červenec 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13473
18.12.09 17:56

Ahoj holky, jen do tabulky pro doplnění až bude čásek: jsem ročník 1983.

Mám dotaz, teď pár dnů mám výtok, vypadá řekněme jako bezbarvý hlen. Mám se obávat? Moc jsem toho na netu nenašla. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
18.12.09 19:34

Krásný poáteční večer. To je paradíčka dnes, mám i přes nevolnosti supr náladu - ode dneška mám na celé svátky volno, zítra jedem s přítelem na Vánoce za rodiči, tak už se moc těším na cukroví od maminky, teplej čajíček, pohádky v postýlce - noo prostě jak malý dítě si teď připadám natěšená na Vánoce, ale coo, však si jako těhulky taky jednou můžem dopřát péči okolí ne? :wink: Jinak, já byla v týdnu na odběrech na jaterní testy a kontrolní žloutenku a jak si píchám denně do břicha ty injekce na ředění krve, tak normálně sestřička nestíhala měnit zkumavky :lol: krev ze mě tekla jak z vola šílenou rychlostí, nu říznout se teď při vaření byť jen do prstu, tak nemám šanci to zastavit :roll: Jinak holky, kamarádka z jiné diskuze, teď tuším ve 13tt podstupovala odběr myslím placenty, kvůli nějakému riziku a potvrdili ji už, že čeká holčičku :palec: Já to chci už taky vědet, tak moc se těším :dance: Jinak máte už bříško? na mě při 46 kg, už mám pocit, že je to fakt vidět, obzvlášť když do sebe nacpu třebas banán, nebo rohlík, tak mám hned břuch jak blázen, tak buď si to vsugerovávám nebo vážně nevím :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
19.12.09 04:04

Zdravím všechny , tak má kontrola dopadla tak napůl, jedno mimčo se zastavilo ve vývoji, je to prý syndrom mizejícího dvojčete, příroda rozhodla a mě nezbývá než to respektovat, dalšímu miminku se daří dobře, dokonce už mi doktor vystavil průkazku, na další kontrolu jdu 5.1…navíc jsem musela k lékaři, protože mě v tom krku nepřestávalo bolet a dostala jsem už i teplotu, takže užívám antibiotika , penicilín je jako jediný vhodný v těhotenství, moc mě to netěší, ale prý je lepší brát antibiotika než být nemocná, tak tomu hold musím věřit…přeji všem příjemnější zprávy a pěkný poslední adventní víkend

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
19.12.09 08:23

nikollen,
je to sice smutná zpráva, ale na druhou stranu se má k světu to druhé mimčo a to je přece dobře. :palec: Vysoká teplota je v prvním trimestru hodně riziková, naopak jsem četla o hromadě holek, co užívaly v těhu antibiotika a narodila se jim krásná zdravá miminka, tak se neboj, takhle je to správně :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
medvidek
19.12.09 10:25

Ahojky maminy.
5.1.jdu na TN skrining(jestli to píšu správně netušim),12.1.jdu na další kontrolu k gyndr.
Ale mám jiný trápení.V nemocnici mi umírá maminka,dneska za ní jedu.Netušim jestli mě bude vnímat,je v umělím spánku,ale to neva..
Držte se všechny co vás cokoliv trápí a já zas mizím.

• Citovat
  • Upravit
4066
19.12.09 14:01

Nikollen: miminka je mi líto ale asi to tak mělo být…

Medvídek: tak to mě mrzí s tou tvou maminkou, drž se..

Holky dnes jsem si udělala takový testík ohledně pohlaví dítěte. Nevím jestli to znate. Natáhnete si na nit snubák nebo nějaký jíný váš prstýnek , chytnete ho za konec nitě a třikrát nad levou dlaní zvednete tu nit. Pak přestanete a čekáte jak se ta nic bude hýbat. Kluk znamená že se hýba rovně a holka kolečka… Tak mi podle toho vyšel kluk. Všem z mé rodiny to vyšlo i z rodiny od přítele. A na všech dětech. I má budoucí tchýně si to dělala teď A vyšli jí přesně děti které měla. Jo a když se nit hned zastaví znamená to že už dítě nebude. Takže zjistíte kolik dětí bude..Skuste to, fakt to vychází! :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
19.12.09 16:26

jo jeste s tou listovou… taky jsem to slysela ze se ma brat pri jidle. I na tehu vitaminech je napsano brat nejlepe pri obede.
Natally s tvou vahou me primo desis, nejsi zas tak malinka, ty jsi ten typ maminek co budou mit pri porodu pod 60kilo! :-)
Nikollen skoda te spatne zpravy, ale druhemu miminku se dari dobre, tak to tak asi melo byt. Sestra mela to same, ve stejne dobe, a pak uz slo vsechno fajn.
Medvidku, pri tomto vanocni case zvlaste, jsou to moc smutne zpravy, preju hodne sily.
Jeste tri dny do prace a uz je to tu:-) Pekly jsme s malou cukrovi, pomahala velice, hlavne vykrajovat linecke, to jsem nemohla delat sama, teda nesmela:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
19.12.09 16:27

Jo Marfusko ten vytok zlutavy mam taky. Nic silneho, nic moc, nic bolestiveho, ale bez intimky by to neslo. Spis takova zluta carka na ni, pred tim jsem to mela taky, tak to asi nic neznamena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7561
19.12.09 18:00

Ahoj holky,

Marfuško - pokud ten výtok nebude krvavý či hnědý, tak je to v pořádku. Bílý a žlutý výtok je normální. Já ho měla v prvním těhotenství celou dobu.
Nikolen - s tím miminkem mě to mrzí, ale moc dobrá zpráva je, že se tomu druhému daří dobře :palec:
wewiku - s tím prstýnkem tomu věří manžel a jeho rodina. Vychází nám tři děti - kluk - holka - kluk. Jednoho kluka už máme, tak pokud vyjde holka, tak tomu možná taky uvěřím. Uvidíme. :wink:
Já včera byla na srazu třídy ze střední a docela jsem si tam odpočinula a pročistila hlavu. Jen dnes jsem z toho utahaná. Spala jsem u rodičů a jak jsem nebyla ve své postýlce, tak to nebylo ono. Dnes jsem se pěkně přerazila a spadla jsem. Tak snad budu mít jen modřiny a miminku jsem nijak neublížila. Naštěstí jsem spadla jen na zadek a do měkkého. :-) Ale modřiny se mi už vybarvují a pěkně bolí. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
19.12.09 20:04

ahojky, včera sme byli s manžou a lidma z práce v hospůdce, ale nějak mi asi nesedlo jídlo nebo pití, bylo mi blbě celou noc, že jsem ani nemohla spát, Pája se vzbudil ve 4 a byl pěkně čilej, mamka pohlídala, tak sem radši v 6 ráno vyrazila do Podolí, jestli je vše ok, naštěstí jo a na bolesti mi dali magnézko, teď už je to mnoooohem lepší…tak jsem aspoň viděla mimčo :lol: má už přes 6 cm :-D

Nikolen: to mě mrzí, ale držím pěsti at to druhé je silné a dobře se mu daří

Medvidku: s mamkou mě to moc mrzí, je to smutné :cry: drž se

wewik: jojo znám, zkoušela jsem, ale pokaždé mi vyšlo něco jiného…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
19.12.09 20:28

Všem děkuju za podporu, beru to tak jak to je, příroda se rozhodla…
Medvidek: s maminkou je mi to moc líto, nejvíc ted bude potřebovat cítit Vaší přítomnost, hodně síly tobě i tvé rodině
Já jdu opět do postele…v krku mám stále jak v ohni…dneska jsme z postele vstala jen na oběd…tak se tu všechny opatrujte…paaa a jen samé příjemné zprávy :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23317
20.12.09 10:49

Ahoj holky,
Nikolen je mi líto druhýho mimi, ale hlavní že jedno se má čile k světu.
Medvídku moc mě to mrzí s maminkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12565
20.12.09 12:09

Ahoj holky…tak my jsme přes víkend dodělávaly s mamkou a ségrou cukroví, sněží u nás, jak na severním pólu, takže když jsem dnes dojela domů, tak jsem si v rámci těhu tělocviku odházela dvojgaráž (manžel je v zahr.-jinak by mě ani nehlo :lol: … ale tak nějak se člověk do baráku dostat musí, že?? :-) )
Jinak mám dnes naplánovaný gruntírunk, takže s chutí do toho… :-)
Nikollen s miminkem mě to mrzí…důležité ale je, že druhému prďolkovi se daří dobře a teď se tam u tebe bude moct víc rozvalovat :wink:
Medvídku…to je smutná zpráva takhle před Vánocema, ale já věřím tomu, že i lidé v bezvědomí slyší, co jim jiní říkají a cítí tu blízkost a lásku, kterou mu jiní, tím, že jsou s ním, předávají…přeju hodně sil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
medvidek
20.12.09 18:33
Ellanis píše:Medvídku…to je smutná zpráva takhle před Vánocema, ale já věřím tomu, že i lidé v bezvědomí slyší, co jim jiní říkají a cítí tu blízkost a lásku, kterou mu jiní, tím, že jsou s ním, předávají…přeju hodně sil

Maminka není v komatu,ale v umělém spánku.
Naživu jí udržují jen přístroje.

• Citovat
  • Upravit
macicek111
21.12.09 06:17

Dobré ránko holky! Po maličké odmlce se zase ozývám, čtu vždy vše, ale teď nějak nestíhám reagovat - polepším se… :-D

Teru, to je dobře, že je vše v pořádku, alespoň budeš mít klidné Vánoce, když jsi mimíska viděla a nemusíš se stresovat.

Nikollen - i mně je líto druhého prdíka, ale jak píšeš ty, příroda rozhodla a mělo to tak být.

Klostermanko - jak jsi na to s dvojčátky ty? Určitě nám dej zprávu.

Wewiku - včera jsem zkoušela to kyvadélko. Něco už jsem o tom kdysi slyšela, ale kdyby jsi o tom nenapsala, zapomněla bych na to. Vyšlo mi to potřikrát stejně, tak se necháme překvapit… :-D

Marfuško - teď jsem jen tak letmo koukla do tabulky, co je nového a koukám, že jsi taky z Budějovic, takže zdravím! :-D :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex