, tak potom když mimčo už umí sedět, tak se to dá zvednout a může být opřené. Jen se musí dokoupit kšíry, aby nevipadlo. Sportovní nástavba je stejně stabilní jako hluboká vana a dá se na podvozek přes adaptér nasadit autosedačka - to jsem využívala hodně. Ta váha je akorát problém při nošení kočárku, ale jézdí sám. I do kopce se mi tlačí líp než lehčí sporťák. Ale sportovní sedačka má jednu nevýhodu. Ten 5ti bodový pás se dár rozepnout jen mezi nožičkama a kšandy kolem ručiček ne, tak potom v zimě když se tam dává fusak, tak se musí sundat potah, vyndat kšandy, provléct fusakem a zas dát zpět. Ale sožité mi to nepřijde. Jen to dlouho trvá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
382
3.1.10 16:52

Ivčo díky :-) …jestli se neobjeví žádný jiný kočár, který by mě chytil, tak asi zůstaneme u Marity :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
3.1.10 16:54

Mně už taky měřili pánev, nebylo to moc příjemné, jestli ti ty rozměry, Natally, napsali do průkajdy, tak bych je ráda porovnala. Já mám 27, 30, 29 a 22.

Co se sexu týče, taky jsem trochu ochladla, ale přijde mi, že se mi pomalu vrací chuť.

Jinak jak jsem teď byla skoro pořád doma, tak jsem si myslela, že s pachy už problém nemám, ale dnes jsme vyrazili s manželem do obchodu a musela jsem se hodně držet, jak mi nebylo dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
3.1.10 17:31

Jeee, Roana Maritu mame taky :-D Pro mimi je to urcite pohodlny kocar a do terenu uplne super, ale ja bydlim primo v centru mesta, kde mi dost vadila jeho velikost a neitocna kola. Tak jsme si velmi brzy poridila golfky s vloznou taskou a ve meste pouzivala je a kdzy jsme jeli na vylet, tak jsme brali Roana. Ted bude Roan na terase a na bezne vozeni zase kocar s otocnymi koly nebo satek ci manducu. :wink:

Natally, s tou panvi to muze byt pravda a nemusi. Ja mam myslim panev docela normalni, taky mi doktorka nic pri mereni nerikala a stejne jsem musela rodit akutnim cisar, pry byl Stepan na me moc veliky (a to mel jen 3,65) :nevim: Svagrova, ma urcite panev uzsi a bez problemu porodila klucika, co mel pres 4 kg 8-)

A na sex nemam teda taky pomysleni, doufam, ze to brzy zlepsi, pac mazel si uz zoufa :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
macicek111
3.1.10 17:36

Ahojky! Teda, já sem nakouknu až takhle navečer a takový kopice příspěvků tady! :mrgreen: Na co si vzpomenu, zkusím reagovat, ale nevím, nevím… :-D

Takže na úvod zdravím zase po delší době Paddíka! :mavam: Tu Maritu vám holky schvaluju. Mně osobně se tedy líbí sportovní kočárky, ale bývalá kolegyně tenhle má a je s ním nadmíru spokojená. I když já jsem malého vezla, jelo se mi moc hezky.

Co se týče té výbavičky, tak kromě kočárku si začnu vše pomalu nakupovat. Ale až tak na jaře. Domluvili jsme se na pevno na duben na tu svatbu, takže teď budu mít jiné starosti a alespoň nám to čekání na mimi hezky uteče. Čekáme první, takže nemám nic, ale nebudu vyloženě chodit celé odpoledne po krámech. Když prostě něco uvidím, co se mi líbí, koupím si to a ono se to snad postupně nějak nastřádá… :-D Stejně si nenecháme říct co to bude, takže vlastně můžu už teď, když na něco narazím do té neutrální barvičky. Co se týče výbavy, moc pověrčivá nejsem - nebo spíš pak možná nechci shánět vše na poslední chvíli :-), ale kočárek zaplatíme a necháme do porodu v obchodě.

Co se týká bříška a těhu věcí, tak mně bříško docela vyskočilo na začátku, ale teď už mi přijde pořád stejné. Do svých věcí včetně riflí se pořád pohodlně vejdu, i když sedím celý den v práci. No a doufám, že nějaké rapidní tloustnutí nenastane :mrgreen: nebo budu na svatbě jak verlyba! :-D Ne, dělám si legraci, nějak bylo nějak bude… :-D Mamina přibrala za celé těhu 8 kg, já zatím vůbec nic, tak snad to nebude v tom dubnu nějaká katastrofa… :-D A i kdyby jo, rozhodla jsem se vdávat s bříškem, tak ho ráda ukážu, ne? :palec:

