Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky holky, tak jsme po kontrole a vše je v pořádku, mimisovi bije
a má 1,5cm, podle ultrazvuku jsem 7+6tt. Mám radost ale zároveň mě mrzí smutné zprávy co tady čtu
ale jak dnes říkal můj Dr. po špatném konci bývá vždy nový začátek a ještě hezčí
Přeju Vám krásné svátky já pojedu s manžou na hory do Krkoš ale budu jen koukat jak lyžuje a popíjet čajík ![]()
Kachni,mě poradila kožní lékařka sprchovat se olejovou koupelí Linola Fett Ölbad,prý to promašťuje kuži a tvoří se méně strie.Můžeš si to dát buď do vany jako koupel,nebo používat normálně na sprchování,když si to necháš předepsat od lékaře,zaplatíš pouze 30,– a když si to koupíš sama v lékárně tak 200 ml stojí kolem 120,–.Ale sama ti řeknu,že jsem používala přípravky co psaly holky výše v prvním těhu a bříško mi stejnak popraskalo,a to jsem mazala od začátku těhu.Když jsem se na to ptala lékařů,bylo mi řečeno že kdo má k tomu dispozice nepomůže nic.Tak snad si něco vybereš ![]()
Jaja gratuluju k
taky jsme podle UTZ o týden méně,ale to nevadí
holky, já už chci taky utz, ách jo.
se nemůžu dočkat ![]()
lukinko. moje dr mi nenapíše nic. já si asi koupím ten elastiq, zdá mi se celkem přijatelný, aspoň cenově. ten aviril taky nebude špatný, ale nevím, kolik bych jich asi spotřebovala, takže by se to stejně vyšplahlo na víc jak 200,–.
ještě popřemýšlím, ale jak říkáš, asi to bude prostě dáno kůží a nic s tím nikdo nenadělá. jako celulitida. kolik holek už udělalo co mohlo a má ji tam furt ![]()
Kachni já pořád a jakou,to už není pomerančová kůže,ale hroší
![]()
Jaja taky gratulace ke kontrole… ![]()
Jinak děkuju za tipy na mazátka na strie (ikdyž byly původně pro Kachni
) já nemám a ani sem při 1.těhu neměla problém s břichem, ale spíš prsa to docela odskákaly, pač nafouknout se o tři čísla a pak zase splasknout jim asi dalo hooodně zabrat, tak to musím teď ošéfovat co nejdřív ![]()
no, uvidím k jakému nákupu se nechám přemluvit ![]()
mamča mi psala, že pro mě nemá nic k narozkám, co mám koncem prosince, tak jsem jí nechala stále v nevědomosti a říkám jí, ať to nechá zatím být, že si pak řeknu v lednu. ale na Vánoce jim povím tu svou novinku, takže určo hned najdou pro mě dárek k narozkám, třeba nějaký ten krém ![]()
Holky, můžu se zeptat, nevíte někdo, že by se v těhu neměly jíst olivy? Já je miluju a jím je dál, tak snad v nich není nic „závadnýho“, co by miminku mohlo uškodit. Nikde jsem to nevyčetla… ![]()
macicek,klidně je jez,mají spousty vitamínů.Podle mě krom nějaký plesnivých a zrajících sýrů,můžeme jíst cokoliv.Zbytečně se nestresovat a dát si to na co mám zrovna chuť.
macicek111 píše:
Holky, můžu se zeptat, nevíte někdo, že by se v těhu neměly jíst olivy? Já je miluju a jím je dál, tak snad v nich není nic „závadnýho“, co by miminku mohlo uškodit. Nikde jsem to nevyčetla…
Olivy by měli být zdravé. Já je s manželem taky miluji a jím je. ![]()
Jajo gratuluji ke kontrole a k
.
Strie mám už od prvního těhotenství. Na bříšku se mi neudělali, ale hend na začátku těhotenství jsem se nalila vodou a měla jsem jednou tak velké nohy, zadek… a tak mám ošklivé strie na stehnech a prsou. Nic mi na to nepomáhalo. Jen se trochu zmenšili po porodu co jsem splaskla a v létě když jsem jézdila na kole. Doma mám Aviril a když ho nepoužiješ v těhotenství, tak se ti potom bude hodit na miminko. Vydrží nám docela dlouho.
Lukinko mezi ty sýry se počítá i Gorgonzola???? Já myslím, že když se to nebude přehánět, tak se može všecko, ne???
Mně se teda povedla bota hned nějak v 6. 7.tt…vypila sem skoro na ex 1,5l Aloe Vera (protože to faaaaaaakt mooooooc možu
) no a pak jsem se dočetla, že taktok by to v těhu prostě dál nešlo
ťuk ťuk…nic se nestalo (faaakt mám obavu to takhle napsat - ale buším do dřeva, co to jde)…
Lukinko:Tak ta olejová koupel zní zajímavě, já mám celkově dost suchou kůži, tak ráda vyzkouším. Obzvlášť pokud na předpis je to tak levné, hen to asi může předepsat jen kožní viď? Já že mamka je praktik pro dospělý, tak bych to měla o to lehčí, nemusela bych nikam lítat
A co konkrétně vadí na tom hermelínu a nivě? Tak ono je asi logické, už to, že to jsou plesnivé sýry že, ale přesto?
Jee a aloe vera proč ne?
Taky ho mám moc ráda.
Nattali já si myslím, že plesnivé sýry se nemají proto, že můžou způsobit tu listerii či jak se to jmenuje a potratíš. A ze stejného důvodu se nemají jíst kupované saláty… Ale jestli je v tom ještě něco jiného krom toho, že jsou to zrající sýry, tak to nevím.
Nikdy neohlídáme vše co se nesmí v těhotenství. Já u prvního těhotenství jsem pila jen mátový čaj (min 2litry denně) a taky se nesmí. Způsobuje potraty. Tak jsem si říkala, že jsem měla štěstí a teď si dávám víc pozor. Ale taky všechno neohlídám.
janet je mi to moc líto
každopádně to tak asi mělo být, tělo ví co dělá. Držím palce at máš co nejdřív //. A nevzdávej to!
jo a jak mluvíte o těch stryjích, kdy je dobré začít se mazat?