Poradna duly
Jana Čurdová
Holky já teda neslintám já mám právě furt sucho v puse tak mi to dost vadí ![]()
Pro nás bude pohlaví překvápko a už se těšim co všichni budou říkat na to až jim pod stromeček dáme mimčo.Všem totiž celou dobu říkáme že jdu v únoru do práce
![]()
Krásné ránko
Nattali to bude překvapení, určitě budou všichni šťastní, uvidíš!! My už jsme museli s pravdou ven, většina kamarádů to vyčuchala, protože jsem odmítala alkohol no a aby se to k rodině nedoneslo přes cizí lidi, tak jsme to museli vybalit.
Se slintáním nemám problém, mám pocit, že je v normě, zato se zácpou
Už nevím, co mám jíst, abych se mohla pořádně vyprázdnit!!
Máte některá taky takový problém a jak ho řešíte??
Já mám vrozenou vadu po moji mamce,která to nevěděla,ale dozvěděla se to až když měla tříselnou trombosu (má srážlivost krve,ale jakou to ti neřeknu),já mám jiný typ,ale o to horší.Na celé těhu mi injekce nedali ani minule,ale u porodu a pak ještě dlouho po porodu jsem si musela píchat heparinové injekce.A do toho mám dost velkou chudokrevnost tak i díky tomu mě hlídají,protože ani miminko mi nerostlo jak mělo a ještě 3 týdny před porodem mělo jen 1,5kg.I proto mě hlídají a na tu hematolku docházím jednou za půl roku v těhu víckrát.Ale co mi přesně je jsem nikdy nezjistila,akorát mám obavy aby to po mě nezdědila i dcerka.Můj brácha tu vadu třeba nemá,tak nevím ![]()
Ahojky, já mám taky zvýšenou tvorbu slin, asi se s tím nedá nic moc dělat
Musíme to vydržet. Jinak už s evážně těším na Vánoce, hlavně že nebudu muset do práce, nějak mě to zmáhá, ale je tu naštěstí celkem klídek. ![]()
Jajo,závidím,že máš v práci klídek,já dělám v kanclíku v jednom obchodním řetězci a tady je doslova blázinec,ještě že mám dneska poslední směnu.Bohužel musím jít na Silvestra do práce,ale nějak to zvládnu
Ahojky já se k Vám přidám.Jsem právě ve 12 týdnu a termín mám 7.7.2010 ![]()
Dnes mi vypsali těhu průkazku a nabrali krev,příští kontrola 6.ledna.Jsem na rizikáči,ale už se cítím dobře.Nevolnosti ustoupily,hlava se mi nemotá a pro změnu mám pořád hlad :l
Nejsem nezkušená mamina,mám již dvě dcery.S druhou jsem musela kvuli špatným testům do genetické poradny a následně na odběr plodové vody.Vše nakonec dobře dopadlo.Ale mám fobii z jehel,tak jen doufám,že se mi to tentokrát vyhne.Navíc ty stresy z čekání na výsledky,byly hrozný.Tak zatím papa všem ![]()
Příspěvek upraven 22.12.09 v 12:11
Také chodím do práce, jsem kancelářská krysa a lidi teď před vánoci fakt šílí!! Naštěstí máme zítra jenom do 11 a pak hurá dovča až do 4.1.2010.
Už se těším, jak si odpočinu!!!
Vítám novou těhulku, tedy nás tu ale je, pak ať mi někdo říká, že porodnost klesá
![]()
Ddinno tak ti přeji pohodové těhu bez komplikací. Ty máš dvě holky, já zase 2 kluky 15 a 11 let. Doufejme, že bude vše v pořádku!!
Lituju všechny těhulky které musí chodit do práce ![]()
To já mám skoro 2 roky s mladym doma vegáč a další tři s druhym budu mít
![]()
Nattali taky jsem byla s klukama dlouho doma. Ale do práce se chodit musí,penízky jsou potřeba. Tohle je moje třetí těhotenství, zatím bez problémů, ťuk, ťuk, takže nevidím důvod zůstávat doma. Myslím, že není problém domluvit s doktorkou, kdyby některá z nás pracujících chtěla být od začátku na rizikovým,jak se říká. Ale já fakt nechci, nemocenská je dnes na .....
U mladýho to mám na 2 roky a s doktorem sem se domluvila že mi pak jak bych měla nastoupit do práce napíše neschopenku.Stejně bych šla jenom na nějaký 2 měsíce do práce.To znám že penízky jsou potřeba ![]()
Holky,tak s tou nemocenskou Vám řeknu,že u prvního těhu jsem byla doma hned od začátku a náramně si to užívala,ale teď pokud budu mít síly a zdravotní stav bude OK,bych chtěla zůstat co nejdéle.Stejnak mám smlouvu do června a to už bych byla na mateřské.Sice dělám 12-tky a to bych neměla jako těhulka,ale peníze jsou opravdu třeba.Aspoň než našetřím na nový kočárek ![]()
Já jsem u prvního těhotenství chtěla chodit co nejdéle do práce (doma jsem se nudila - neměli jsem internet a tak.) a na neschopenku jsem šla ve 4. měsíci. Šéfová trochu nemohla vzít, že jsem těhotná a začala mi dávat práci, která se v těhotenství vykonávat nedala. Tak mi dr vypsala neschpenku. Ale teď jsem tak unavená, že si nedovedu představit, že bych měla chodit do práce.
Takže pracující těhotné obdivuji. ![]()
Ahoj holky, zdravim novou tehulku a tise zavidim vam vsem, co se prehouply uz pres ten 12. tyden, to uz jste si aspon trochu oddechly, ze?
Ja se slintanim nemam problem, ale cetla jsem, ze je to priznak tehu a muze se to vyskytovat. Ani zacpa me prilis netrapi (tuk tuk, abych to nezakrikla) a to hlavne asi proto, ze stale ujizdim na dzusech a dost i na ovoci. Nechci ale videt, co se mnou udela vanocni strava… Jinak mne vzdy pomuze si dat k snidani musli s vlockami a jogurt.
Asi se sem uz do Vanoc nedostanu, zitra ma manzel dovcu a mame to nabite - stromecek, salat, kapry atd., takze vam popreji krasne Vanoce a at vam vsem, co darujete sve tehu jako prekvapko, to vyjde a maji vsichni obr radost. Nam se to podarilo utajit, tak se moc tesim, jake budou reakce. Paaa
Díky za hezké přivítání.Mě můj doktor napsal rizikové,jelikož mi bylo opravdu hodně zle a dělala jsem na tři směny.Motala se mi hlava,v práci jsem neustále běhala na záchod,cítila jsem se celé dny jak po opici.A do toho ty noční.....mohla bych prospat i celé dny,co teprve noc???Ale trošku mě mrzí,že jsem podlehla a zůstala doma.Že jsem slaboch…jelikož peníze jsou potřeba.No už se stalo a jsem doma ![]()
Jinak já mám doma dvě dcerky 10 a 6 let,tak se nenudím.A ještě psa ![]()