Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky,tak se hlásím taky po dnešní kontrole.Prckovi krásně bije
.podle Dr. jsem 9+0tt,jinak další kontrolu mám 6.1. už poradnu ![]()
Průkazku mi zatím nedal,ale mám podobný obrázek jako IvcaH.
Gratulace ke všem úspěšným kontrolám!!
Ve 12tt už by mimi mělo být hezky vidět, já jdu na utz ve 12 tt po novém roce a beru manžela sebou!!
Ivčo, Petu…no on se tam právě manžel docela hrne
, tak jsem si jen říkala, aby tam pak bylo co vidět ![]()
Děkuju všem,jinak pro doplnění prcošek měří 2,27cm.Mě se Vám dneska tak ulevilo ani nevíte jak,pořád mě strašila známá,že když v 6 týdnu byl vidět jen váček,abych neměla zamlklé těhu ufff.Moje mamka už dneska bouchla v práci i šampus. ![]()
Nattali, myslím, že Cvalenka se tu už ani neukáže…nějak se nedokázala sžít s tím, že holky mají obavy o mrňousky…teda aspoň tak nějak to tu psala, když se náma loučila…
nattali píše:
Holky Cvalenka už o sobě dlouho nedala vědět
Cvalenka nedávno v diskusi napsala, že se jí to tu už tolik nelíbí a loučí se.
Ale bylo by fajn, kdyby se vrátila či se občas ozvala jak se jí a miminku daří. **
lukinko** gratuluji ke kontrole. To je hezký, že to tvoje mamka už slaví šampusem ![]()
IvcaH-pravděpodobně potom budu potřebovat upravit TP v tabulce,jelikož jsme o týden méně,máme být 10+0,ale jsme 9+0,ale vše doplním po poradně v lednu ![]()
lukinka píše:
IvcaH-pravděpodobně potom budu potřebovat upravit TP v tabulce,jelikož jsme o týden méně,máme být 10+0,ale jsme 9+0,ale vše doplním po poradně v lednu
Tak to možná budete mít chlapečka
U prvního těhu jsem byla taky pořád podle utz o týden později a máme kluka. Říká se, že když se otěhotení před ovulací a v den ovulace, tak je to holčička a když po ovulaci, tak je to chlapeček. U prvního nám to vyšlo a pokud to moje miminko je holčička, tak nám to vyjde podruhé a docela tomu i věřím.
Škoda že se jí tady nelíbilo.Samozřejmě že i u mě se může ještě stát cokoliv.Mě takový téma příjde úplně normální na debaty
ahojky, gratuluju k úspěšným kontrolám a pěkným fotkám…já asi vezmu manžu na ten screening, to jdu ve 13+6(podle uzv), tak myslím, že by mimi už mohlo být hezky vidět…jinak podle ms je mimi o 4 dny mladší…
holky, moc gratuluju k úspěšným kontrolám a trochu závidím, protože půjdu až na Tři krále… ale snad mě trochu svátky zabaví a zklidním se…
taky mě mrzí, že už se u nás Cvalence nelíbí… chápu, že to mohlo být pro ni depresivní… ale na druhou stranu zase nevím, kde jinde se s podobnou obavou svěřit, když ne tady… a nevěřím tomu, že strach může něco ovlivnit a nedejbože dítěti uškodit… kdyby šlo těhu ovlivnit tak snadno, proč by se rodily nechtěné děti?!
hodně jsem si po minulém těhu vyčítala stres v práci, ale doktor mě uklidnil. říkal, že se nezjistil vliv stresu na potraty, že prý ani za války v tak extrémních podmínkách, jako byly koncentrační tábory, nebyla zvýšená potratovost… takže si opravdu nemusíme vůbec nic vyčítat ![]()
jsem zvědavá, co se dozvím na utz v pondělí já. snad to, že je vše v pořádku a taky, jaký asi týden to může být ![]()
Ivčo, ta tvá tabulka je u mě nějak děsně roztažená ![]()