• Citovat
  • Upravit
12565
3.1.10 19:57

Marfuška já mám naměřeno 22 26 28 20 a poroděného cagoňa 3,55 a 51 cm… no míry nic velkého, ale s přihlédnutím k tomu, že moje původní předtěhu váha byla 48kg a výška (teda nížka :-P ) 160cm celkem slušný buřtík … a jinak porod jsem teda měla bezproblémový, malý vyšel ven jak po másle, měla jsem asi tři stehy, ale fakt uplně v pohodě…tak doufám, že jak se říká, že druhé dítě je větší, tak že všechno pujde taky tak hladce (ikdyž už se pomalu připravuju na nejhorší - stejně tak u prvního - ono, když to pak dopadne nad očekávání, tak je to lepší 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
3.1.10 21:42

Ellanis, švagrová měla i druhé dítě při porodu přibližně stejně malinké, jako to první, do tří kil, tak v tom pravidlo nehledej. Stejně jako já nebudu u té pánve :-D Co jsem teď někde četla, tak nejdůležitejší je ta poslední hodnota, takže tvých 20 by mělo v pohodě stačit, stejně se prý pánev ještě může během těhotenství zvětšit, tak ani snad nemá smysl ji na začátku měřit.

Jedna známá rodila v prosinci a ještě v listopadu říkala, že se porodu nebojí, protože se nechce bát dopředu, když neví, co ji čeká, no a udělala dobře, malá se jí nakonec neotočila hlavičkou dolů a tak šla na císaře.

Vy mě snad pomalu přimějete taky koukat po výbavičce, ale minimálně počkám ještě do další prohlídky 12.1. :-) A co si budu namlouvat, jsem asi fakt pověrčivá, takže to pak zase odložím a pak zase a zase a zase…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
4.1.10 08:02

Taky zdravím všechny v Novém roce, tak tady čtu jak už se poohlížíte po výbavičce, já sice už dvě děti mám, ale vzhledem k tomu , že už jsem další mimi neplánovala tak jsem všechno rozdala kamarádkám…takže budu muset kupovat vše nové, ale už se těším až začnu…jen si taky říkám, že je ještě brzo, počkám aspon než ucítím pohyby…s velikostí bříška jsem měla problém hned po 7 dni od ET , břicho mi narostlo během tří dnů…z 59 na 93cm, měla jsem totiž OHSS, takže jsem vypadala jak před porodem …to jsem u dcery měla 95 a šla jsem rodit…takže když jsem byla v nemocnici každý si myslel, že jsem před porodem…jinak s kočárkem budu mít co dělat, před 13-ti lety takový výběr nebyl…takže jsem zvědavá co nakonec vybereme, ale rozhodně si to těhotenství a nakupování hodlám užít …zítra nás čeká kontrola tak jsem zvědavá co se dozvíme, přeju všem příjemné kontroly :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5131
4.1.10 08:16

Krásné ráno, hezký den

uff tak vy už přemýšlíte o výbavičce?? Já mám slíbeno od švagrový na holčičku, ale pokud budeme mít 3.kluka,tak budu muset vše kupovat.
Holky nestrašte s tou větší porodní váhou, já měla kluky 3,80 a 4,03, nechci teď rodit vepříka :mrgreen:
Je fakt, že u druhéh těhu jsem nabrala neskutečných 25kg, což doufám, že se mi teď nestane :oops: já totiž nabírám i ze vzduchu!!

Oblečení zatím ještě dopnu všechno, bříško vidím jen když ležím ve vaně, tak je hezky kulaťoučký, jinak je to takový větší špek :-D
Včera jsem si koupila o číslo větší takový ty turecký rifle, jsou bokový, mají hrozně široký nohavice s gumičkou u kotníků, takže můžu v klidu tloustnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1359
4.1.10 08:45

My jdeme na kontralu na gynekolologii v pátek 8/1 tak jsem zvědavá co nám zase dokror řekne snad víc než minule … je nějaký málo mluvný

Jinak co se týká toho sexu tak já na něj mám chuť víc než před tím, ale jak koukám tak jsem asi jedna z mála…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17581
4.1.10 08:49

ahoj holky :-)
tak co se výbavičky týče, zatím čekám… nemám vůbec nic, protože mrňous bude první, ale počkám až po kontrole ve středu, jestli dobře dopadne…
na sex mi začala chuť až minulý týden, do té doby nic, ale teď to zase stojí za to :-D
v sobotu byla oslava tchánovy 60, takže už se to na mě provalilo, protože jsem nepila a všem to došlo… ale ještě jsem mlžila a říkala, že snad a uvidíme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17124
4.1.10 09:06

Tak já jdu na kontrolu k doktorovi ve středu.Bříško mi nebezpečně roste,zatím nikdo nic nepozná,ale já ho vidím!!! :dance:
Co se týče sexu,tak momentálně nic moc co jsem těhule,ale jelikož přítel je ted marod,tak je to jedno.S holkama jsem měla chut na sex ,až od půlky těhu,za to pak až do porodu…dokonce i po termínu :lol: Jelikož malá se asi šlechtila a narodila se o týden později.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí