červenec 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
185
21.12.09 07:54

ahojky, já stále čekám na další kontrolu, která je až 30.12. Mám trošku obavy, protože si vůbec nepřipadám jako těhotná, nevolnosti jen když je hlad, žádný bolesti,nic. Máte to taky tak,nebo něco pociťujete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1359
21.12.09 08:25

Ahoj holky jsem ráda že jsem Vás našla podle poslední MS mám termín 18.7. …
Kostermanka neboj se mě taky nebývá nijak často špatně a segra když byla těhu tak neměla nevolnosti vůceb myslím, že to je hodně individuální.
PS : přemýšlí některá z Vás o porodu v Praze - Krči?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5131
21.12.09 08:26

Ahoj holky a krásné ránko

delší dobu jsem tu nebyla.

Klostermanko, mě ze začátku bylo hodně zle, ale nezvracela jsem, teď bych řekla, že nevolnosti ustupují a zle mi je taky, když mám prázdný žaludek, tak se snažím pořád něco zobat. Neměj obavy že je něco v nepořádku, každá prožívá těhotenství jinak!!

Já si jdu příští týden už konečně pro průkazku a pak si konečně udělám těhu metřík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
21.12.09 08:37
wewik píše:
Nikollen: miminka je mi líto ale asi to tak mělo být…

Medvídek: tak to mě mrzí s tou tvou maminkou, drž se..

Holky dnes jsem si udělala takový testík ohledně pohlaví dítěte. Nevím jestli to znate. Natáhnete si na nit snubák nebo nějaký jíný váš prstýnek , chytnete ho za konec nitě a třikrát nad levou dlaní zvednete tu nit. Pak přestanete a čekáte jak se ta nic bude hýbat. Kluk znamená že se hýba rovně a holka kolečka… Tak mi podle toho vyšel kluk. Všem z mé rodiny to vyšlo i z rodiny od přítele. A na všech dětech. I má budoucí tchýně si to dělala teď A vyšli jí přesně děti které měla. Jo a když se nit hned zastaví znamená to že už dítě nebude. Takže zjistíte kolik dětí bude..Skuste to, fakt to vychází! :-D

wewik tohle sem si zkoušela u mladýho a vyšlo mi to a teď sem to zkoušela znova a nejdřív se to točilo dokolečka a potom se to hejbalo do předu a dozadu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
macicek111
21.12.09 08:38

Klostermanko, ani mě nic není. Od začátku. Jen jak píší holky - je mi trochu nevolno, když mám hlad. Jinak ani ťuk. Co se tedy týče nevolností. Jinak mám od začátku světlé špinění, které pak přešlo do hnědého až pak s trochou krve, takže jsem byla před týdnem na pohotovosti a mimi v pořádku. Už se to uklidnilo, ke svému dr. jdu přesně za týden a taky se děsím, co se dozvím… :-? Ale snad je to, že už nešpiním dobrý znamení a ne naopak… :-(

• Citovat
  • Upravit
563
21.12.09 08:43

Hezké ráno všem
Klostermanko u prvního těhotenství sem taky neměla žádné nevolnosti a tak a u tohohle těhotenství už teda jo :evil: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
macicek111
21.12.09 09:07

Holky, ještě mě napadá jedna věc, jaký na to máte názor. Prý by se v těhu neměly dělat melíry a barvit vlasy. Někdo si klepe na čelo, jak můžu na melíry chodit, že je to pro mimi opravdu škodlivé a někdo naopak nechápe, jak tomu můžu věřit… :think: Takže fakt nevím. Dokonce mám známou, které v jednom kadeřnictví odmítli v těhotenství melír udělat. Moje kadeřnice říká, že je to blbost, tak budu ráda za vaše názory.

• Citovat
  • Upravit
5714
21.12.09 09:18

macicek111 : já si myslím, že barvení vlasů nevadí, sama chodím normálně na barvu ke kadeřnici a říkala že to nevadí, používá šetrné přípravky firmy Kadus. Takže bych z toho strach neměla, myslím si obecně, že pokud se nic nežene do extrému, tak to nevadí. Nechci to zakřiknout ale taky se mi zdá, že nevolnosti trošku ustupují :-) Jinak mě poslední 3 týdny bolí žaludek permanentně sice nezvracím, ale mám nepříjemnou chuť v puse a pocit na zvracení.. Taky se mi zdá, že se mi víc tvoří sliny, ale to je možná jen subjektivní pocit. Nevím, jestli to některá pociťujete taky? :-) hezký den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
21.12.09 09:21

Taky si myslim že barvení vlasů nemůže mimču ublížit
Já mám poslední dobou hořkost v puse :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
21.12.09 09:29

Já těch příznaků taky moc nemám, bolí mě prsa, ale taky ne vždy, což mě už asi třikrát vyděsilo, ale vždy to bylo v pořádku, myslím si, že je to tím, že je mám už od přírody velká, tak to u mě není tak moc citlivé jako u těch s měnšíma. Navíc jdu na kontrolu až 12.1.10, tak jsem se rozhodla nestresovat, když doteď všechno bylo v pořádku. Samovolně jsem zvracela jen jednou a to z hladu, když jsem se napila, jinak zvracívám ráno při čištění zubů, ale někdy se jen dávím, asi proto, že je to nalačno. No a jsem děsná na pachy, tuhle jsem rozmrazila maso a když jsem ho ucítila, tak jsem řekla, že to bude muset nakrájet manža, ale po chvilce jsem k němu přišla a už to šlo. Problém je u mě oběd, když jsem před ním hladovější, už jen si něco vybrat a pak ta první sousta, to se vyloženě přemlouvám. Jinak si vážně připadám hodně netěhotně, ani těhubříško není vidět, protože mám už sama o sobě velkou zásobárnu tuku na břiše(jsem takový velký vorvaň). No a v posledních dnech mi vlastně ještě připadá nepříjemné si lehnout na břicho, tlačí to, tak se své nejoblíbenější poloze vyhýbám. Fuj to jsem se rozepsala :think:
Jïnak Macíčku, jsem ráda, za někoho místního, škoda, že musím být až do konce anonymní. Melír mám taky, tak teď nevím, jestli ho mám nechat zase dobarvit. Možná je to jen stará pověra z dob, kdy se používaly nešetrné přípravky, ale fakt nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2364
21.12.09 09:36

macicek,myslím si že se nic nestane,když hodíš melírko,zase tak často ho neděláš,a nedovedu si představit jak bysme vypadaly na konci těhu s odrostem.Navíc maminka má o sebe pečovat a vypadat krásně.
Jinak se mi holky zdá,že mi kapku ustupují ranní nevolnosti,ale kdo ví jestli to nebylo tím,že jsem o víkendu byla doma.Dnes ráno v práci t na mě zase přišlo,tak nevím,jestli je mi tak zle z práce nebo z těhu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
macicek111
21.12.09 09:59

Jaja, nattali, luki - holky, jsem ráda, že jste mě uklidnili… :palec:
Lukinko, moje řeč - teď mám malý odrost a už mi to vadí, na konci těhu bych asi vypadala fakt divně… :-D Vždycky jsem nadávala, kolik vždycky nechám u kadeřnice peněz, ale teď se mi to hodí, protože používá fakt kvalitní přípravky… :dance:

• Citovat
  • Upravit
12565
21.12.09 10:05

Klostermanko buď ráda a užívej si to!!! Teď už je mi teda taky líp (ikdyž jsem ani pořádně nezvracela), ale šoufl mi teda bývalo dost…ale při 1. těhu mně nebylo vůbec nic a to jsem zezačátku vstávala i v pět ráno a snídala třeba až v osm…a malý byl úplně v pořádku, takže nevolnosti určitě nejsou žádné měřítko zdravých prdísků :-)
Medisek další novicka a zrovna se stejným termínem jako já :lol: Vítám tě :-)
Macicek já bych teda řekla, že to je přežitek z dob minulých, kdy udělat si melír znamenalo risk … buď byt kočka nebo bez vlasů a případně čichových buněk … :lol:
Já teda nechodím na melír, ale jak v prvním těhu, tak i teď chodím na přelivy pravidelně a na malým to žádné následky nezanechalo a věřím, že na druhém prďolovi to též žádné nezanechá :lol:
Jdu znovu načíst prstýnkový postup a vyzkoušet… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12565
21.12.09 10:12

Chachááá…tak nevím, jestli jsem to dělala správně…napoprvé mi vyšel kluk, kterého máme už nějaký ten pátek doma :lol: a podruhé mi vyšla holka, takže čekáme teda holčičku???? Nebo mám ten první pokus počítat jako druhé dítě a bude to zase kluk??? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2364
21.12.09 10:17

macicek,
taky se chystám na dodělání melírka,ale až po novém roce,snad nebudou takové mrazy,protože u mojí kadeřnice je v tomto období hrozná zima,i ostříhat bych už potřebovala,ale nechám si zatím zimní porost a lá Jimi Hendrix,nemíním mrznout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí