červenec 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12565
27.12.09 16:40

Ahoj holky, tak já upadla před vánocema do šíleného kolotoče, tak píšu až teď…
Tak teď přeju už s předstihem vše nej do nového roku :-D
Medvídku je mi to moc líto, upřímnou soustrast…
Macicku to je super, že to tak skvěle dopadlo :palec:
U nás jsme pod stromeček taky dávali mimíse, taky byla radost… :-D
Holky, nádherné fotečky z UZV
Terka prďolka je tam opravdu nádherně vidět :-)
My jdeme na UZV 5.1., tak už se taky těším…
Pupek se mi lehce povyrazil a pár známých už se taky ptalo, teda jako opatrně, že aby neurazili, kdyby náhodou ne :lol:
Mám teď trochu frmol ze školou, začíná zkouškové a mně se tááááák nechce … no už aby to bylo zamnou…tak se zatím mějte, dávejte na sebe pozor a užívejte si volna :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4066
27.12.09 17:04

Peťulko já bohužel nevím kdy jsem měla ovulaci, já se o to nějak nezajímala, navíc jsem měla menstruační cyklus nezvykle dlouhý 40,41 dnů. Půl roku před otěhotněním jsem vysadila HA takže to možná bylo z toho. Podle UTZ by to mělo být dnes 11+2 a podle menstruace 11+4.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
27.12.09 19:28

Medvídku, upřímnou soustrast, je dobře, že to alespoň bylo bezbolestné.

My jsme nadělovali poukaz na vnouče a pravnouče a byla z toho velká radost, snad jen u segry jsem se fakt bála reakce, nemůže otěhotnět, asi jediné řešení je IVF, ale zdá se, že se jim do toho nechce. Mamka mi potvrdila, že jí bylo jasné, že jsem těhotná. Naši pak byli moc dojemní, pořád se o mě starali, jestli něco nechci a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.12.09 19:42

Wewiku, aha, to já taky vysadila v dubnu antiko, ale cykly jsem měla naštěstí pravidelné, teda oni považují 28-34dní za pravidelné ne?takže já bych měla být zítra podle PM 11+5 a podle utz 11+4, je to tak žejo? co sem tak četla, ptala se a bavila tady s váma, tak by na ultrazvuku určitě poznali kdybych otěhotněla na konci cyklu, žejo?chjo, já bych si tak přála, aby tyhle nekonečné pochybnosti byli pryč, ale asi bohužel.
a jak ti jinak je? já mám kromě toho bolení břicha, co mám pár dni, strašnej hlad, ale skoro pořád.nejhorší je to ráno a někdy aji v noci. jinak takové ty nevolnosti co sem mívala, to je už naštěstí za mnou, ťuk, ťuk, ťuk. a prsa, musím zaťukat, že mě taky už delší dobu nebolela. jen na dotyk.

holky, zvažovali jste někdo porod do vody? já nad tím tak nějak přemýšlela ještě než sem vůbec byla těhotná, dycky mě to nějak lákalo, tak teď když je to aktuální-nemáte někdo zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12565
27.12.09 20:11

Peťulko prvně tě vítám mezi námi :-D nějak jsem na to pozapomněla :oops:
Do vody jsem rodit chtěla, ale kvuli odběru pupečníkové krve se nakonec nic takového nekonalo…ale dlouhou dobu sem se ráchala ve vaně a musím teda říct, že mně to fakt moc pomohlo…spodek byl takový …jak bych to řekla… pružnější :lol:
Ale i kdyby jsme nedělali ten odběr krve, tak bych teda nakonec asi do vody stejně nerodila, protože ta vana byla docela hodně prostorná a já měla co dělat, abych se tam dokázala tak nějak zapřít…ruky mě druhý den bolely jako bych v posilce zvedala nějaké závaží… ale asi spíš záleží, jakou kde mají vanu a nebo jaké máš rozpětí :-D … u druhého necháme asi taky udělat odběr pupečníkové krve, ale vanu si teda určitě vydupu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4066
27.12.09 20:44

Peťulko už na to nemysli a těš se na miminko. A z toho co jsem četla je to podle mě jasné že je to přítele. Vím že se mi to asi lehko říká ale skus tomu věřit..Nakonec budete všichni šťastní uvidíš, musíte na ten úlet hlavně zapomenout…
A jak se ti tam v Anglii vůbec žije?Do čech už se nechcete vrátit?
Patřím tady k málu holek, co měly to štěstí že nemají vůbec nevolnosti. Jen mi občas nějaká ta vůně nedělá dobře. A hlad mám taky často, ráno se většinou probouzím s šíleným hladem, když se nejdu do pár minut najíst tak mě šíleně začne bolet břicho. Ale jinak vše ok. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.12.09 21:11

Ellanis-děkuji za přivítání a za reakce ohledně porodu do vody.no já mám právě vanu taky ráda a celkově mi přijde, když se tak dívám na ty videa, že když je tam partner s tebou, tak je s tebou „tak nějak víc“ nevím, jak to pořádně vysvětlit :-D
no uvidíme..co na to taky řekne přítel, žejo 8-o

Wewiku-díky moc za tvoji podporu. to víš, že se snažím na to na vše zapomenout, docela by to i šlo, ale pak si zase vzpomenu a začnu si představovat, co kdyby a je to v prčicích. v Anglii se nám žije fajn, je tady docela jiný systém ohledně těhotenství, porodu a tak vůbec, ale to nám snad nevadí. jsme tady už rok a půl a docela jsme si zvykli a líbí se nám tu, ale vím,že se chceme vrátit domů. před nedávnem jsme koupili pozemek a teď vyřizujme projekt na domeček, takže z jara nebo nejpozději nějak v létě bychom chtěli mít hotovou základní desku a pak do konce roku to nějak vyhnat nahoru) já toho asi moc nezmůžu, ale věřím, že to s pomocí našich kamarádů a rodiny půjde jedna báseň :jazyk:
jinak s tím hladem a nevolnostmi sme na tom myslím stejně. já mám taky největší hlad ráno, ale fakt šílenej a v noci už mě to taky párkrát přepadlo-o půlnoci chuť na toast s marmeládou nebo na beefburger:-) našestí mě přítel zahnal zpátky do postele, abych takhle nehřešila :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1359
28.12.09 08:26

Ahoj holky jaké pak jste měly Vánoce? Jinak doufám, že Vám Ježíšek splnil alespoň nějaké přáníčko, jinak přeji hodně pohody a ať nám mimískové zdárně rostou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17581
28.12.09 12:45

Peťulko, tak jsem konečně pročetla tvoji druhou diskusi a chci tě taky moc podpořit. i když si myslím, že je lepší v takovém případě nic neříkat, je jasné, že hormony pracují úplně jinak, než by „zdravý rozum“ zrovna chtěl… držím palce, ať to vše v dobrém rozdýcháte a jste šťastnými rodiči :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.12.09 13:18

ahoj holky!předem chci všem, kteří mi vyjádřili podporu poděkovat a poslušně hlásím, že jsem se právě vrátila z ultrazvuku. mimi je v pořádku, viděli jsme srdíčko, nožičky, ručičky, bříško, hlavičku, atd, atd :lol: CRL je 49mm a gestační věk 11+5tt (což odpovídá PM), takže co vy na to?
zkusím přihodit fotku, co jsme si nechali udělat:-)
malej byl moc aktivní, pořád se mlel, skákal, mával ručičkama, kopal nožičkama, sem rádá, že se mnou přítel šel:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
28.12.09 13:27

Ahojte holky, chtěla jsem se zeptat, jestli nemáte někdo zkušenost s kočárkem abc design 4 tec. strašně jsem se do něj zamilovala a nevím jaká je šířka korby zevnitř, všude píšou z venku tak nebím. Jinak jdu na kontrolu 6.1. tak budu mít foto, moc se těším. když jsem tam byla posledně, tak leželo tak blbě, že vystrkovalo pouze hlavičku a nožičky mělo směrem k mé páteři, tak mi ani nedal foto a posunul mi termím až na 13. 7. a těhu o týden dozadu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4066
28.12.09 13:38

Peťulko krásná fotečka :palec: já budu mít nespíš stejně velke mimi :-D
musím se vám holky pochlubit že jsem dokoupila poslední věcičky za ty penízky od té mé štědré pojišťovny…mám ortopedické boty a plno kosmetiky pro mě i pro mimi a dokonce i přebalovací podložku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
28.12.09 16:20

peťulka.cafinka: krásná fotečka, je vidět, že máš doktora s lepším UTZ. Také tě tu vítám. Třebíč je i mé rodné město :-D
Už se nemůžu dočkat dalšího utz, je to ale až za dva týdny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.12.09 16:43

Marfuško-nevím, jestli lepší ultrazvuk, nemohli jsme poslouchat srdíčko, ale já se vtěch přístrojích nevyznám…jinak my momentálně žijeme v Anglii, takže s dr se tady prakticky moc nesetkám, na veškerá takováto vyšetření chodím je k sonografkám a ty mi vypíšou papíry a ty si prohlídne PA na další prohlídce (1.2.) vzhledem k tomu, že první jsem měla 4.12. tak mi to přijde docela na palici nemít žádnou konzultaci nebo prohlídku mezitím. :-? 8-o
jsi z Třebíče? tak jakpak že si se nám zatoulala do ČB? :lol: a kolik ti je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7561
28.12.09 17:14

Peťulko nádherná fotečka z UTZ. Já du na kontrolu 30.12., tak jsem zvědavá. Tam už by měli být i výsledky krve, tak snad budou v pořádku a dostanu konečně průkazku. Mě letos dali Vánoce nějak zabrat. Každý den přes den usnu minimálně na 2h a i v noci spím 10-12h. Ale dobrá zpráva je, že se mi už přestalo dělat špatně. Jen se mi motá hlava a občas si připadám jako opilá :-D Na štědrý den jsem se i po 2 měsících moooc dobře napapala. HLavně jsem si moc pochutnala na bramborovým salátu. Na silvestra budu dělat další :-) Taky už začínám mít docela chutě. Teď už druhý den ujíždím na paštice s pečivem. Mňam a to jsem nikdy paštiku nemusela.
Hezky se tu rozrůstáme. Tabulku jsem doplnila, ale je už docela veliká, tak snad jí všichni uvidíte dobře. Kdyby ne, tak mi dejte vědět a zkusím jí trochu zvětšit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí