červenec 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2.1.10 21:00

jůůů, klásný Terko, já už chci takovej pupík :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12565
2.1.10 21:10

Terka tak to je mazec!!! :mrgreen: A ještě větší mazec je to, že já vypadám úplně stejně !!!! :lol: Teda jako samo v dobrém … 8-)
Když si vzpomenu na 1. těhu, že takto sem vypadala až někdy v pátém šestém měsíci, tak je to teda pořádná změna :-P
Dneska sme byli lyžovat (jen tak piánko s malým :wink: ) a málem sem se nedostala do lyžařských kalhot… a to jedeme začátkem února na hory, tak to teda vážně netuším, v čem to tam odlyžuju :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
2.1.10 23:06

Elli: jojo, přesně jak píšeš, u prvního těhu to bylo znát až tak kolem 5.měsíce a teď vypadám jak v 6. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
3.1.10 08:37

Peťulko, já jsem tu zatím v utajení, tak se už nechci víc odtajňovat, ale když mi napíšeš přítelovo jméno, napíšu ti, jesti ho znám, ale jsou to už dlouhá léta, to bych spíš musela vidět fotku z té doby :lol:
Já jsem ještě přemýšlela, že bych mohla rodit v Třebíči, tak jako všechny mé spolužačky, ale to by to muselo být plánované a to mimo císaře nejde.
Sice ještě nechci vybírat výbavičku, ale i přesto jsem ráda, že tu píšete své zkušenosti, aspoň pak při koupi neudělám nějakou botu, teda snad :mrgreen:
Terko, teda to je fakt síla, ale aspoň vidíš, že se mimču daří. Já jsem obezitka, takže to na mě není v podstatě vidět vůbec, jen už nemůžu ležet na břiše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17124
3.1.10 10:41

Terko,tak já mám trošku menší bříško,ale už ho mám taky.A přesně jako ty ,jsem u prvních dvou dětí takové měla až v pátém měsíci :dance: Tak budu muset začít povolovat oblečení dřív :lol: Ale přibrala jsem jen kilčo.Tak je asi celý v bříšku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.1.10 10:46

krásné dobré ranko všem těhulinkám!
tak na mě to těhulkování zas až tolik vidět není, myslím, že obezitka nejsem, ale vyhublina taky ne, tak sem zvědavá, kdy se začene pupík razit dopředu :-D za 3 týdny letíme na týden domů, tak by bylo fajn, aby už to bylo aspon trošku vidět, protože my jsme to doma víceméně nikomu neřekli, jen přítelova sestra a jeho rodiče to vědí, ale nikdo od nás a naši kamarádi vůbec, tak by to bylo hezké překvápko, kdyby už to bylo vidět:-)
jinak my jsme v práci dostali každý na Vánoce poukázku do Mark and Spencers tak se tam asi zajdu podívat, mají tam hodně i miminkovských věcí, tak třeba se mi tam bude něco líbit.
Tak přeji vám, holky, hezký den :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12565
3.1.10 11:00

Holky a když už jsme u toho povolování oblečení :lol: dívala jsem se zatím na netu na nějaké těhu kalhoty, spíš teda rifle, ale k mému zděšení je to teda docela běs :zed: Na rifle jsem docela vybíravá a upřímně řečeno mě docela děsí takovéty s tím nápletem přes celé bříško :roll: Je mi jasné, že jsou asi hoooodně pohodlné, ale neexistuje nějaká přijatelnější varianta :?: V minulém těhu jsem nosila nizounké kalhoty asi o číslo větší než normálně, ale teď, s tím, jak se mi pupek zvětšuje docela neplánovaně rychle na zimu a moje rifle začínám docela šmahem vyřazovat (opravdu pohodlné mám už jenom jedny 8-o ) vážně netuším, v čem teda budu chodit … každá rada se počítá :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.1.10 11:50

tak já teda nevím, jak v Česku, ale tady v Anglii sem viděla i rifle, kde přes břicho je to normálně, ale ty náplety to má na boku.netroufám si říct, jak moc pohodlné to je, ale asi nezbývá nic jiného než zkusit.
:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
3.1.10 12:18

Ahoj holky,

koukam, ze uz tady briska pekne vykukuji :-D Ja tam mam spis spek nez mimco, takze to jeste neberu jako tehu brichu :-D
Ale kalhoty jsou mi zatim vsechny dobre (nektere i lip nez pred tehu :think: ), ale ja nosim bokovky, tak doufam, ze se tehu riflim budu moci jeste dlouho vyhybat. Ja mam prave ty s napletem pres bricho. Minule jsem prozila vetsinu tehotenstvi v zimnich mesicich a hezky to hralo, ale ted na leto si to nedokazu predstavit :nevim: Tak uz ted pokukuji po nejaky lehkych platacich nebo budu nosit platenou sukni a pantofle (zadne tkanicky a shybani :twisted: 8-) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
3.1.10 13:01

Ahojky Mamči, tak já už musím ject dnes si nakoupit alespon tepláky na doma či nějaké jiné pohodlné kalhoty. Vše mě pak tlačí a večer se musím převléct do noč.košile už v sedm,abych byla v poho. Manžel samo není proti :wink: . Jinak rifle mám z prvního těhotenství a jsou řešený, že si povoluji na boku knoflíčky. Taky se mi nelíbí ty náplety až do rozkroku, ještě když jsou jiné barvy. Ale viděla jsem na Aukru pěkný jakoby bokovky a mají ten pružnej pas nahoru. Ty se mi líbí. 8-)
Oblečení pro mimi mám vše po klukovi- což je fajn, že holka nosit modrý může a když to bude klučík tak je to taky dobrý. Mě by zajímalo jestli si necháte říct, co to bude nebo ne. My u prvního jsme to nevědeli a ted manžel zas nechce…????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
3.1.10 13:16

wewik:já tu psala o Avatarovi :wink: ale hce dle mého názoru když už, tak 3D. Byl to fakt zážitek :palec: Jéé holky, vy mě děsíte s těma výbavičkama kočárkama a vším možným, já čekám první mimi a logicky zatím nemám vůbec nic. Nejsem vyloženě pověrčivá, ale furt mám děsnej strach začít nakupovat i když, když jdu kolem nějákýho krámku s dětskejma věcičkama, tak si musím vyslověně nakazát, abych tam nehupsla :wink: Vám sem asi taky večer hodím fotku mýho pupku, páč si nemůžu pomoct, ale já už ho vážně neutajím - děs :lol: nevím jestli je to tím, že jsem drobnější, ale myslím že i úplnej trouba hnedka pozná, že jsem těhu. Jinak jsem Vám ještě neřekla, jak mě „potěšila“ moje gynekoložka na prohlídce - začla mi přeměřovat ty pánevní rozměry, furt se tak mračila a pak prohlásila - „Nu nedá se nic dělat mamčo, nesmíto to miminko moc vykrmit, jinak prostě neporodíte“ 8-o Jsem na ní vytřeštila oči. Vážně fajn ve 12 týdnu se nechat strašit porodem. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4066
3.1.10 13:57

Taky už přemýšlím o těhu oblečení, bříško se mi už taky kulatí :-D ale zatím vše zapnu, mám totiž samé bokovky. Ale věci pro miminko začnu řešit až později, ještě je dost času, ikdyž já vím že to uteče…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
696
3.1.10 14:04

Holky mě to břicho snad vylezlo přes noc 8-o ještě minulý týden vůbec nic, jen takové vyboulení v podbřišku třeba jako před menstruací a dneska pomalu nedopnu žádný kalhoty- zbyly mi dvoje a to teda dost festově. Při prvním jsem měla taky obrovský břicho, ale tím to taky končilo. Zezadu jsem vypadala naprosto normálně, zato když jsem se otočila… :mrgreen: Obrovskej balon :mrgreen:
Takže začínám taky řešit těhu kalhoty a myslím, že ty s nápletem teď budou na zimu dobrý no a v létě hurá do šatečků :wink:
Ještě mám otázečku, taky máte v sexu totální zámraz? Já i když se fakt snažím, tak na sex nemám ani pomyšlení, spíš naopak… :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4066
3.1.10 15:03

Pokud jde o sex tak jsem na tom podobně. Když mi ho přítel nepřipomene ani nevím že nějaký existuje. Chuť žádná ale v tom je mi líto přítele, nerada bych aby kvůli mě trpěl :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
3.1.10 15:12

Vítám všechny nové těhulky :kytka: :mavam:
Teri bříško je krásný :-)
S tou chutí na sex je to u mě dost vlažný.Když to máme jednou za týden a půl tak mi to bohatě stačí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí