Poradna duly
Jana Čurdová
Cvalenko: no já se jdu vlastně do podolí registrovat za dva týdny, tak uvidím, jestli pochodím, 23.tam jdu i na screening…já bych zas nešla k apolináři, v porodnici, kde dr nepozná po 2 měsících kontrol polohu plodu???tak tam už mě nikdo nedostane…
jinak vítám nové tváře, to se to tu pěkně zaplňuje, ještěže tu máme tu tabulku…díky Ivčo ![]()
No říkáš nechápeš paniku,ale já jsem letos už o jedno mimi přišla na Velikonoce a myslím si,že mé obavy jsou opodstatněné.Takže se mi v hlavě pořád honí nějaké neduhy.Když jsem čekala první holčičku tak mě takové věci ani nenapadly.A navíc když dělám 12-ti hodinové směny mám o to větší strach.Samozřejmě,že te´d cítím podvědomě,že je pravděpodobně všechno ok,ale? ![]()
Lukinko, taky tvoje obavy chápu… u mě teď nervozita dosahuje vrcholu, protože začínám 12tt, kdy mi minule (v květnu) zjistili zamlklé… a žádné strachy jsem si tenkrát nepřipouštěla a měla pocit, že je vše ok. takže teď se pořád chodím kontrolovat na záchod. říkám si, že když budu trochu plašit preventivně, tak nějak se proti špatnému konci pojistím… ![]()
Holky vy mi nějak naháníte strach. Já se snažím na nic špatného nemyslet a tady čtu o potratech a pod… Musíme holt myslet pozitivně, všem nám to určitě dopadne dobře uvidíte!! Nemá cenu bezdůvodně plašit…Já jsem teď od posledního ultrazvuku klidná a šťastná… ![]()
wewik, promiň, určitě děláš dobře, my se tu jen navzájem ujišťujeme, že je tak nějak normální, že máme strach a nejsme případ pro psychiatra… myslím, že tvůj přístup je mnohem zdravější ![]()
Jééé tak to jsem ráda,že na to wecko nechodím jen já a nekontroluju se jak pitomeček ufff
.No jak říkám už si připadám jak na Chocholouška. ![]()
wewik,neboj strach neměj,jen z nás mluví zkušenosti letošního roku,tak to možná vypadá hrůzostrašně
Ahoj holky…vítám nové těhulky, je super, že se nám to tu tak pěkně rozrůstá … s tím strachem … já to teda taky nějak extra neprožívám, ale jednak asi proto, že už je to moje druhé těhu a to první bylo úúúúplně bezproblémové a taky asi proto, že na to prostě nemám tolik moc času … ALE úplně chápu holky, které buď mají nějaký „problémek“ špinění atd. … nebo mají už špatnou zkušenost
Myslím, že není absolutně co závidět a na vašem místě bych se bála a strachovala úplně stejně… nic se nemá přehánět, ale takový „zdravý“ strach a respekt je myslím někdy opravdu namístě … ono totiž v dnešní době není jisté vůbec nic … každopádně si budem držet pěsti, ať se tady v tom červenci šíří samé dobré zprávy o tom, kdo už má svojeho drobka hezky doma ![]()
myslela jsem to stejně jako wewik. Spousta ženskejch o mimi přišla, ale strachem si to akorát přivoláte
ahojky, tak šílení naprosto chápu, v dubnu mi ve 12tt zjistili zamlklé a v srpnu pak v 6tt jen prázdný váček, takže fakt je strach na místě…protože jsem to vše zvládla v tomhle roce…
terko, my se prostě bojíme jen tak preventivně a jsme na sebe opatrné, ne? ![]()
jinak jak jste tu, holky, nedávno řešily, že vám strašně chutnají džusy… tak u sebe jsem zase zjistila úchylku na všechny druhy kompotů. a naštěstí vedle v krámu mají akci na broskve… mňam mňam ![]()
Holky, loučim se s váma, nějak se nesžívám s vašima debatama. Papa a ať vám všechno dobře dopadne
Tak to já se s váma neloučím ani náhodou, já jsem ráda, že vás mám…
Všechny nové skoromaminky vítejte!
Jinak musím přidat taky svou trošku do mlýna, ale předem říkám, že nechci nikoho děsit, spíš povzbudit. Ty, co jsou tady s náma dýl, ví jak jsme tady spolu řešili moje (a nejen mé) špinění. Dr. mi řekl, že je to v pořádku. Nebylo to intenzivní, ale já v nejistotě být neumím. Jenže dneska ráno jsem začala krvácet. Jeli jsme na pohotovost, já celou cestu bulila jak malá holka, ale jaké bylo příjemné zjištění, když mi moc milá dr. řekla, že mimi krásně tluče srdíčko, krásně roste a všechno je v pořádku. Holky, to že se všechny bojíme, je normální! Já za dnešek málem zešílela, ale ne u všech může krvácení znamenat zle… Snažte se myslet na něco hezkého, na to až si mimíska poprvé pochováte, atd. a bude dobře! ![]()
Marye: přesně tak, ještě když je možnost si o všem možnym přečíst tady na emiminu nebo různě po internetu..a úchylky na kompoty mám občas takyyyy, hlavně na ty domácí ![]()