červenec 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1359
23.12.09 14:09

Maciceku držím palečky ať je všechno v pořádku…
PS : Prosím holky které zvažují porod v Praze - Krči, aby se mi ozvaly ráda bych se tam potkala s nějaými „známými“ tvářemi
Děkuju MEDÍSEK

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7561
23.12.09 15:33

Já mám Krč daleko. Ale známá tam rodila na konci září a byla spokojená. Já zvažuji Apolináře a Podolí. Ostatní pražské maminky už máte vybranou porodnici?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
23.12.09 19:39

jo a ptala jsem se v podolí na tu registraci k porodu, tak to berou podle poslední ms a pokud je v průkazce napsaný termín dle uzv, může se brát i ten…já ho od dr napsaný neměla, takže se nejdu registrovat v neděli, ale na silvestra :lol: a prý některé maminy tam stepují už od 5ráno, aby se stihly registrovat(12registrací na 1den) jo a 14-21.6. se tam maluje, tak v tuhle dobu neroďte :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
23.12.09 21:28

Milé červencovky, omlouvám se, že vám sem lezu.
Chci vám popřát krásného Ježíška, klidné svátky a do nového roku jen to nejlepší. Hlavně krásná a zdravá miminka, který se vám narodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
macicek111
23.12.09 21:33

Holky, moc se omlouvám za pozdní zprávu a všem děkuju za podporu - jste zlatíčka!! Na pohotovosti byla ta samá dr. co minule, mimi roste, srdíčko krásně ťuká. Šla jsem tam s malou dušičkou a myslela na nejhorší, ale odcházela jsem šťastná jako blecha. Člověk si prostě nemůže být jistý nikdy ničím. Jestli si pamatujete na Jannet, ta nešpinila ani nekrvácela, ale zjistili jí zamlklé, já vše naopak a mimi v pořádku. Takže kdyby někoho potkalo něco podobného, nemusí být hned zle. Dr. říkala, že prostě každá to máme jinak. Někdo prozvrací celé těhu, někdo krvácí bez příčiny, apod. Tak jsem v klidu, Vánoce si můžu užít se vším všudy. I kdyby jsem se dnes dozvěděla to nejhorší, je to podle mě lepší vědět, než ta nejistota. Ta mě ubíjí!

Holky, i já vám všem přeju krásné Vánoce, hodně dárečků a pohody. Ty, co máte už svoje starší dětičky doma, moc si to s nimi užijte a my co máme svoje první teprve v bříšku se budeme těšit na příští rok, kdy už nás bude o jednoho víc! :dance: Ještě jednou díky za podporu!!

• Citovat
  • Upravit
806
24.12.09 00:02

Tak co se týče té zácpy . já vyzkoušela mraky rad, včetně ovoce, zeleniny bohatéh na vlákninu, mléko před spaním, kompotované ovoce . prý nej jsou švestky, a nakonec jsem to vzdala a skočila si do lékarny. Tam mi poradili Lactulosu - je to sirup, co se může i v těhu, je to hooodně sladký, ale není to nijak hnusný. Nu vzala jsem si lžičku a už za 2 hoďky, jsem konečně po X dnech letěla, takže mohu jen doporučit, mě zabral :palec: Jinak také gratuluji k náádherným fotečkám UTZ. A přeji kouzelné a pohádkové Vánoce, šťastné a klidné prožití svátků s těmi nejmilejšími lidičkami co milujem :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
24.12.09 08:48

Krásné Vánoce a pod stromečkem alespoň jedno splněné přání(a to nejen to co máme v bříšku) vám všem ze :srdce: přeje Marfuška.

Macicku, jsem tak ráda, že ti to dobře dopadlo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
24.12.09 10:03

Všem příjemné prožití vánočních svátku v klidu domova

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17581
24.12.09 10:08

Macicku, jsem moc ráda, že to tak dobře dopadlo! :-)

Všem krásné svátky, užijte si hlavně pohodu společně s rodinkami… a pokud budete „nadělovat“ i mimi v bříšku, tak hodně natěšených babiček a dědečků :wink:
A samozřejmě hodně nezbytného štěstí a zdraví, teď ho potřebujeme doslova dvojnásob!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17124
24.12.09 10:10

Všem přeji krásné prožití vánočních svátků!Vypínám pc a ukážu se asi až pozítří papa všem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4066
24.12.09 11:32

Všem těhulkám krásné Vánoce, štěstíčko, zdravíčko a i nějaké ty dárečky a užijte si to holky pokud možno bez nevolností :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
medvidek
26.12.09 08:12

Má mamka umřela 25.12.2009 22,45 na náhlé selhání celeho organizmu. Bez bolesti na zhroucení krevního oběhu a zástavu srdce.

• Citovat
  • Upravit
5131
26.12.09 09:19

Medvídku to je mi moc líto, upřímnou soustrast!! Hlavně se drž už jen kvůli rodině a mimískovi,které nosíš pod srdíčkem!! Není nic horšího, než ztratit blízkou osobu v době vánoční!! Chce se mi brečet, myslím na tebe, drž se!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17124
26.12.09 09:47

Medvídku,tak to je opravdu moc smutné.Držím palce at to zvládnete.Upřímnou soustrast.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4066
26.12.09 09:48

Medvídku taky je mi to moc líto :cry: drž se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí