červenec 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
563
15.12.09 11:52

Já osobně bych na ten odběr plodovky taky nešla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3861
15.12.09 12:41

jo souhlas, nic není 100%. co jsem kde četla, tak jim to vyšlo pozitivní a tak se stresovali a báli se všeho kolem a pak se narodilo zdravé miminko.
když mě tam nepošle, nejdu tam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5714
15.12.09 13:11

Souhlasím s většinou holek, taky bych dobrovolně na ty odběry sama od sebe nešla. Je fakt že záleží i na věku, ale mojí kamarádce bylo 35 let když rodila své první dítě a testy ji dopadly špatně - ty z krve, ale odběr plodové vody odmítla a má krásnou zdravou holčičku :-) Nic není 100%.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3861
15.12.09 13:38

Jaja77 moje řeč :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23317
15.12.09 13:40

Ahoj,
tak kontrola dopadla dobře. Jen mi posunul opět termín. Takže mám TP až 22.7.Ale jinak vše v pořádku. Už to bylo takový miminečko krásný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3861
15.12.09 13:51

Hannyck a to ti posunul dle utz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17581
15.12.09 14:41

gratuluju všem těhulkám po úspěšných kontrolách :-) a odběr plodovky se mi taky ani náhodou nelíbí. díky moc za ty odkazy, hned jsem to prostudovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5957
15.12.09 15:06

Ja zatim pripadny odber plodovky vubec neresim, casu na premysleni bude dost, az ta situace nastane. Momentalne mam jiny problem, chytla jsem nejakou kvasinkovou infekci, tak trochu mazu Canesten kremem, ale to moc nepomaha, v lekarne mi nic nechteli dat, vzhledem, k tomu, ze jsem tehotna, tak jsem se preobjednala a jdu uz k doktorovi zitra rano, je to dost neprijemne a nechci, aby se to rozjelo jeste vice. Tak asi krome Utrogestanu budu zavadet dalsi bobule 8-o Ale tesim se na to, az se mi ulevi.

Jinak obdivuji ty z vas, ktere chodi do prace. Ja bych porad jen spala, davam si hodku dopoledne i odpoledne :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4066
15.12.09 15:32

Tak a já už mám první věcičky pro mimi, pár věciček z lékárny :)vím že je to strašně brzy ale když mi to proplatí pojištovna a je to jen do konce roku tak proč ne že? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5957
15.12.09 15:36

Tak se Wewik pochlub, co presne mas :-) A u jake pojistovny jsi? Dobra myslenka, jdu zapatrat, co nabizi ta ma :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3440
15.12.09 16:15

Ahoj holky jdu vas pozdravit.Ja bych taky nesla na odber plodovky bala bychse ale na druhou stranu moje teta byla u moji sestrenky a dopaloto dobre a 2kamaradky take byli a maj krasne zdrave deticky…tak nevim.Ja jdu na nake odbery Tnt tak to maam v prukazce a myslela jsem ze neco stoji tak jsem se ptala a zjistila ze tam kam jdu nestoji nic jinak v ostatnich nemocnicich se za ne plati tak jsem rada dneska mije dobre. :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
15.12.09 16:22

http://www.cpzp.cz/main/clanek.php?… tak tady je odkaz na bonusy u bývalé HZP…pod názvem manažerka svého mateřství :wink: pro možnost čerpání je nutné mít těhotenskou průkazku :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7561
15.12.09 16:51

Gratuluji k úspěšným kontrolám :kytka: Jen tak dál. Já jdu zítra na kontrlu, tak začínám být nervózní a doufám, že dr bude mít lepší náladu než minule.
Dnes jsem na internetu vybírala jména pro miminko. Ema mi doma vůbec neprošla :cry: Tak jsme se u holčičky domluvili na Janu, ale u kluka válčíme. Doma máme Martínka po patínkovi, ale na druhém klučičím jméně se nemůžeme dohodnout. Nejprve mi manžel odkýval Filipa, ale včera řekl, že v žádném případě. Máte už jména vybraná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
15.12.09 17:02

vzhledem k tomu ,že se mě na to ptali děti, jak se budou miminka jmenovat tak bych uvažovala nad Nelou a Nikolkou..a u kluků nemám vůbec ponětí…ale je na to ještě čas…tak až to bude aktuální, něco snad vybereme :wink: budem muset :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4066
15.12.09 17:21
nikollen píše:
http://www.cpzp.cz/main/clanek.php?… tak tady je odkaz na bonusy u bývalé HZP…pod názvem manažerka svého mateřství :wink: pro možnost čerpání je nutné mít těhotenskou průkazku :-(

přesně tak. Tuhle pojišťovnu mám a průkazku jsem dostala včera :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí