červenec 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
563
17.12.09 19:57

To mě je 25 a poci€ťuju už několik let že stárnu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5957
17.12.09 20:03

Marfusko, ja mam zas ohledne toho brani vitaminu takovy nazor, ze pokud nezvracim a stravuji se normalni stravou a jim vse, neni mi spatne, tak dostavam vitaminy i ze stravy. Proto mi prijde brani Femibionu obden dostacujici, a kdyz si nedam ten Femibion, zobnu si samotnou kyselinu listovou. Ale to je samozrejme kazdeho vec, jak to citi.

Ivco, diky za prehled, to se hodi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
17.12.09 20:03

ahojky, teda vy jste toho nakecaly, sice jsem dočetla, ale moc si nepamatuju, jinak já nějak nemám chuť na nic, tak snad se to časem zlepší…

Ivco: super návod, díky, jinak Elevit taky beru, u malýho sem ho taky brala, páč tomu ovoci a zelenině moc nedám, tak to aspoň dohonim vitaminama

jinak myslím že s jídlem co jíst a co ne, podle mě všeho s mírou a být v klídku :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12565
17.12.09 20:16

Ivčo
no já právě to napíchávání znám…žíly mi prosvítají úplně všude, jen ne tam, kde je to potřeba…v poradně mi sestřička dělala odběry a že se to podle předpisů musí dělat tlustou jehlou a nabrala tak tisícinu mililitru…no možná byla kapka krve jen na hrotu, tak to zkoušela asi 3× a pak řekla, že na to kašle, že to nabere nepředpisově jehlou normální a bylo to jedna dvě…já ruky modré a tlak na nule…tak tak jsem to na čerstvém vzduchu rozdýchala…tak myslím, že s mojí krvnatostí bych při cukrovce měla dopichané prsty aj u noh :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17581
17.12.09 20:22

teda holky, vy mě tím věkem ale stresujete. mně bude za dva týdny 31 a připadám si čím dál mladší :-D jen doktorům už asi ne :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12565
17.12.09 20:28

Marye
není proč se stresovat…lepší třicítka citící se na dvacet než dvacítka cítící se na třicet, ne??? :lol:
Nejspíš každý by chtěl … být stále mlááááád … :lol: a divej na Káju, jaký je to štramák :lol: Je to jenom o pocitu …
Ikdyž je fakt, že když mně bylo tak těch 15,16, tak jsem si myslela, že v 25 už budu mít do hrobu nakročíno :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17581
17.12.09 20:41

Ellanis, to máš pravdu, on se člověk stejně mění jen zvenčí a uvnitř je to pořád stejný dítě :-) upřímně doufám, že moje děti budou mít rády LEGO :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12565
17.12.09 21:48

Marye
lego mají rády snad všechny děti…a nejenom děti :lol:
lego je věčné a hlavně vděčné … do toho se fakt hodí investovat :palec:
A jak píšeš pobaví se i (nebo hlavně???) rodiče :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3861
18.12.09 08:58

Ahoj holky, tak jsem to vše přelouskala.
Ivco, super přehled, díky moc.
jinak já mám kyselinu listovou a pak calibrum na první trimestr a jednu krabičku calibrum pro další trimsetr, ale už to kupovat nebudu, je to drahé, pokusím se jíst pak jen tu kyselinu, snad ji mé tělo zpracovává a jinak ovoce. a jím tak nějak taky skoro vše.
ale jak jste psali, to bychom pak nemohli pít a jíst vůbec nic :)
dnes ráno v posteli mi bylo docela špatně, ale pak se to za pár minut zlepšilo. jinak je to zatím dobrý :)
všechny zdravím a nové příchozí taky, je nás tu už tolik :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
18.12.09 09:10

Mě bývá hodně blbě když se v noci vzbudí mladej a já jdu k němu to je mi kolikrát na :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7561
18.12.09 09:43

Ahoj holky.
U nás máme taky rádi lego. Malej dostal ke svátku takové to velké a první kdo si s tím hrál byl manžel. :-D Ale už se těším až budem kupovat to klasické malé.
Dnes jsem byla na krvi. Docela jsme vymrzli, ale už to mám aspoň za sebou. Sestra nemohla najít žílu a po odběru mi to zas nechtělo přestat krvácet. Ptala jsem se sestřičky jak je to s tím testem na cukrovku. Prý by se měl dělat pro jistotu každému a tak každého u nich posílají. Ale pokud ho vysloveně podstoupit nebudu chtít a trvat si na tom, tak tam nebudu muset, ale je lepší ho mít a pak se mám domluvit s doktrokou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17581
18.12.09 10:32

ještě k té listovce. doktor mi říkal, že má smysl ji požírat jen v první trimestru, kdy se vyvíjí orgány, pak už ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7561
18.12.09 10:44
marye píše:
ještě k té listovce. doktor mi říkal, že má smysl ji požírat jen v první trimestru, kdy se vyvíjí orgány, pak už ne…

Mě dr řekla, že to mám brát celé těhotenství a potom i při kojení můžu pokračovat. A někde v příbalovém letáku jsem četla, že se kyselina listová nemá jíst na lačno - to je jako kdyby se nevzala, ale až po jídle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17581
18.12.09 16:14

Ivčo, takže to vypadá, že jsem ji dva měsíce rovnou pouštěla do záchodu… :nevim: no snad to bude i tak dobrý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
18.12.09 17:05

Já sem taky jedla listovku nalačno :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie