červenec 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1280
14.12.09 08:38

Jája

Taky věřím , že to nám všem dopadne dobře…ranní nevolnosti k těhotenství patří…aspon víme, že se miminka uvnitř číní :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5714
14.12.09 08:42

Kdyby byly jenom ranní bylo by to fajn, ale já mám celodenní :-) Na druhou stranu, jak píšeš, aspoň o sobě mimi dává znát :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5131
14.12.09 08:45

Ahoj holky

týýý jooo tady se to ale rozrůstá, to bude silný ročník :lol: :lol:

Vítám nové těhulky a přeji pohodové těhotenství!!

Já mám pocit, že nevolnosti ustupují, což mě docela těší, ale zase na druhou stranu stresuju, aby bylo všechno v pořádku. Včera večer v posteli mi bylo docela zle, tak jsem se trošku uklidnila. Ale už je to fakt lepší, mám pocit, že se mi začínají zvedat břišní špeky :lol: :lol: , ale kalhoty zatím ještě zapnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
14.12.09 08:52

No mě je spíš špatně v noci, nevím čím to je ale šíleně mě bolí hlava ..možná UTROGESTANEM?…navíc mám diabetes, takže ty nevolnosti můžu mít z čehokoli, ale nedělám si z toho těžkou hlavu, zatím nezvracím …myslím ,že u každého těhotenství to je jinak, u dcery jsem zvracela do čtyř měsíců…a u syna ani jednou… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5957
14.12.09 09:26

Nikollen - takovy zivotni happyendy jsou super :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
14.12.09 09:42

Kvítka

jj,taky si říkám , co mě ještě v životě čeká a nemine…neřeším budoucnost, žiju dneškem a užívám si každého nového dne …co se má stát stane se , dneska tu jsme a zítra být nemusíme, takový je život…a přece stojí za to žít :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3861
14.12.09 10:27

ahojík, jsem to ani vše nepřečetla, jste pěkně upsané :)
jinak jsem byla ráno na krvi, utz bude příští pondělí :( za tak dlouho.
jinak mě holky skoro nic není. sice emočně jsem v pr…, ale jinak mi skoro nic není. někdy mám ráno do sebe něco nacpat. normálně ráno snídám v pohodě. teď to moc nejde.
ale špatně mi nijak moc není, sem tam trošku. ale nic velkýho, třeba to ještě přijde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
14.12.09 10:28

Tak kontrola mi dneska dopadla dobře.Mimčo měří od hlavičky k zadečku 2.56cm a mám i průkazku a fotečku :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7561
14.12.09 10:42

ahoj holky. Necelý den tu nejsem a tolik příspěvků na dočtení :-D Je škoda, že cvalenka odešla, že se jí tu nelíbilo. Já si taky myslím, že je tu dobrá patra a v diskusích by se mělo probírat dobré, ale i to špatné, smutné. Mě to třeba pomáhá se tady vypsat a tak.
Nikollen: tolik dětí. To ti i tak trochu závídím. Já bych chtěla tři děti (teď čekám druhé), ale nevím jestli manžela na to třetí ukecám. Aspoň budeš mít doma veselo a živo :-)
K okurkám : já na okurkách ujíždím snad od mala. A v prvním těhotenství jsem se s nima cpala a cpala a pak jsem zjistila, že když jím okurky, tak se osypu. Tak jsem se jich vzdala. Teď už mám taky dvě sklenice v sobě a doma už žádné nemám, tak to budu muset napravit a dokoupit :-D A taky teď hodně jím toastový chléb či rohlík se sýrem (takový ty co se prodávají ve vaničkách jako např. Apetito, Gervais..) a na to plátek Goudy. Mňam mňam. Pivo mi v prním těhotenství přestalo chutnat a od té doby ho nemůžu ani cítit. Když si ho manžel doma naleje, tak se mi z toho dělá špatně a to i s ostatního alkoholu. :-( Tak jsem abstinent, ale pro miminko je to dobře.
Už jsem přestala špinit, tak se to snad nevrátí. Koukala jsem do MS kalendáře a bylo to v době kdy jsem měla mít další MS, tak uvidím co mi ve středu řekne dr, ale snad jen dobré zprávy.
Jinak protivná jsme občas taky na syna. Nejvíc mě vytáčí venku na procházkách když neposlouchá a běhá tam kam nemá, tak to jsme hodně nepříjemná a potom si to vyčítám. Ale to jsem už od začátku těhotenství. Doma je to OK.
Taky mi dělají hodně velký porblém teď pachy. Nemůžu pořádně otevřít lednici, vadí mi prací prašek a aviváž, tak nevím v čem budu prát. Teď prádlo na balkóně neuschne a tak ho musím sušit doma. :-(
A začínám mít asi problém s tlakem. Dost často mě bolí hlava a točí se mi. Nejvíc po ránu když vstanu. Ale i přes den když jdu po bytě, tak najednou vidím jen černo a cítím jak jsem mimo a musím se rychle něčeho chytit či si sednout, zavřít oči a počkat až to přejde. Nevíte nepomáhá na to něco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7561
14.12.09 10:44

maciceku Jsem ráda, že to v nemocnici dopadlo dobře. Snad se to brzo spraví a budeš si konečně to těhotenství užívat bez špinění a tak. Budu držet palečky, aby miminko bylo nadále v pořádku. Já bych k dr zavolala a řekla, že jsi skončila na pohotovosti s tímto problémem a ona ti řekne jestli máš přijít dřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17581
14.12.09 10:57
nattali píše:
Tak kontrola mi dneska dopadla dobře.Mimčo měří od hlavičky k zadečku 2.56cm a mám i průkazku a fotečku :dance:

moc gratuluju, jen tak dál, houšť a větší kapky dobrých zpráv :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17581
14.12.09 11:01

Ivčo, určitě si nevyčítej, že jsi protivná… to je asi normální. manžel už se na mě občas kouká, jako bych ho šikanovala :-D
pachy mi strašlivě vadily před pár týdny, teď si to trochu sedlo, ale některé vůně jsem schopná odhalit na nebývalou dálku…
motolice taky sem tam mívám. snažím se proto dlouho nestát v horku, hodně pít a nebýt hlady, to mi pak přijde, že se to zhoršuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
14.12.09 12:07

Posílám vám fotečku naší Rybičky :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5957
14.12.09 12:07

Ja ted byvam na manzela taky obcas dosti protivna a nejhorsi je, ze si to uvedomuji, ale nejde s tim vubec nic delat… chapete, ze? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5957
14.12.09 12:10

Nattali - gratuluji k uspesne kontrole a obdrzeni prukazky. A fotka je bozi. Taky ted ve CT budem chtit jednu na kontrole vytisknout, abychom meli dat co pod stromecek, ale nevim, zda tam nebude vzhledem k memu tydnu tehot. jen nejaka smouzicka 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí