Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky,
muzu se k Vam pridat a sem tam neco napsat? Nahlidla jsem do CERVENCE a koukam uz nejakych peknych 50 stranek. Jmenuju se Jana a TP mam 27.7. (posledni MS 20.10) Mam za sebou bohuzel 2 nepodarene tehu, v 6tt a v 11tt, tak jsem dost nervozni, co bude ted, ale po prvni kontrole v utery bylo videt srdicko, i kdyz prcek je dost maly 2mm. Tak mi pak doktor rikal, ze bude drzet tentokrat palecky. Beru 2 utrogestany kazdy vecer od pozitivniho testiku. Uz asi prestanu vyhledavat na netu, akorat me to nervuje:-) Jinak jsem ze Zlina a doma mam uz jednu triletou kocicku:-)
Vidim, ze tu jsou jedny dvojcatka- krasne:-) Dost casto mi je fakt blbe od zaludku, to predtim nebyvalo, do obchodu musim nekdy posilat manzela, nezvladla bych to. Tak zatim ahoj
Vítám tě u nás Kloki ![]()
Cvalenko musíš teď na úklidy zapřáhnout manžílka ![]()
ahoj Kloki, vítej mezi námi, jsem ráda, že nás pořád přibývá… i když už v tom mám celkem hokej ![]()
tvou energii obdivuju Cvalenko, fakt nechápu, kde ji bereš ![]()
tu mi nakapali v nemocnici. Manžel se vrací nejdřív v 8 z práce, celej den jezdí po republice, takže dělá co může.
Ahoj Kloki … taky tě vítám a zároveň držím pěsti, aby to tentokrát vyšlo
… tak přece jenom nějaká jihomoravačka ![]()
Ahoj holčiny
vítám zpět Cvalenku, snad už ti bude dobře!! Mně se naštěstí blinkání vyhýbá, ale blbě mi je pořádně!
Kdy už to skončí??? ![]()
Také vítám novou těhulku Kloki, tentokrát se na tebe štěstí snad už usměje!!
Já jsem zjistila, že se nemůžu vůbec podívat na sladké, ale třeba takovou koblihu nebo šáteček to si dám s chutí, ale čoko nebo sušenky nemůžu vůbec. Pak jsem hrozně ujetá na pomerančové džusy, dřív jsem pila obyč.vodu z kohoutku, nemám ráda sladké minerálky, ale teď mi ani voda nechutná, tak se můžu utlouct po džusech. Máte to některá taky tak?? Švagrová mi říkala, že byla taky ujetá na džusech a má holčičku, kterou bych si moc přála, protože mám doma 2 zbojníky!!
Ahoj Kloki také držím palečky, aby bylo vše v pořádku. Já jsem neustále unavená, sice nemám tak náročnou práci, ale začíná mě to zmáhat a do toho mě pobolívá už pravidelně žaludek
Vydržím v práci do konce roku a uvidím jak mi bude v lednu..
Já taky ujížím na džusech hlavně pomerančový a taky mandarinky
Jinak sladké taky neee a to jsem ho dřív milovala.
Přesně tak Jajo, já jsem si ke kafi vždycky dávala sušenku nebo něco sladkého, bez toho jsem kafe nevypila, teď nemůžu kafe a ani to sladké.
Tak jsem zvědavá, jestli to bude chcanda nebo pindík ![]()
ahoj holky, tak hlásím, že mi je posledních několik dní zase dobře, jen jsem nějak unavená, ale v noci špatně spím… dneska by mohly být výsledky krve, tak jsem napnutá…
Ahojky.
Vítám novou těhulku
.
Všem co mají potíže se žaludkem přeju ať je brzo líp.I já mám potíže,ale dá se to
.Pomáhá mi baštit banán a hlavně nemít pocit hladu.
A co opravdu pomáhá a mohu doporučit změna prostředí, třeba na 2 dny někam k babičce nebo tak
Ahoj holky, tak já nevím, kam patřím. píšu i do Srpna, ale dle dr to bude možná konec července a nebo začátek srpna ![]()
ale ještě jsem nebyla na UTz, takže nevím. ![]()
Ahoj Kachni vítej u nás
.Na kdy seš objednaná na UTZ?
Příspěvek upraven 11.12.09 v 10:11