Poradna duly
Jana Čurdová
Holky nevíte co si můžu pořídit od bolesti aby to neškodilo mimi?poslední dobou mě nějak pobolívá hlava… ![]()
ahoj holky, chtěla bych se k vám přidat. PM byla 7.10. takže bych dnes měla být 11+3tt. podle UTZ z 8+6 jsem 8+5 a mimísek byl 1.93cm velký.odpovídá to? se mnou je to na dlouhé vyprávění, nechci to vypisovat i tady, takže koho by to zajímalo, tak mrkněte do diskuse „Poraďte, prosím, názory se cení“
na ko jdeme teď v po tak doufám, že vše bude v pořádku a těhu se potrvdí jen k naší radosti.
jinak vám všem těhulkám moc gratuluji k radostem a doufám, že jste nadělili spoustu radosti babičkám a dědečkům:-)
Medvidku: to mě moc mrzí, že to takhle je mezi svátky, drž se, posílám ti hodně sil…
vítám novou těhulku ![]()
wewik: krom paralenu asi nic… ![]()
wewik
můžeš jenom paralen a postel,taky mě občas pobolívá.....ale zatím zvládám bez léků
Medvídku je mi to moc líto, upřímnou soustrast.
Vítám novou těhulku ![]()
Medvidku to je moc líto. Upřímnou soustrast. ![]()
Vítám tady novou těhulku. Až budu mít trochu čas, tak přidám do tabulky. ![]()
mockrát všem děkui za přivítání a je mi líto, co se stalo,Medvídku.ale neboj, život jde dál, máš teď v životě příjemnější starost)
moje iniciály - RN 1988, PM 7.10. DP zatím podle midwife 13.7.10, zítra jdu na UTZ tak kdyžtak upravím. doufám, že vš dopadne dobře.naposledy jsem byla v 8+6.
hezké svátky všem
jo a město-momentálně žijeme v Bath, England. ale rodné město je Třebíč, tak tam napiš co chceš:-)
Peťulko četla jsem tvůj příběh,teeda ty sis toho už prožila… dobře že to tak dopadlo, držím palce aby bylo s přítelem a mimi už vše ok…
jo a ta hlava už mě nebolí
a pozuruju na sobě zvětšování pupíku
už se nemůžu dočkat na uzltrazvuk!
Wewik,
děkuji moc. Řekla bych, že podle tvých příspěvků a údajů z kontrol jsou naši mimísci stejně mladí/staří, malí/velcí
můžu se zeptat, kdy jsi měla ty ovulaci? já jdu na kontrolu zítra, tak snad mi (nám) to dobře dopadne…hrozně se děsím těch zamlkých potratů, na které přišli ve 12tt i když maminka ani nekrvácela ani nešpinila…
Medvidku - to je mi moc lito, zrovna o svatky, ach jo. Tak drzim palce, at je brzo lip a posilam hodne sily do pristich dnu.
Macicku - gratuluji k dobremu vysledku, ale ty si teda „uzivas“, kazdou chvili neco, vid? Tak to snad uz brzo prejde, to nervovani v takovych chvilich je priserne, clovek se hned pripravuje na to nejhorsi.´
Jinak my jsme rozdali pod stromecek nasi ULT fotku, tak to bylo radosti. Dopadlo to nad nase ocekavani. Vsichni se na nas vrhali a breceli, meli hroznou radost a mamka i tchyne meli stejnou reakci - pry ted budou muset jit uz do duchodu
Taky svagrova, ktera je take tehotna (2mes prede mnou) byla tak stastna, ze si ted bude i to sve tehotenstvi uzivat vic, kdyz vi, ze se nam to take uz povedlo. No nadhera, doted na to vzpominame.
Uz se mi celkem klube brisko, ale tezko rict, jestli je to vice z tehu nebo toho vanocniho hodovani ![]()
Medvidku, taky mě to moc mrzí, zrovna takhle o Vánocích… hlavně, že máš před sebou další, nový život…
My zatím ještě pod stromeček nic neprozrazovali, ale soudě podle toho, jak mi všichni koukali na břicho, tak jim je to stejně jasné ![]()