červenec 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2364
21.12.09 10:25

Ellanis,
večer to taky zkusím až přijdu domů,snad na to budu mít sílu ve čtvrt na deset,by mě to zajímalo.mě zase vyšla dcerka podle nějakého starého čínského těhu kalendáře a tak se to počítá na měsíc oplodnění a let ženy,teď mi to vychází na chlapečka,ale kdo ví.Manžel je skálopevně přesvědčený,že ví co dělal a bude to opravdu kluk :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
macicek111
21.12.09 10:40

Lukinko - taťka nechce o holce „ani slyšet“. Samozřejmě je hlavní, aby bylo zdravé a dle mého to vem čert, co to bude, zvlášť když čekáme první, ale on je tím klukem úplně posedlý. Ve finále by byl za holčičku rád, tím jsem se jistá, ale teď mi pořád tvrdí, jak to bude kluk, že to prostě ví… :-D

Holky, jak to která máte? Necháte si to prozradit nebo to prostě vydržíte? Já bych to ráda věděla sama, aby to pro ostatní překvapení, ale protože jsem slepičí ----, asi si to nenechám říct ani já, protože tím pádem by to věděli všichni! :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
12565
21.12.09 10:44

Lukinko tak toto jsem ještě neslyšela…nechceš nám napsat podrobný návod??? :lol:
Když jsme u toho „tipování“ pohlaví…ještě jsme kdysi zkoušeli nějaké počítání s krví…nevím, jestli to napíšu přesně, ale bylo to nějak tak…krev se v těle každého člověka mění prej po sedmi letech a ten kdo má v okamžiku zplodění krev mladší, po tom bude pohlaví :-) Vyšlo mně, že mám krev o rok mladší jak manžel, takže by též odpovídala holka :-)
A ještě jsem slyšela takovou teorii (když už jsme to načaly :lol: ), že údajně, „klučičí“ spermie jsou rychlejší, ale dřív je po nich, takže kluk je při častém tom onomom … a holčičí jsou prej pomalejší, ale dýl vydrží, takže holka je zase když se moc často to ono nedělá…no a podle tohoto bysme měli mít tentokrát zase holčičku (druhé dítě asi opravdu beru míň zodpovědnějc :lol: )
Přesto všechno mám vnitřního tucha, že to bude kluk, jak buk :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12565
21.12.09 10:47

Macicek já si to určitě říct nechám, nechala jsem si to i při prvním, ale to jsme to nikomu neřekli (věděli jsme to jen já a manžel) - ono dneska nikdy nevíš, jak ti děti vymění :lol:
Možná, že teď už to tak hrotit nebudu, ale je fakt, že když si to necháš pro sebe, tak je potom to překvápko, třeba pro rodiče takové větší :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5957
21.12.09 11:02

Ahoj holky, hlasim se po vikendu, ktery byl trosku narocnejsi. Vcera jsme tu uz mely prvni vanocni navstevu, tak uz to zacina. Docela me to zmohlo, hlavne v tom, ze jsem zvykla si pres den schrupnout a to mi chybelo :wink: Jinak musim porad maskovat nepiti alkoholu a vycuhujici brisko. Tesim se na Vanoce, az to praskne :wink: Vsichni budou urcite nadseni.

Ohledne pohlavi - vzdycky jsem si planovala, ze si to rict nenechame a prekvapime se pri porodu. Hned potom, co jsem otehotnela jsem nazor zmenila :-) a ted bych to naopak uz co nejdriv chtela vedet. Nekde jsem cetla, ze se to da poznat na ULT uz v 13.tydnu, nevite?

Jo a taky nemam nic moc velke priznaky, jen ta unava, tak si obcas rikam, zda je vse OK a cekani do pristi kontroly 5.1. mi prijde hrozne dlouhe 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7561
21.12.09 11:07

Ahoj holky,
když jsme u toho pohlaví, tak taky když je prý pupík z bříška ven, tak je to kluk a když zůstane schovaný uvnitř, tak je to holka a slyšela jsem i to, že když je bříško hodně dopředu, tak je to kluk a když je víc do strany, tak je to holka. Manžel u prvního taky nechtěl slyšet o holčičce a od prvního dne říkal, že je to kluk Martin. Mě s tím zblnul tak, že jsem si pak už taky nic jiného nepřipouštěla a pohlaví jsem se dověděla až ve 30tt. Tentokrát si to nechám říct, ale nechám si to pro sebe a i manžel se pohlaví doví, až se to malé narodí :-) Ale říká, že v pupíku mám Janičku a o klukovi nechce slyšet. Do toho čínského kalendáře (https://www.emimino.cz/…miminka-887/) mi první dítko vycházelo holčička a máme kluka. Teď mi taky vychází holčička, tak uvidíme. A podle krve mi první dítě taky nevyšlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
21.12.09 11:15

Já si to nechci říct co to bude.Ale nevim nevim jestli to teda vydržim :think:
Ale jo budu muset :lol:
Já mám od začátku takový tušení že to bude holka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12565
21.12.09 11:21

Ivčo tak podle číny mně to vychází stejně, jako tobě…první holka-máme kluka a teď též holka …
Nattali obdivuju tě… to já bych teda nevydržela :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
21.12.09 11:21

Podle toho čínskýho kalendáře mi vychází holka tak nevim abych sem se nakonec nezeptala na pohlaví :mrgreen: :-P
Ellanis to já se divim taky že to vydržim.Ale s manžou sme se rozhodli že si to tentokrát neřekneme i když to bude těžký vydržet to :-)
Podle tabulky mi to vyšlo u prvního dítka

Příspěvek upraven 21.12.09 v 12:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5957
21.12.09 11:23

Teda Ivco, jestli to vydrzis nerict manzelovi, to te obdivuji :wink: Ja pred manzelem nic moc neutajim :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5714
21.12.09 11:28

Holky co přesně je ten NT sreening? Některé z Vás na něj jdou, jiné ne. Mně to doktor nenabídl. Jsem teď 8+4tt a na kontrolu jdu cca za 3 týdny pro průkazku. Je to povinné vyšetření? Dává na to doktor doporučení nebo jste se objednávaly samy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7561
21.12.09 11:48
Kvítka píše:
Teda Ivco, jestli to vydrzis nerict manzelovi, to te obdivuji :wink: Ja pred manzelem nic moc neutajim :-)

Tentokrát to vydržím a budu mu celé těhotenství říkat, že je to kluk :-) Nemůže si být tak jistý, že je to holka. Jen se pak nesmím prozradit, až budu připravovat věci na druhé miminko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
macicek111
21.12.09 12:03

Ty Iví, ty o tom mluvíš, jako kdyby to ta holka měla být na 100%… :-D Třeba to fakt bude ten chlapeček… :-D

• Citovat
  • Upravit
2364
21.12.09 12:18

No holky,já jsem taková slepičí řiťka,že to vyzvoním hned,ale snad si to nechám říct jen já a manžel,budeme vědět co to bude.U malé jsem šla ve 20.týdnu na srdíčko a tam mi to práskla doktorka hned.A manžel ten šel hned koupit růžový kompletek s kloboučkem.Jsem se pak smála,že to bude vyměňovat,naštěstí nemusel :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7561
21.12.09 12:27
macicek111 píše:
Ty Iví, ty o tom mluvíš, jako kdyby to ta holka měla být na 100%… :-D Třeba to fakt bude ten chlapeček… :-D

Já bych si i chlapečka možná přála. Už vím u kluků co a jak. Ale hlavně když to bude zdravé. Ale myslím, že to bude holčička. Tak nějak to uvnitř tuším. Ale uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí