červenec 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
macicek111
13.12.09 20:06

Luki, snažíme se… :dance: A i mně to tak přijde, je tady prima parta.

• Citovat
  • Upravit
4444
13.12.09 20:12

ahojky, tak teď musím prásknout, že jsem spořádala pytlík brambůrek a pytel slanýho popcornu 8-o 8-o taky myslím, že je tu dobrá parta, která se navzájem podrží…já mám třeba furt strašnou chuť na pivo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2364
13.12.09 20:19

terka jůůůů,závidím,já nemůžu jíst skoro celý den,taky už to je vidět na váze :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17581
13.12.09 20:57

tak Terko, brambůrky a pivo to je taky moje. na brambůrkách teď ujíždím octovejch, to je úžasná prasárnička :-D a piva si vždy trochu naleju od manžela. občas doběhne i vedle do hospy pro točený… a chudák se vždy obětuje a většinu ho vypije sám, když já nemůžu. hrdina :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5957
13.12.09 21:34

Maciku, fuj, takovy nervy, tak at to uz brzo je uplne OK. Ascorutin mely vsechny me kamosky, co mely podobne problemy v tehu, tak to bude v poradku, ikdyz na pribalovem letaku se kryji.

Taky mam hrozny chute, dnes jsem sporadala bramburky a Hanacky salat, ale ten si teda uz vycitam a slibuji si, ze priste odolam.

Vitam nove clenky, tak uz jsme tu 3 po IVF, vypada to, ze porodnici nebudou v cervenci stihat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
13.12.09 22:58

Ahoj holky, teda tady se to za vikend rozjelo:-) Akorat jsem docetla, ale vsechno se mi sliva, tak se omlouvam:-) Trochu k tomu strachu, no naprosto prirozene je prece si tady sdelit sve pocity, na to tu jsme ne? Ja jsem asi FAKT poradne tehotna:-) pisu to kvuli tomu ze jak jsem prisla o jedno v 11tt tak to bylo zamlkle, ale vuuubec nic mi nebylo, a podruhe v tom 6tt mi taky nebylo nic. Ted je mi pekne blbe, dneska jsem spala odpoledne tri hodiny a muzu zas, akorat jsem cucela na superstar… Hormony se mnou mlati, na malou rvu, bohuzel me vytaci, kvuli manzovi brecim, a pak se smejem, no des. Jsem rada, ze snad nejsem sama. A okurky jooo ty muzu casto, a dzusy, akorat s malou je to horsi, vzdycky jime spolu, ale nekdy fakt nemuzu jit prikladem. Jen snad mala rada, se spinenim nebo krvacenim, po zkusenostech co mam, okamzite k doktorovi, zalehnout doma, vstavat akorat na zachod a na jidlo. V 6tt+1 to tehdy zacalo, na pohotovost, vse ok, srdicko bilo, v 6tt+4 bohuzel nic. Ale to uz mame za sebou. Ten askorutin by mel byt proti krvaceni, srazlivost krve ne? A nema to byt jeste neco s vitaminem c? Beru akorat utrogestan a vim, ze pokud mel nekdo problemy, braly holky az 8 denne. No spasne to taky neni, ale proc ne. Jo uz jsme vytahli stromecek, dozdobeny neni, ale uz sviti:-) Opatrujte se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
13.12.09 23:03

Jo jeste jsem chtela napsat, ze pri prvnim tehu mi vubec nic nebylo, ani spatne, tak je to hold asi pokazde jinak. Tak a ted uz zalehnout a do hajan.
Macicku, doufam, ze uz je ti lip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
macicek111
14.12.09 06:05

Kloki, díky za optání - potěší to… :palec: Už je to lepší, snažím se nepřepínat, akorát teď se pro změnu hrozím toho, že včera bylo vše v pořádku, dnes už třeba není. Bojím se přesně toho, co jsi psala, srdíčko bilo a o tři dny později bylo zle… :-? Je to sice hrozný takhle říct, ale prostě co se má stát, to se stane. Ale já věřím, že mám miminko bojovníka a spolu to zvládneme. Ke svému dr. jdu až za 14 dní, myslíte holky, že se mám objednat na dřív?

• Citovat
  • Upravit
17581
14.12.09 07:41

macicku, držím moc palce. vždycky si představuju, že i takhle malé děťátko má svého strážného anděla… tak k němu mluvím, aby mi na něj dával pozor :-) nejsem nijak klasicky věřící, ale tahle představa se mi líbí… je to tak, jak píšeš. moc ovlivnit se to nedá. dítě je zázrak a k celému těhotenství je třeba přistupovat s pokorou. doufáme. to je hlavní :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
14.12.09 07:48

Taky si s miminky povídám , jak se na ně moc těšíme a jak spolu vše zvládneme…myslím, že je to fajn vědět , že tam uvnitř začíná nový život…a myslím , že nás slyší :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17581
14.12.09 08:16

nikollen, je skvělé, že máš metřík s dvěma „hráškama“ v lusku, aspoň si v tom zmatku budu pamatovat, že čekáš dvojčátka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
14.12.09 08:24
marye píše:
nikollen, je skvělé, že máš metřík s dvěma „hráškama“ v lusku, aspoň si v tom zmatku budu pamatovat, že čekáš dvojčátka :-)

Děkuju, padlo mi to při výběru do oka a mým dětem se to taky líbí :wink: mám totiž dceru , které je 12 a syn bude mít v lednu 10 let, po rozvodu jsem potkala muže se kterým je mi moc fajna své vlastní děti nemá, rozhodla jsem se tedy pro IVF, vzhledem k tomu ,že mám obě děti císařem a jsem po podvazu, takže přirozenou cestou už by to nešlo…a ejhle…hned dva :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17581
14.12.09 08:28

nikollen, no to je úžasný, takže nakonec budou čtyři děti, no super! to se mi moc líbí. bohužel jsem začala dost pozdě, za pár týdnů mi bude 31 a zatím žádné dítě… takže čtyři asi nestihnu. teprve teď jsem totiž narazila na toho „pravého“, který o děti taky stojí :-) už má taky zkušenosti - několik let vychovával děti své partnerky, ale ona si pak našla jiného

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5714
14.12.09 08:29

Ahoj holky, vítám nové těhulky :-) Naplno se mi rozjely nevolnosti, sice nezvracím, ale v podstatě pořád mám žaludek na vodě. Taky mě přepadá únava, zatím chodím do práce, tak doufám, že pak se to trošku zklidní.. Ve čtvrtek 17.12. jdu na UTZ tak se těším, že Dr. snad uvidí srdíčko a bude vše ok. Posledně jsem tam byla na začátku 5tt a viděl jen dutinku s váčkem, bylo moc brzy. Tak se všechny držte, bude to v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
14.12.09 08:34

Marye

No dcera se nám měla narodit na naše druhé výročí svatby ,ale přihlásila se na svět o měsíc dřív, u syna mi měsíc před porodem zjistili diabetes, dodnes si myslím, že jsem ho měla celou dobu, jen na to nikdo nepřišel…o rozvodu jsem nikdy nepřemýšlela, dvě děti jsem měla, dokonce páreček, takže když mi navrhli podvaz…souhlasila jsem …letos mi bylo 33 a příteli 40…říkala jsem si , že jedno IVF zkusíme a jestli je mu souzeno mít děti…tak se to povede hned napoprvé…a ono ano…tak ted jen vydržet a donosit dvě zdravé dětičky…aby měl tatínek radost :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí