Poradna duly
Jana Čurdová
Marfuško,
tak to jsem taky původně chtěla.Utajit v práci těhotenství,jelikož mám smlouvu na dobu určitou-do konce ledna.Jenže neustále jsem lítala na záchod,bylo mi na omdlení.Navíc tři směny…8h stát a plnit normu.Žádná kancelář,ale fabrika.Kvuli dětem jsem to místo vzala,že bylo blízko bydliště a s přítelem jsme tak nejlíp zvládali pořešit holky.
Navíc jsem od dětí chytla střevní chřipku a k mým celodením těhotenským nevolnostem,mi přibyl permanentní pocit,že asi zkolabuju.Šla jsem na neschopenku s chřipkou a mezitím mě už gynekolog rovnou přebral k sobě.Tak jsem doma a moje plány v háji.Každopádně se mi ulevilo,prospala jsem několik dní
Ted už dokážu zas fungovat a děti si užívaj,že mě mají doma ![]()
Taky všem gratuluju ke kontrolám a k fotečkám
u Marfušky už to mimi jde nádherně vidět…paráda
vítám novou těhulku a přeju Všem příjemné prožití vánočních svátků
Holky, jsem zralá na Chocholouška. Včera odcházím z práce, vše ok, došla jsem si na ten melír, jeli jsme nakoupit a domů jsem se dostala až večer. Pořád jsem necítila nějak ok, doma že to zkontroluji a na vložce krve jako o ms. Nosím jí preventivně kvůli tomu mýmu věčnýmu špinění. Asi za hodinu jsem volala na pohotovost, tak mi řekli, ať hned zalehnu a přijedu ráno. To byla noc, to vám řeknu. Ale večer jsem se normálně vysprchovala a dnes ráno na vložce nic. Nechápu to. I tak jsem s nervama v háji. Jsem domluvená na osmou, pak písnu, ale jestli to včera dopadlo špatně, Vánoce i všechno jsou u nás v čudu… ![]()
Krásné ránko
Macicku nestresuj, to bude v pořádku, uvidíš!! Třeba ti praskla jen nějaká žilka, pak dej určitě vědět jak jsi dopadla!!!
Holky které už máte fotečky, gratuluji. Mimísci jsou maličkatí a nádherní! Já už chci taky takovou!!!
Já jsem dnes naposled v práci, pak mám dovču, budu si jí pořádně užívat
Všem přeji krásné prožití vánočních svátků bez těhu problémů, hlavně žádné stresování, jen klídek a pohodu!!!
Ddinno, já jsem v práci právě děsně spokojená, v podstatě jsem konečně našla snad ideální práci a fakt o ni nechci přijít, ale dítě je samozřejmě důležitější, tak aspoň ať pak máme hezkou mateřskou.
Každopádně zvracím jen ráno při čištění zubů, takže si nikdo ničeho u mě nemohl všimnout.
Nikollen, děkuji za pochvalu našeho plodíka, úplně mě překvapilo, že ho doktorka zvládla nafotit v téhle pozici, protože mi ho předtím ukazovala a pořád sebou děsně mlel, kopal nožičkama a házel ručičkama, fakt krásný pohled to byl.
Macičku111, moc ti držíme palce, aby to bylo v pořádku, moje doktorka říkala, že asi 30% těhulek krvácí nebo špiní a z těch 30 jich přibližně 20% má opravdu problém, takže je to malá šance, že je něco špatně. Moc na tebe ale myslím a držím palečky. Snad ti jen doporučí klid na lůžku.
Ahoj holky,
Macicku to je mi líto, ale určitě to dopadne dobře. Držím všechyn palečky.
Marfuško asi tě nepotěším, ale pokud půjdeš na tu glykemickou křivku, tak si vem den dovolené. Zaprvé je to hnusné na pití a mě po tom bylo celý den špatně a za druhé ten test trvá 3hodiny.
K úspěšným kontrolám a nádherným fotečkám gratuluji. ![]()
Dneska je tu ošklivé počasí. Jsem ráno ani nechtěla vstávat
A vůbec mi nepřijde, že je zítra štědrý den. Dnes potřebuji ještě něco oběhnout a v tomhle počasí se mi ven nechce.
Holky moc gratulju k fotečkám ![]()
macíčku držím palce!
Já dnes holky musím ještě na odpolední
, zítra volno a pak na ranní12- fuj
ale pak až 2.1
tak a teď se jdu pustit do salátu! pa ![]()
holky máte nádherné fotečky, moc gratuluji.
Všem přeji příjemné prožití vánočních svátků, bohatého ježíška a hlavně pohodu, žádný stres, jen samou radost a těšení se.
holky taky všem moc gratuluju k úspěšným kontrolám a fotečkám
macicku, určitě to bude v pořádku, držím moc palce ![]()
Ahoj holky, já jsem dnes také poslední den v práci a pakaž 4.1. už se těším na volno, ta únava je vážně znát. Zdá se mi že mi začíná být lépe od žaludku - jupíí
Dávejte dnes venku pozor, pěkně to klouže, naštětsí jsem jela autem, ale chodníky aspoň v Praze byly ráno jedna velká klouzačka.
Mějte krásné Vánoce a v lednu ahoj ![]()
Tak i já se přidávám k vánočnímu přání ![]()
http://lh4.ggpht.com/…D%202010.jpg
ahojky, tak jsem zpět ze screeningu, ráno krev a v půl 11 uzv, tak je vše v pořádku, hodnoty jsou ok, tak mám radost, jen teda to cestování bylo nic moc, všude mi to klouzalo a párkrát sem měla namále abych se nenatáhla…
Macicku: držím palce at je vše v pořádku