Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky, tak i ja se hlasim k mimoradne chuti na dzus, rano vstanu a uz si davam loka, pres den si ho redim s vodou a vecer taky pred spanim si davam sklenku, mam na nej porad chut. Spatne je mi hlavne kdyz mam prazdny zaludek, coz je v noci a rano, jinak je to v pohode a jim vse.
Ted, co jsem zustala doma, na me prisel nejaky zimni spanek ci co, spim i hodku dopoledne, hodku odpoledne a vecer, uz tak od 19h zivam a vecerni programy u TV uz prospim ![]()
Kloki - tak tfuj tfuj, at je vse tentokrat v pohode.
Ivco a Maciku - at se vase rodinne situace brzo vyresi a vy se co nejmene stresujte. Nemely byste take radeji uzivat Utrogestan? Zavadi se pro podporu tehotenstvi a myslim, ze pri spineni by byl dobry.
Ahoj, vítám nové těhulky a pře jim, aby těhotenství probíhalo v pořádku. Hlavně u Kloki aby to dopadlo dobře. mě se už tolik špatně nedělá. Už mi je jen nevolno v noci a dopoledne a nebo když mám prázdný žaludek, ale není mi už druhý den na zvracení. Tak snad jsem se těch ošklivých nevolností zbavila. Na džusu ujíždím jen někdy, ale na jablečným a červeným grepu. Ředím je vodou. Taky teď hodně jím mandarinky a pomelo. Se sladkého můžu jen čokoládu a sušený ananas
Jinak mě neláká ani cukroví, sušenky a jiné sladké. Dřív jsem taky pila jen vodu z kohoutku, ale v poslední době moc nepiju. Nějak mi to nejde a tak se snažím si vařit ovocné čaje a nutím se do pití.
krev je v pořádku!
tak hlavně aby bylo v pořádku i vše ostatní ![]()
jinak jsem se teď tak strašně dobře najedla, nevolnosti jsou ty tam… není to špatné znamení?
Ahoj Kvítko - já mám naštěstí rodinou situaci super - ťuk, ťuk, mně jde o pracovní stránku. Snad to v lednu poleví a až se to dozví, snad se to tady trochu zlepší. Na ten Utrogestan se zeptám dr., dnes zase nešpiním, ale třeba by nebyl od věci.
Jak tady rozebítáte ty džusy, tak do těch jsem zamilovaná i já…
Piju je spíš na chuť než na žízeň. A hlavně mám taky chuť na cole. Hroznou…
Vím, že se nesmí, ale občas se loku neubráním… ![]()
Maru, naopak, buď ráda, že nevolnosti nemáš, kdyby se to posuzovalo podle toho, tak já těhotná ani nejsem - nemám totiž od začátku vůbec žádné!
Je super, že je krev v pořádku!! ![]()
ahojky, tak na džusech teda neujíždim, ale na mlíku, vypiju litr denně a pak si občas dám večer skleničku pivka
jinak přes den nemám na nic chuť, tak se musím do jídla nutit ![]()
vítám nové těhulky ![]()
Marye: super, že je krev ok
díky za povzbuzení macicku a Terko ![]()
džusíky taky můžu, hlavně grepovej a rybízovej, mňam, ale radši naředěný vodou. doma se hodně nutím pít vodu přímo z kohoutku, protože je tam víc jódu. ale mořský ryby, který mi doktor radil právě kvůli jódu, celkem zanedbávám
jak jste na tom vy?
IvcaH, koukám, že jsem v tabulce, díky moc. takže mé údaje. datum narození 1981, Praha, PM 23.10.2009, TP 29.7.2010
díky za vložení ![]()
jeee, Maciku promin, ja to s temi nervami popletla, ale i tak preji co nejmene stresiku ![]()
Marye - taky tem morskym rybam moc nedam, ale uzivam tehotenske vitamy a tam ten jod je, tak alespon tak…
Ahoj Holky jdu vás pozdravit nové těhulky moc vítám.Cvalenkoto jsem ráda že jsi v pořádku u mně nevolnosti napár dní přešli a od včerejška zase začali stěmi vitamíny jsi mela pravdu jakmile siho vezmu tak zvracim a zvracim tak uz neberu žádné u malého jsem to měla stejné…na kontrolu jdu 14.12 už se nemužu dočkat tak snad bude vše v pořádku.Přeji vám krásný víkend. ![]()
Příspěvek upraven 13.12.09 v 11:31
Ahoj holky, já rybám taky moc nedám, jít calibrum vitamíny ve kterých jod je. Můj dr říkal, že důležitá je hlavně listovka. Jen mám trochu problémy že mi začínají mírně otékat kotníky na nohou, dřív jsem hodně sportovala a teď první 3 měsíce sport vynechávám. Taky to je tím, že celý den sedím v práci a mám málo pohybu. Poradíte mi někdo co na to? Dr. říkal nohy nahoře
ale to v práci nejde..
Jajo: já to měla až ke konci těhu a pomáhaly mi na to chladivý gely z lékárny, varixinal, fastum gel, liotonn 100000…a taky samozřejmě nohy nahoře, nebo udělat ledový zábaly a obalit nožky…
Ahoj holky,ráda bych se přidala k vám do diskuse.Mám termín 12.7.2010.Už mám doma 3,5 letou holčičku a teď se obávám tohoto těhotenství,aby vše dopadlo dobře,jelikož o velikonocích jsme o mimi přišly.Neustále se pozoruju,až si někdy říkám že jsem zralá na Chocholouška.
Ahoj Lukinko, vítám tě mezi námi a můžu tě ujistit, že na hospitalizaci u Chocholouška to zdaleka nevypadá jen u tebe
mám za sebou taky podobný zážitek, takže mě každé píchnutí vyděsí… ale tentokrát to určitě u nás všech dobře dopadne ![]()
No já v to pevně doufám,v práci pořád chodím na záchod kontrolovat se,už si připadám jak blázen.U malé jsem to brala úplně v pohodě a teď jak nějaká hysterka.Příští týden jdu k doktorovi na kontrolní UTZ,tak jsem zvědavá.Při poslední kontrole jsem měla pouze váček.