červenec 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4444
14.12.09 19:41

ahojky, na ten screening jdu příští středu,sestřička mi dala čísla kam se můžu do Prahy objednat, objednala sem se do Podolí, ráno v 8 mi vezmou krev a v půl 10 udělaj uzv, zjišťuje se downůw syndrom, edwarsův s.,tloušťka šíjového projasnění a přítomnost nosní kůstky, vim že v Pha se někde platí kolem 1300kč…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
medvidek
14.12.09 19:46

IvcaH,jestli budeš tak hodná můžeš u mě doplnit rok mého narození 1975.Kuju.
Holčiny průběžně pročítám co se tu píše,ale nestačím reagovat.Všem vám přeju pohodová a klidná těhu.Těm co je zle ať je brzy líp a nebo aspoň ať se to dá zvládnout.

• Citovat
  • Upravit
3440
14.12.09 20:14

Ahoj holky tak kontrola dopadla dobre bylo videt i :srdce: a dostala jsem i prukazku.Holky chci se zeptat coto jsou ty TNT odbery dostala jsem tel. a mam se obednat ale cotoje nato sestricka nemela jaksik cas mi vysvetlit tak prosim vas a stoji to neco děkji moc :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
14.12.09 20:54

Nattali krasna fotecka:-) A Ivunce gratulace ke kontrole :-)
Ty testy ve 12. tydnu nejmenuji se nahodou triple testy? Jinak me taky dost casto boli hlava, beru i Utrogestan, ale ta hlava si myslim, ze je i pitim. Pit, pit a pit a pak je to lepsi. Zaludek na vode stale…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
14.12.09 21:00

1.trimestrální screening je od 10.týdne - 13+6tt

http://www.gynekologietrebic.cz/…tenstvi.html

2.screening(tripple test) je od 15. - 18.týdne

http://zena.centrum.cz/…-na-jistotu/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
15.12.09 08:28

já našla něco tady,je to sice dlouhý,ale je dobré si to přečíst
 http://www.baby-cafe.cz/modules.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
15.12.09 08:29

ještě se chci zeptat, ten screening dělá každá nemocnice,nebo jenom Praha a Brno? není nějaký seznam pracovišť?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
15.12.09 08:32

U nás to dělali v porodnici a teď nás na screening posílají do Olomouce do Fakultky :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3861
15.12.09 08:37

ahoj holky, tak jsem jen koukla na ten tripltest a kdoví co ještě a díky, nechci. z plodové vody? aby mě tam píchli jehlou? néé
pokud mě tam přímo nepošle moje dr, nikam nejdu. zbytečně se stresovat. naštěstí mi je 28 a ne přes 30, starší matky na to posílají myslím automaticky.
ale zatím jsem ještě nebyla ani na utz :)
a jka se jinak máte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
15.12.09 08:42

ještě jeden dobrý článek :-D http://www.forumzdravi.cz/…i-i-trimestr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5131
15.12.09 10:38

Ahoj a krásné ráno

díky za info o testech, aspoň vím, co mě čeká.

Na plodovku půjdu určitě, už mi to dr. sdělila, strach nemám, aspoň budu vědět, kdyby něco. Mluvila jsem s kamarádkou, která na tom taky byla a prý se není čeho obávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
15.12.09 11:02

No nečetla jsem vaše odkazy, ale napíchnutí plodové vody se dělá jen při určitém riziku poškození plodu, není to obvyklé…a je to dosti rizikové pro plod, vím ,že to kamarádka musela podstupovat , protože v rodině měli postižené dítě…já osobně bych do toho nešla, většina dnešních testů, odhalí dost…sama bych si o to neřekla ani náhodou, většinou to bývá tak, že to lékař doporučí po špatném nálezu těch základních testů, ale že by se na napíchnutí plodové vody posílalo na přání pacientky…to jsem ještě neslyšela :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7561
15.12.09 11:09

Ahoj holky,
na plodovku bych nešla. U prvního těhotenství mě tam poslali, ale po rozhovoru s genetičkou jsem to nepodstoupila. Je to dost velké riziko a mám v okolí 3 lidi, kteří to podstoupili a málem o miminko přišli. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
15.12.09 11:15

IvcaH

…souhlasím s tebou , riskovat ohrožení plodu jen pro svou vnitřní jistotu, myslím si , že samovolné potraty jsou proto, že si příroda sama dokáže poradit a posoudit co je a co není života schopné…neriskujte zbytečně !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
15.12.09 11:27

Navíc ani nejlepší test Vám nikdy na 100% nedá jistotu , že Vaše dítě budu po narození v pořádku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí