Poradna duly
Jana Čurdová
Cvalenka píše:
Tak jsem se definitivně rozhodla pro Podolí. Příští týden se objednám na prohlídku porodnice s asistentkou. Takže kdo jste pro Podolí, hlaste se ke mně
Ahoj holky, Já se hlásím taky k podolí. Jen doufám, že se stihnu zaregistrovat hned. Kdyby to nevyšlo tam, tak zkusím Vinohrady, ale radši bych do Podolí.
Jinak s tou paranoou nejste sami. Taky pořád lítám na záchod a strachuji se jestli je vše v pořádku. Na kontrolu jdu ve středu a přijde mi to ještě dost daleko. To bych měla být v 8tt. Včerejšek jsem skoro celý prospala a spala jsem skoro celou noc. Říkám si, že bych měla být čilá a plná energie, ale spala bych dál. Jenže dnes jsem sama s prckem doma a Martínek si chce hrát a nenechá mě ležet. Ale včera byl hodnej a chodil mě kontrolovat, hladit a dávat pusinky. ![]()
Vítám taky všechny nové těhulky. Pokusím se vás co nejdříve dodat do tabulky. ![]()
ahoj IvcaH,děkuji moc za doplnění tabulky,po středeční kontrole možná své údaje pozměním,jinak k mémi ročníku můžeš připsat 1981.Děkuji moc
Zjistila jsem , že si tu vedete nějakou tabulku, nějakou jsem našla na straně 36 myslím, tak jestli se můžu přidat, tak PM 21.10, ročník 1976, TP 27.7 a jsem z okr.Nový Jíčín ![]()
Příspěvek upraven 13.12.09 v 12:51
Cvalenka a to už se tak brzo rozhoduješ o porodnici?I když možná pro pražské těhulky je to horší.Já mám naštěstí času dost v Ostravě to není taková hrůza a můžu se rozhodnout až ve 36.týdnu.Jinak jsem sledovala ještě nepřihlášená tvoje strasti,tak snad už bude všechno OK
V Praze se musí registrovat ve 14tt. Tak na to rozhodování moc času není ![]()
Tabulku doplním. Nikollen mám jí u sebe v podpisu a zobrazuje se u každého mého příspěvku. Uvidíš jí tak, že si nahoře na stránce dáš Zobrazovat podpisy.
lukinka píše:
Nikollen nespletla ses s tím datem porodu v červnu?
jééé , děkuji jj,spletla jsem to o měsíc…ale jestli to budou dvojčátka …tak možná se tam dostaneme
a navíc mám diabetes takže to půjde dřív a císařem …ještě jednou díky moc ![]()
IvcaH píše:
V Praze se musí registrovat ve 14tt. Tak na to rozhodování moc času není
Tabulku doplním. Nikollen mám jí u sebe v podpisu a zobrazuje se u každého mého příspěvku. Uvidíš jí tak, že si nahoře na stránce dáš Zobrazovat podpisy.
Děkuju moc , už se mi to ukazuje ![]()
Nikollen to je fakt,že dvojčátka půjdou 100% dřív.Já jen že se mi nezdálo to datum,každopádně budu držet palečky
jj, už mám z těch datumů zmatek v hlavě…samá kontrola…kdybych neměla diář, tak fakt nevím
měla jste některá OHSS ?…tedy pokuď je tady některá po IVF
a jsi už na nemocenské nebo pracuješ?Já zatím pracuju a chci aspoň do února pokud to půjde.Zatím v práci mlčím jako hrob,ale břušek se mi nadouvá a asi to dlouho neutajím.Snad se mi podaří být tajemná do ledna uff ![]()
luki, moje strasti? Jsem v pohodě a upřímně, vaší paniku moc nechápu… i když jsem si vědoma všeho, co se může stát, bát se nemá význam. Já jsem naprosto klidná a cítím pocit jistoty, že je vše v pořádku. Myslet na blbosti miminku jen škodí.
Přesně tak, v Praze je třeba se registrovat ve 14+0, takže na vybírání a rozmýšlení už je nejvyšší čas.
Měla jsem vybrané Neratovice, kde se registruje taky ve 30. a něco tt, ale kdybych na to spoléhala… Teď jak jsem tam ležela, zjistila jsem, že tam v žádnym případě nechci.
V tom Podolí rodila kámoška, taky zdravotní sestra, takže taky vidí tak trochu „pod povrch“ a hrozně si to tam chválila.
Lukinka: no já jsem na nemocenské, vzhledem k tomu ,že mám diabetes a musela jsem si začít píchat inzulín a práci na tři směny mi můj závodní nedovolil, tak mi napsal nemocenskou hned a ted jsem vedená ve Fertimedu v Olomouci, myslím, že budu mít rizikové celé těhotenství
ale vidím to optimisticky…nějak to snad zvládnu…ikdyž mám obavy jak to všechno zvládnu po zdravotní stránce
V podolí rodila taky moje kamarádka, ale je to už 5let a byla moc spokojená. Já zas vidím pod povrch dost Bulovce a tam nechci. Nikdo mě tam nedostane. Rodila jsem tam i syna a dodnes jsem naštvaná a nerada na oddělení šestinedělí vzpomínám
Ale taky jsem slyšela, že spoustu lidí nadává na Vinohradskou nemocnici a tam rodila moje sestřenice a byla taky spokojená. Asi hodně záleží na tom kdo zrovna bude mít službu…