Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky, diky za pridani do seznamku, jeste rok narozeni 1974. Koukam, ze nas tu melo hodne tu slecnu „prihodu“, tak ted uz to SNAD musi dopadnout vsechno dobre. Mam takove vykyvy unavnosti i pres den, ale s prckem se moc odpocivat neda. Ale je hodna, uz se tesim na vanocni prazdniny a dovolene, s uklidem a pecenim to fakt neprehanim, bude nebude, dokoupime, nechci se vazne nejak honit kvuli tehu, navic manzel si na nejake vyvarovani a uklizeni stejne nepotrpi, tak jen tak neco kvuli sobe. Tesim se na vykrajovani cukrovi s malou, vzdycky mi pomaha v kuchyni, je to fajn:-) Na pristi kontrolu jdu az 18.1., to je daleko… Tak at vsechny kontroly dopadnou dobre a at uz mame prvni trimestr hezky za sebou:-) Zatim ahojkyyyy
Kloki taky už se modlím,aby ten první timestr byl za náma.Ten stres nikomu nepřidá a navíc teď před vánocema.Já už mám napečeno,ale dárky nee.A teď mám navíc pracovní víkend 12-ti hodinové směny brrr.
Zdravím všechny přítomné, doufám, že nebude vadit když se k vám přidám
jsem po 1 IVF a v pátek nam z ultrazvuku potvrdili těhotenství, možná doknce dvojčátek..jednomu už bije srdíčko, druhé je menší..takže uvidíme příští týden, zatím jsem to tady nestačila pročíst všechno, ale vypadá to na bezva partičku …přeji všem příjemnou předvánoční atmosféru ![]()
jé a další těhulka, to je fajn, holky, že se tak množíme
vítej nikollen ![]()
nikollen gratuluju,dvě miminka najednou.Tak hlavně si držme vzájemně pěstičky aby jsme došly zdárnému konci
zdravím nikollem, mě taky řekli dvojčátka, jedno menší, jedno větší, ale ještě nic není jistý. Držím palce,ať ti vše vyjde jak si přeješ. Pa
Ahojky všem
vítám nové holky ![]()
sakra, já už chci mít ten UTZ taky za sebou a ještě budu víc jak týden čekat ![]()
Děkuju všem za přivítání, je fajn si moci s někým popovídat a sdílet stejné radosti i starosti…jsem od října na nemocenské a už mi ta samota leze na mozek, pročítám se diskusemi a hledám někoho kdo je na tom stejně jako já, ikdyž teď máme potvrzené těhotenství z ultrazvuku , dokonce i s fotečkou, vím ,že máme ještě hodně ke zdárnému konci, přesto doufám, že vše půjde tak jak má
přeju všem aby to snažení stálo za to..a ještě jednou díky moc, omlouvám se že nereaguju zatím na každou zvlášť, ale ještě v tom mám trochu zmatek, která jste jak daleko
zatím paaa a pěkný večer
Kachni,ani nevíš jak mi mluvíš ze srdce.16.12.jdu na kontrolní UTZ a ty nesmysly co se mi honí hlavou jsou už nesnesitelné.Paranoia už je u mě neúnosná.V noci nemůžu spát a pořád se bojím,aby mi na UTZ neřekl že tam mimi ve váčku co viděl před 3 týdny není.To bych měla hrozné vánoce.Ale ve středu budu ráno chytřejší a snad se budu chlubit fotečkou všem lidem okolo
.No prostě matka hysterka a to už jedno dítě mám a tolik jsem to neprožívala jako teď.Manžel už mi říká že jsem zralá na Kroměříž.
Prostě doufám že tam prcek bude plavat a uvidím bijící ![]()
Klostermanka, taky moc gratuluju, taky budu vědět víc 18.12 …jestli tomu druhému začne bít srdíčko, podle ultrazvuku jsou od sebe tak týden ..je to zvláštní, při prvním ultrazvuku šlo vidět jen jedno, tak jsem byla smířená s tím ,že aspon jedno se uchytilo…a v pátek nám řekl, že tam jsou možná dvě
přítel je strašně moc nadšený, ale má o mě strach jestli to má děloha vydrží…snažím se na to nemyslet…co má být stane se …věřím, že vše půjde dobře…a my se dočkáme …myslím ,že nervozita a obavy jsou přirozené a že to nakonec všechny zvládneme ![]()
ahojte holky, jak si to tady pročítám, tak jsem ráda, že jsme všechny stejný. jdu 18. na ultrazvuk a pořád mám strach, že tam mimi nebude. ale jsem v 11. týdnu, tak si říkám, že už se nemůže nic stát. vůbec nezvracím, ale občas mě píchá v bříšku, tak mám strach. k tomu dělám v restaraci a ještě jsem chytla rýmu a kašlu jak tuberák. poradíte mi něco na to. tak papa a dršte se.
zdravím všechny těhu, tak máme za sebou včerejší oslavu našich narozenin a s tím oznámení o našem mimi. Bylo to dojemný a hezký - nikdo nechápal a mysleli si, že si děláme legraci. Po 7 letech jsme to všichni už odpískali a najednou tak velká radost. Teď mě čeká to horší, říct to v práci. Vzhledem k mému zdrav.stavu půjdu asi na rizikáč, takže to bude asi v práci hustý. Jinak jsem moc ráda, že nejsem v té paranoe sama - celou noc jsem se strachy budila a chodila na záchod. Bojim se, že jsem to teď zakřikla, když už to ví i rodinka. Ve středu jdu na kontrolu a snad i pro tu průkazku. Chřipka snad už skončila, tak doufám, že mimi bude OK. Tak se, holky, držte !
Ahoj, loupežnice, teď jsem si teprve všimla, že jsme obě v 11.týdnu a jsi na tom podobně. I když mě je ještě furt blbě, i když nezvracím, a jsem stále unavená (když můžu, spím i po obědě
Tak ať nám to ve středu dobře dopadne.
Tak jsem se definitivně rozhodla pro Podolí. Příští týden se objednám na prohlídku porodnice s asistentkou. Takže kdo jste pro Podolí, hlaste se ke mně ![]()
Tak jsme poprvé s přítelem viděli naše drobečky ![]()