Poradna duly
Jana Čurdová
Marfusko, ja mam zas ohledne toho brani vitaminu takovy nazor, ze pokud nezvracim a stravuji se normalni stravou a jim vse, neni mi spatne, tak dostavam vitaminy i ze stravy. Proto mi prijde brani Femibionu obden dostacujici, a kdyz si nedam ten Femibion, zobnu si samotnou kyselinu listovou. Ale to je samozrejme kazdeho vec, jak to citi.
Ivco, diky za prehled, to se hodi ![]()
ahojky, teda vy jste toho nakecaly, sice jsem dočetla, ale moc si nepamatuju, jinak já nějak nemám chuť na nic, tak snad se to časem zlepší…
Ivco: super návod, díky, jinak Elevit taky beru, u malýho sem ho taky brala, páč tomu ovoci a zelenině moc nedám, tak to aspoň dohonim vitaminama
jinak myslím že s jídlem co jíst a co ne, podle mě všeho s mírou a být v klídku ![]()
Ivčo
no já právě to napíchávání znám…žíly mi prosvítají úplně všude, jen ne tam, kde je to potřeba…v poradně mi sestřička dělala odběry a že se to podle předpisů musí dělat tlustou jehlou a nabrala tak tisícinu mililitru…no možná byla kapka krve jen na hrotu, tak to zkoušela asi 3× a pak řekla, že na to kašle, že to nabere nepředpisově jehlou normální a bylo to jedna dvě…já ruky modré a tlak na nule…tak tak jsem to na čerstvém vzduchu rozdýchala…tak myslím, že s mojí krvnatostí bych při cukrovce měla dopichané prsty aj u noh ![]()
teda holky, vy mě tím věkem ale stresujete. mně bude za dva týdny 31 a připadám si čím dál mladší
jen doktorům už asi ne ![]()
Marye
není proč se stresovat…lepší třicítka citící se na dvacet než dvacítka cítící se na třicet, ne??? ![]()
Nejspíš každý by chtěl … být stále mlááááád …
a divej na Káju, jaký je to štramák
Je to jenom o pocitu …
Ikdyž je fakt, že když mně bylo tak těch 15,16, tak jsem si myslela, že v 25 už budu mít do hrobu nakročíno ![]()
Ellanis, to máš pravdu, on se člověk stejně mění jen zvenčí a uvnitř je to pořád stejný dítě
upřímně doufám, že moje děti budou mít rády LEGO ![]()
Marye
lego mají rády snad všechny děti…a nejenom děti ![]()
lego je věčné a hlavně vděčné … do toho se fakt hodí investovat ![]()
A jak píšeš pobaví se i (nebo hlavně???) rodiče ![]()
Ahoj holky, tak jsem to vše přelouskala.
Ivco, super přehled, díky moc.
jinak já mám kyselinu listovou a pak calibrum na první trimestr a jednu krabičku calibrum pro další trimsetr, ale už to kupovat nebudu, je to drahé, pokusím se jíst pak jen tu kyselinu, snad ji mé tělo zpracovává a jinak ovoce. a jím tak nějak taky skoro vše.
ale jak jste psali, to bychom pak nemohli pít a jíst vůbec nic ![]()
dnes ráno v posteli mi bylo docela špatně, ale pak se to za pár minut zlepšilo. jinak je to zatím dobrý ![]()
všechny zdravím a nové příchozí taky, je nás tu už tolik ![]()
Mě bývá hodně blbě když se v noci vzbudí mladej a já jdu k němu to je mi kolikrát na ![]()
Ahoj holky.
U nás máme taky rádi lego. Malej dostal ke svátku takové to velké a první kdo si s tím hrál byl manžel.
Ale už se těším až budem kupovat to klasické malé.
Dnes jsem byla na krvi. Docela jsme vymrzli, ale už to mám aspoň za sebou. Sestra nemohla najít žílu a po odběru mi to zas nechtělo přestat krvácet. Ptala jsem se sestřičky jak je to s tím testem na cukrovku. Prý by se měl dělat pro jistotu každému a tak každého u nich posílají. Ale pokud ho vysloveně podstoupit nebudu chtít a trvat si na tom, tak tam nebudu muset, ale je lepší ho mít a pak se mám domluvit s doktrokou.
ještě k té listovce. doktor mi říkal, že má smysl ji požírat jen v první trimestru, kdy se vyvíjí orgány, pak už ne…
marye píše:
ještě k té listovce. doktor mi říkal, že má smysl ji požírat jen v první trimestru, kdy se vyvíjí orgány, pak už ne…
Mě dr řekla, že to mám brát celé těhotenství a potom i při kojení můžu pokračovat. A někde v příbalovém letáku jsem četla, že se kyselina listová nemá jíst na lačno - to je jako kdyby se nevzala, ale až po jídle.
Ivčo, takže to vypadá, že jsem ji dva měsíce rovnou pouštěla do záchodu…
no snad to bude i tak dobrý…