červenec 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
medvidek
30.12.09 19:42

Ahoj maminky čekatelky,jdu se rozloučit.
Naše mimi dnes nad ránem odešlo,jsem po zákroku a doma,naštěstí.

• Citovat
  • Upravit
4444
30.12.09 19:58

ahojky, my teď byli na pár dnů u rodičů…

zítra se jdu registrovat do podolí, tak mi držte palce, at tam na šestou neni moc bab, na ko jdu až 12.ledna, mezitím jdem s manžou 7.1. na 4D UZV, tak snad bude mimi dobře vidět…

Evel: ahoooooj :kytka: :kytka:

Medvidku: to mě moc mrzí, achjo, já myslela, že už tady nikdo odcházet nebude :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17581
30.12.09 20:02

medvidku, je mi to moc lito :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
macicek111
30.12.09 20:23

Medvidku, i já se přidávám - drž se a nevzdávej to, určitě to příště vyjde!! Držím palečky a přeju moc, moc štěstíčka! :hug:

• Citovat
  • Upravit
macicek111
30.12.09 20:38

Jinak gratuluji Klostermance ke zdravým dvojčátkům a i ostatním, co mají z posledních dní kontroly za sebou. Maru, věřím, že už se nemůžeš dočkat. Jsem taky taková. Nejradši bych chodila každý týden, jen abych měla jistotu… :-) My byli před Vánoci na té pohotovosti, naštěstí to bylo dobré, ale jsem ráda, že jsem mohla mít klidné Vánoce a v pondělí u mého dr. taky vše v pořádku, ještě uvidíme, jak dopadla krev, ale snad ok. Na další ko jdu v polovině ledna a už teď se těším… :mrgreen:

Terko - zítra držím palce, ale ty jsi holka šikovná, v nejhorším se tam nějak nenápadně nacpi!! :lol: :lol: :lol:

A ještě jedna věc holky. Nechystáte náhodou některá svatbu s bříškem? A i když ne, co si o tom myslíte? My jsme původně svatbu chtěli až mimi povyroste, ale teď na nás to těhu nějak dolehlo a uvažujeme vzít se ještě než se mimi narodí. Ale nechci se moc vdávat v zimě, ani s velkým břichem :-) , takže fakt nevím, jak to zkloubit… :-D

• Citovat
  • Upravit
4444
30.12.09 20:55

Macicku: díky za palce…jinak já se vdávala těhu s malym, koncem listopadu(a bylo fakt krásně)v 5.měsíci a museli mi teda ušít volnější šaty…ale užila jsem si to parádně… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
30.12.09 21:01
klostermanka píše:
natali a platila jsi za to, když jsi měla žádanku? a krev ti brali dřív nebo ve stejný den a v jakém dni tt jsi tam byla?

Na screeningu jsem byla teď v pondělí ve 12+2tt a tu krev mi brali jak mi doktor dělal to vyšetření a byla jsem tam se žádankou a nic sem neplatila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
macicek111
30.12.09 21:17

Terka - tak to jsem ráda, že o tom neuvažuju sama… :-D Mně to dřív nějak nepřišlo, mimi bylo plánované a řekli jsme si, že se prostě vezmeme až někdy „pak“, ale teď mě nějak to vdávání chytlo… :-D Zkusím omrknout pár půjčoven, co by mi nabídli za šaty, kdybych se chtěla vdávat až v dubnu, třeba to zase takový děs nebude a i na těhulky budou mít moderní a pěkné… :-D A pokud ne, do konce února by jsme to mohli všechno vyřídit a svatba by třeba byla koncem února. Snad by se nám poštěstilo a byl by alepoň snížek a ne tahle břečka… :-(

• Citovat
  • Upravit
563
30.12.09 21:20

Medvidku je mi strašně moc líto co se stalo :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
30.12.09 21:23

Ahoj holky,

tak jsem si rikala, ze spatne zpravy uz jsou za nama a ono ne :-(

Medvidku, je mi to moc lito, drz se, musi to byt tezke :cry: :cry: Preju, at Te rodina podpori a doda sil!!!

Holky, jak Vas tady ctu, tak jste posilany na ten screening nekam jinam. Ja v tech testech mam porad binec, i kdyz uz to budu absolvovat po druhe :oops: Mne doktorka nikam neposlala, pristi tyden jdu na kontrolu, kde mi bude na utz merit kustku, siji, nozicky kvuli Downu, nejspis mi vezme zase krev, ale nikam jinam nepujdu. Pak mi da nejspis zadanku na 16 tt na dalsi testy (nejspis triply :think: ), kde mi v laborce vezmou krev a vysledky poslou doktorce, tot nejspis vse a pak velky UTZ. Jsou jeste nejake jine testy? :oops:

Klostermanko, moc gratuluju k obema miminkum :palec: :-D Jen tak dal!!!

Příspěvek upraven 31.12.09 v 09:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
31.12.09 04:47

medvídek

je mi to moc líto :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
31.12.09 04:49

Klostermanka

taky gratuluju k miminkům…jen at krásně rostou :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1359
31.12.09 07:21

Klostermanka : Moc gratuluji k dvojnásobné radnosti :srdce: .
medvídek : moc ně to mrzí , ale vzdávej se příště to určitě vyjde přeji Ti hodně štěstí a síly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
31.12.09 09:12

Medvídku, to mě moc mrzí, taky jsem doufala, že už bude u všech všechno v pořádku :cry:

Klostermanko, tobě gratuluju k dvojčátkům.

Evelíno, mě dělala screening taky sama doktorka, ani jsem nevěděla, že už ho dělá, jen mi bylo divné, že jí ten utz tak dlouho trvá a pořád mi něco vyprávěla, tak jsem byla dost nervózní, jestli náhodou není něco špatně.

terko007, to určitě vyjde, kamarádka se tam taky byla registrovat, ale už dřív, tp má myslím v únoru.

macičku, jedna známá měla svatbu těhotná, už to na ní bylo vidět, ale stejně to bylo moc hezké, jen ber v potaz to, že svatba je záhul i pro nevěstu, na druhou stranu to bude v druhém trimestru, to je už prý člověku lépe :-)
Budějice jsou velké město, tady něco najdeš.

Příspěvek upraven 31.12.09 v 20:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7561
31.12.09 09:39

Ahoj,
Medvídku to je mi moc líto :cry: já už taky myslela, že to vše zlé je za námi. Snad se vám brzo zadaří a budeš se radovat z dalšího těhotenství, které dopadne už určitě dobře.
Macicku já se taky vdávala těhotná. S manželem jsem se rozhodli, že se vemem ještě před mimčem a těhotenstvím a jak jsme mysleli na svatbu, tak jsem otěhotněla a vdávala jsem se ve 4. měsíci. Bříško už trochu bylo vidět a šaty jsem si pořídila volnější. Vdávala jsem se v červnu a ten den zrovna bylo šílené vedro a vdávala jsem se v kapli kde se nedalo ani dýchat a měla jsem problém to ustát. Jsem myslela, že to se mnou každou chvíli sekne. :-D Ve vašem případě bych se vdávala v dubnu. To už není taková zima a už rozkvéta zlatý déšť. Sestřenice se začátkem dubna vdávala a měli moc hezké fotky.
Terko:tak jak jsi dopadla s registrací? Bylo tam takhle po ránu hodně maminek? Mě to zachvíli čeká a zvažuji pořád Podolí a Apolináře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí