červenec 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4066
15.12.09 17:25

Jo a zatím jsem si nechala proplatit vitamíny pro mě, krémy na strie, těhoteský čaj, kojící čaj, a pro miminko kosmetiku na koupání(mýdlo,sprcháč,alejíček,krémy ap.) zatím mám vybráno 1500Kč z 4500Kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3440
15.12.09 17:33

Ahoj Wewik to mas super moje pojistovna jen do 300,– jen na Kurz psychoprofylaxe a těhotenského tělocviku, tj. přípravy ženy k porodu,
V době těhotenství nákup vitamínů v lékárnách,
Příspěvek na epidurální analgezii při porodu.Jinak prukazku uz taky mam ale cosi vybrat vitamíny neberu pac ponich zvracim takze asi nic ale vy co mate takove pojistovny berte. :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12565
15.12.09 19:12

Ahoj holky…téééda…vy jste toho zase naplkaly :lol:
Gratuluju k úspěšným kontrolám a případným průkazkám.
IvčoH přeju ať ti ko zitra taky proběhne v klídku :wink:
Co se týče odběru plodové vody…tak dobrovolně by mě tak taky nikdo nedostal, zase taková hrdinka nejsu :lol:
Páni…tady už se nakupuje pro prďolata 8-o , tak jdu taky skouknout, čím se vyšvihla ta moje pojišťovna…ještě nikdy jsem si u ní nedávala nic proplatit, tak teď je ten správný čas :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23317
15.12.09 20:27

Kachni jo podle UTZ.
Jé nákupy na mimi, taky se moc těšim, ale ještě bojim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
macicek111
16.12.09 06:14

IvčoH, taky ti držím palečky! Ale určitě bude vše v pořádku. Určitě mu ale řekni o tom špinění minulý týden, i když už to přestalo.

Nikkolen - hezká jména pro holčičky! :palec: My máme taky vybranou Nelinku, ale asi dáme místo Nela Nelly.

Holky, jak se tady bavíme o tom proplácením pojišťovnami, nemáte některá zmáknuté, jak je to tom všeobecná? Jen kdyby náhodou? :-D Než začnu hledat? :-D

• Citovat
  • Upravit
1280
16.12.09 06:45

macicek111

No tak pro holčičky ok a co když to budou kluci…nemám vůbec ponětí…ty už jsi nad klukem přemýšlela??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
16.12.09 07:54

ta česká průmyslová ZP mě zaujala, asi si změním pojišťovnu,holky, jen pro informaci, měnit pojišťovnu můžeme 1× za rok a pouze k 1.dni začátku čtvrtletí. Zavolám si na mojí vojenskou pojišťovnu, co mi ona nabídne, zatím jsem našla na netu jen příspěvek na vitamíny do 100 kč ročně a 1000,– na kondiční tělocvik pro těhotné (to je směšné oproti 5.500 u ČPZP)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5714
16.12.09 08:42

Kvitka

Ahoj, měla jsem podobný problém, který naštěstí sám odezněl, ale v lékárně mi poradili Femigel, smí se i v těhotenství, je to prý přírodní produkt. Tak se na to zeptej, ale určitě máš lepší poradit se s gynek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
16.12.09 08:50

Ahoj všichni, tak jsem po přečtení jak kde přispívají těhotným začla pátrat na co mám nárok já u VZP. Na nic. To je fakt hrozný..do dubna přispívali alespoň na cvičení a plavání těhotných a teď v rámci úspor zrušili snad úplně všechno…
Jinak dnes jsem začínám 11 týden a už dva dny pozoruji zmírnění příznaků. Nevolnosti jsou teď už jen ráno, prsa mě bolí mnohem míň a mám nějak víc energie… Doufám, že to není nějaké špatné znamení 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5131
16.12.09 09:14

Ahoj holky

jen abych upravila vše na pravou míru ohledně plodovky, nikde jsem nepsala, že bych na ní šla dobrovolně. Ale vzhledem k věku (36) mě na to už dr. upozornila. Kdybych byla ve věku, co vy, nad plodovkou bych vůbec nepřemýšlela. Strach nemám, nejsem jediná, která odběr podstoupí.

Hezký den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
16.12.09 09:17

ten bonus u ČPZP je jen do konce roku, od nového prý bude taky něco pro těhotný,ale to mi zatím nebyli schopni říct :cry: :cry:
skvorko žádný strach, taky si říkám, že už nemám žádný těh. příznaky,ale to je tak správné, tělo si už začíná zvykat :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7561
16.12.09 10:09

Ahoj holky,
tak jsem z kontroly doma :-D Vše dopadlo v pořádku. Miminku :srdce: nádherně bilo, že jsem to viděla hned i sama. Nechala jsem si miminko vyfotit, ale dr mi udělala špatnou fotku :-( Chtěl udělt tu na které mi ukazovala miminka ručičky a nožičky a je z toho taková šmouha, ale to nevadí. Na to špinění jsem jí upozorňovala a říkala, že je to v pořádku. Jen nesmím začít krvácet. Na další kontrolu jdu 30.12. a v pátek jdu na krev. A až jak dopadne krev, tak mi vystaví průkazku. U prvního jsem to neměla, ale prý je to blbost protože dr nemůže vystavit průkazku bez odběru krve…
Nevolnosti mě zatím úplně nepustili, ale už se s tím dá žít. Nejhorší to bylo dnes ráno když jsem vstávala v 7h. To my bylo hodně špatně, ale asi jen pro to, že nejsem zvyklá takhle brzo vstávat. A prasa mě od včerejška zas dost bolí, tak to snad brzo přestane.
Teď mám moc velikou radost a už jsem klidnější.
Já jsem u OZP a tak proplácí 1000Kč - na vitamíny pro těhotné, kurzy, cvičení. Jak to bude příští rok to nevím, ale letos to stejně už nestihnu využít. :-(http://lh5.ggpht.com/…P1020210.JPG

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
16.12.09 10:49

Ivčo gratuluju ke kontrole a k fotečce :kytka: :potlesk:
Mě dal doktor průkajdu i bez odběru krve
Mě teďka zase začly šíleně bolet bradavky :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12565
16.12.09 11:08

Ivčo taky gratuluju ke kontrole a k fotce :-) Já jsem taky dostala průkajdu v den, co mi dělali odběry a ptala jsem se, že jestli to není moc brzo (to byl 8tt) a sestřička mi řekla, že ať mám nějaký „doklad“ u sebe, když jdu na další ko až po novém roce.
Jinak teda potichoučku říkám, že prsa mě přestávají bolet, už sou teda zase pěkně zvětšená (minulé těhu 3 čísla :roll: ) a šoufl už mně taky tak často není…sice jsem nepřibrala ani deko, ale už mi dělá problém sedět v práci celý den v zaplých kalhotech a zdá se, že se břišní špek nepatrně zvětšil :lol:
Holky, co všechno je vidět na UZV ve dvanáctém týdnu??? Nějak už si to nepamatuju…chytré knížky u kamošky … jde mi o to, jestli má smysl tam brat s sebou manžela nebo je to ještě brzo??? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7561
16.12.09 11:28

Já si myslím, že v tom 12tt už bylo miminko hezky vidět, ale moc si to nepamatuji. Vím, že tam se mnou manžel byl. Pokud jít chce, tak bych ho vzala. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí