červenec 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2364
16.12.09 12:23

Kontrola

Ahoj holky,tak se hlásím taky po dnešní kontrole.Prckovi krásně bije :srdce: .podle Dr. jsem 9+0tt,jinak další kontrolu mám 6.1. už poradnu :lol:
Průkazku mi zatím nedal,ale mám podobný obrázek jako IvcaH.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
16.12.09 12:27

Luki gratuluju ke kontrole :potlesk: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5131
16.12.09 12:29

Gratulace ke všem úspěšným kontrolám!!

Ve 12tt už by mimi mělo být hezky vidět, já jdu na utz ve 12 tt po novém roce a beru manžela sebou!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12565
16.12.09 12:30

Luki taky gratuluju ke kontrole :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12565
16.12.09 12:32

Ivčo, Petu…no on se tam právě manžel docela hrne :lol: , tak jsem si jen říkala, aby tam pak bylo co vidět :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
16.12.09 12:39

Holky Cvalenka už o sobě dlouho nedala vědět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2364
16.12.09 12:44

Děkuju všem,jinak pro doplnění prcošek měří 2,27cm.Mě se Vám dneska tak ulevilo ani nevíte jak,pořád mě strašila známá,že když v 6 týdnu byl vidět jen váček,abych neměla zamlklé těhu ufff.Moje mamka už dneska bouchla v práci i šampus. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12565
16.12.09 12:47

Nattali, myslím, že Cvalenka se tu už ani neukáže…nějak se nedokázala sžít s tím, že holky mají obavy o mrňousky…teda aspoň tak nějak to tu psala, když se náma loučila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7561
16.12.09 12:48
nattali píše:
Holky Cvalenka už o sobě dlouho nedala vědět

Cvalenka nedávno v diskusi napsala, že se jí to tu už tolik nelíbí a loučí se. :-( Ale bylo by fajn, kdyby se vrátila či se občas ozvala jak se jí a miminku daří. **
lukinko** gratuluji ke kontrole. To je hezký, že to tvoje mamka už slaví šampusem :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2364
16.12.09 12:50

IvcaH-pravděpodobně potom budu potřebovat upravit TP v tabulce,jelikož jsme o týden méně,máme být 10+0,ale jsme 9+0,ale vše doplním po poradně v lednu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7561
16.12.09 12:56
lukinka píše:
IvcaH-pravděpodobně potom budu potřebovat upravit TP v tabulce,jelikož jsme o týden méně,máme být 10+0,ale jsme 9+0,ale vše doplním po poradně v lednu :lol:

Tak to možná budete mít chlapečka :-) U prvního těhu jsem byla taky pořád podle utz o týden později a máme kluka. Říká se, že když se otěhotení před ovulací a v den ovulace, tak je to holčička a když po ovulaci, tak je to chlapeček. U prvního nám to vyšlo a pokud to moje miminko je holčička, tak nám to vyjde podruhé a docela tomu i věřím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
16.12.09 12:57

Škoda že se jí tady nelíbilo.Samozřejmě že i u mě se může ještě stát cokoliv.Mě takový téma příjde úplně normální na debaty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
16.12.09 12:58

ahojky, gratuluju k úspěšným kontrolám a pěkným fotkám…já asi vezmu manžu na ten screening, to jdu ve 13+6(podle uzv), tak myslím, že by mimi už mohlo být hezky vidět…jinak podle ms je mimi o 4 dny mladší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17581
16.12.09 13:05

holky, moc gratuluju k úspěšným kontrolám a trochu závidím, protože půjdu až na Tři krále… ale snad mě trochu svátky zabaví a zklidním se…

taky mě mrzí, že už se u nás Cvalence nelíbí… chápu, že to mohlo být pro ni depresivní… ale na druhou stranu zase nevím, kde jinde se s podobnou obavou svěřit, když ne tady… a nevěřím tomu, že strach může něco ovlivnit a nedejbože dítěti uškodit… kdyby šlo těhu ovlivnit tak snadno, proč by se rodily nechtěné děti?!

hodně jsem si po minulém těhu vyčítala stres v práci, ale doktor mě uklidnil. říkal, že se nezjistil vliv stresu na potraty, že prý ani za války v tak extrémních podmínkách, jako byly koncentrační tábory, nebyla zvýšená potratovost… takže si opravdu nemusíme vůbec nic vyčítat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3861
16.12.09 13:06

jsem zvědavá, co se dozvím na utz v pondělí já. snad to, že je vše v pořádku a taky, jaký asi týden to může být :)
Ivčo, ta tvá tabulka je u mě nějak děsně roztažená :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital