červenec 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5714
9.12.09 09:08

Ahoj holky, taky na Cvalenku myslím. Jinak už začínám pociťovat ty nevolnosti, nevím do kdy zvládnu pracovat, říkala jsem si pořád jak je to v pohodě a jen co se přehoupl 7tt je mi blbě. :-( Kolik z Vás pracuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
macicek111
9.12.09 09:10

Snad je v pořádku, taky se strachuju… :-?

• Citovat
  • Upravit
macicek111
9.12.09 09:13

Jájo, já v práci jsem, ale mám toho po krk. Dneska se mi hrozně motá hlava. Už aby bylo vánoční volno, abych si pořádně odpočinula a v lednu snad ten stres a shon poleví… :-?

• Citovat
  • Upravit
5957
9.12.09 09:28

Ahoj holky, dekuji ke gratulaci, dost se mi ulevilo, kdyz jsem to videla na vlastni oci, ze JE TO PRAVDA a ja jsem tehotna :-)

Klostermanko - tak to bylo asi velky prekvapko, ale verim prirode, ze vi co dela, a ze kdyz uz vam tak hezky nadelila, budes OK i s dvojcaty

Ivco - tak vy jste uz meli zaplacenou dovolenou takhle hodne dopredu? Tak si misto toho das dovolenou materskou :wink: A prozradis, kam to bylo?

Janett - fuj chripka, to je des, tak at jsi brzo v poradku, chce to asi poradne vylezet, at se te to brzo pusti, ikdyz s ditkem doma to jde asi hur, tak preji rychle uzdraveni

Macicku - my ted mame v praci pred Vanocemi taky celkem stres, ale rozhodla jsem se byt i presto doma, protoze ted uz nerozhoduji jen sama za sebe… jinak jsem byla taky takovy poctivec a malokdy jsem si dovolila marodit, a kdyz uz, tak jen 2-3 dny a rychle zpatky do prace. Kolegyne to pochopily a jeste se se mnou radovaly z tehotenstvi, bylo to bezva, hlavne proto, ze jak to nikomu jinak nerikame a do az do Vanoc to tajime, tak to bylo prvni misto, kde jsem to mohla ventilovat a prijimat gratulace :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
9.12.09 09:38

díky za podporu - raději se v tom moc nevrtám, abych se z toho nezbláznila. Jinak v práci jsem byla taky takový blázen, ale teď mě to fakt skolilo a nedalo se nic dělat a o víkendu se přidala i Klárka. Zatím to taky tajíme, ale v sobotu máme mít oslavu Klárky a mých narozenin a tam to chceme ofiko oznámit, aby nebyly dohady, že někdo to věděl dřív a někdo dýl apod. Jen mám strach, abych to nezakřikla, když mám mít kontrolu až ve středu a nevím, jak to všechno bude :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5131
9.12.09 09:40

Ahoj holky a krásný den

jen hlásím že žiju, zatím všechno v pořádku, nemoci se mi naštěstí vyhýbají.

Gratuluji k úspěšným kontrolám a k dvojčátkům!!!

Cvalenko jak jsi dopadla?? já naštěstí nezvracím, ale blbě mi je pořádně. Na sladký vůbec nemám chuť, tudíž ani lízátka nemůžu.

V práci mám teď hodně práce, takže budu občas nakukovat,nějak nestíhám psát.

Mějte se všechny krásně a bez blinkání!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7561
9.12.09 09:55

Ahoj, také myslím na cvalenku jestli je v pořádku a snad se nám brzo ozve.
Kvítko měli jsme jet do Chorvatska na ostrov cres s jednou rodinou firmou, která to má perfektně zmáklé. Objednávali jsme si to už na dovolené a měli jsme problém se umístit (jézdíme s tetou a našima dohromady). A záloha se platí už v říjnu. Tak pojedem až další rok s dvěma dětma. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
9.12.09 10:51

našla jsem to v jiné diskuzi,tak jsem to zkopírovala, mě se to moc líbí.

V bříšku těhotné ženy byla dvě miminka.
První se druhého zeptalo:
Věříš v život po porodu?
Určitě. Něco po porodu musí být.
Možná jsme tu hlavně proto,
abychom se připravili na to, co bude pak.
Blbost, Žádný život po porodu není.
Jak by vůbec mohl vypadat?
To přesně nevím, ale určitě tam bude více světla než tady.
Třeba budeme běhat po svých a jíst pusou.
No to je přece nesmysl!
Běhat se nedá.
A jíst pusou, to je úplně směšné! Živí nás přece pupeční Šňůra.
Něco ti řeknu: Život po porodu je vyloučený – pupeční šňůra je už teď moc králka.
Ba ne, určitě něco bude.
Jen asi bude všechno trochu jinak, než jsme tady zvyklí
Ale nikdo se přece odtamtud po porodu nevrátil.
Porodem prostě život končí.
A vůbec, život není nic než vleklá stísněnost v temnotě.
No já přesně nevím, jak to bude po porodu vypadat,
ale každopádně uvidíme mamu a ta se o nás postará.
Mámu?
Ty věříš na mámu?
A kde má jako podle tebe být?
No přece všude kolem nás!
V ní a díky ní žijeme.
Bez ní bychom vůbec nebyli.
Tomu nevěřím! Žádnou mámu jsem nikdy neviděl, takže je jasné, že žádná není.
Ale někdy, když jsme zticha, můžeme zaslechnout, jak zpívá,
nebo cítit, jak hladí náš svět.
Víš, já si fakt myslím, že opravdový život nás čeká až potom…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
9.12.09 10:56

Ahoj holky,
tak mám za sebou vyšetření a ultrazvuk. Zaskočil (i potěšilo) mě zjištění že už jsem 8+5tt - počítáno od poslední menstruace. Na internetových výpočtech a podle dalších informací jsem myslela, že jsem 6+5 tt. Myslela jsem, že se to počítá ode dne početí. No ale to vůbec neva, tím líp. Taky mi upravil TP na 16.7. Jinak srdíčko bouchá ostošest, mám první fotku z UT a velkou radost. Dříve jsem tady položila dotaz na spinning a cvičení - no mám teď od dr s okamžitou platností zákaz, i když je vše OK, protože v tom vidí dost velké riziko. Tak budu chodit na míče pro těhotné - plánujete taky někdo navštěvovat tyhle cvičení a vůbec předporodní kurzy??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
9.12.09 12:48

ahojky, gratuluju k úspěšným kontrolám, jinak cvičení pro těhu bych s malym nezvládala, takže mám smůlu, ale chodíme spolu jednou týdně na cvičení a plavání, tak snad ok…

Ivco: to jste tu dovču měli teda hoooodně dopředu zamluvenou…

doufám, že je Cvalenka ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23317
9.12.09 13:09

Zdravím při odpoledni,
gratuluji k úspěšným KO. Taky myslim na Cvalenku, jak dopadla.
Holky myslíte že může vadit cvičit na Orbitreku?? Já na něm občas pojezdim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23317
9.12.09 13:12

Medvídku chtěla jsem se zeptat, jestli ti to teda nevadí, ke komu chodíš gyndr.?? A kde chceš rodit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4066
9.12.09 14:16

Ahoj, hlásím že jsem přišla z ultrazvuku. Vše je vpořádku, mimi měří 16 mm,bije :srdce: a podle doktorky jsem v 8+5tt. Jsem šťastná jako blecha že je vše v pohodě. Příští PO jdu na krev a pro těhotenskou průkazku :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17581
9.12.09 14:52

Skvorko a Wewik, moc gratuluju k úspěšným kontrolám :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4066
9.12.09 15:38

Zdá se mi to nebo vidím kukadla? :-D