červenec 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23317
7.12.09 13:31

Ahojky,
taky se cítím hrozně unavená, to v prvnim těhu jsem chodila až do konce do práce a vstávala v pět, to si teď vůbec nedovedu představit. Ale zase mi to v práci tak hrozně rychle utíkalo, že když jsem pak nastoupila na MD tak jsem nevěděla co mám dělat a táhlo se to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23317
7.12.09 13:33

Cvalenko s močákem mám obrovské zkušenosti, ale v těhu jsem nikdy problém neměla. A vlastně ani po porodu. Ale brusinky jsou opravdu super, i jako prevence se můžou brát, prodávaji normálně v lékárně. I Urinal, ten je plnej brusinek, jen nevim jak v těhu. A hlavně moc hodně teplo na záda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
7.12.09 13:49

ahojky,…

Cvalenko: se záněty mám velké zkušenosti, ale v době těhu, ťuk ťuk zatím ne, ale beru už 2 roky každý den urinal a určitě se to zlepšilo o 100%, předtím jsem to měla každý druhý měsíc a pak jednou za rok…jinak ten urinal se může i v těhu, nevím teda jak s urologickýma čajema…hlavně teda hodně v teple, prodyšné prádlo a hooooodně pít

ostatním držím palce na kontroly, at je vše v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12565
7.12.09 14:35

Ahoj holky, načítám vás už nějaký ten pátek, ale po té spoustě špatných konců jsem si řekla, že se k vám přihlásím až když to budu mět černé na bílém. Dnes se tak stalo (ikdyž si myslím, že je to taky celkem brzo)… TP mi vychází na 18.7., bude to naše druhé, krom mého chlapa to nikdo neví, dobrá zpráva jako šitá pod stromeček, i když v našem případě se po 4 letech budeme opakovat, takže počítám, že to nebude už takové vzrůšo :-) . První těhu jsem měla naprosto bezproblémové, žádné nevolnosti, únava…no prostě nic, kdyby mně břicho nenarostlo, tak to asi ani nezjistím. Teď bývám docela unavená, občas mi je šoufl, ale nic hrozného, no každopádně změna to určitě je. Stejně jako první těhotenství i první dítě bylo naprosto ukázkové, jedlo, spalo, bylo zdravé…takže teď čekám naprostou pohromu, protože dvě vzorové mimina, to by bylo asi trochu zarážející :-D . Mimčo jsme plánovali, takže se moooc těšíme. Na začátek takový román asi stačí, jen snad ještě možná, že jsem z jižní moravy, tak kdyby tu byla nějaká blízká duše … no každopádně nám všem přeju, ať ty pidi kuličky krásně a bezproblémově rostou a za necelých devět měsíců, ať sme všechny šťastné, že je máme v náručí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
7.12.09 14:56

Holky, koupila jsem si v lékárně Urinal, v těhu se může brát. Při potížích píšou 2- 6, tak jsem asi ob hodinu spolykala postupně 3 za sebou, něco jsem vypila, i když to s tim žaludkem neni lehký a usnula jsem. Vzbudili mě křeče, běžela jsem na wc a tam jsem se posr… :mrgreen: takže aspoň dobrá zpráva, že když mi totálně stojí zažívání, tak se mi to tam vyčistilo… A čůrání se mi malilinkato ulevilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17581
7.12.09 15:00

Ahoj Ellanis, vítám tě mezi námi :-) koukám, že s únavou bojujeme všechny, asi je to i trochu ročním obdobím, zimní spánek by se hodil :-D
Cvalenko, jsem ráda, že je líp a že se tentokrát hodí i „vedlejší účinky“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
macicek111
7.12.09 15:37

Tak holky, u mě vše ok, tak jsem klidná. Říkal, že se to může stát, zvlášť v prvním trimestru. Už nešpiním, tak snad se to nevrátí. Kvítko a Ivčo, moc na vás myslím, ať ani u vás není žádný problém… Ty dej Kvítko určitě zítra vědět, budu čekat… :palec:

• Citovat
  • Upravit
17581
7.12.09 16:07

Macicku, skvělé, že máš dobré zprávy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5957
7.12.09 16:27

Macicku, super, tak to jsi me moc potesila :palec: Ja uz jsem ted take v pohode, tak se tesim, hlavne na ULT.

Vitam Ellanis, mimochodem dobre tema k rozebrani - vy co se to take chystate rict jako vanocni prekvapeni, mate uz vymyslene jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
macicek111
7.12.09 16:36

Hlásím, že my se to také chystáme říct rodině pod stromeček… :palec: A jak už mám vymyšleno… :-D

• Citovat
  • Upravit
5957
7.12.09 16:57

A prozradis Macisku :?: :wink: Potrebujeme nejakou inspiraci, my jsme nejak bez napadu, krome ofocene fotky z ULT v obalce nas nejak nic nenapada…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
macicek111
7.12.09 17:13

Vzhledem k tomu, že fotečku ještě žádnou nemáme :-( a na další ko jdu až 28. 12. jsme to vymysleli tak, že až se všichni budou ptát, jaký byl Ježíšek - jako že budou jako každý rok, že! :-), tak jen překvapeně řekneme, že tentokrát byl ten Ježíšek pěkně popletenej… :-D Že si to nějak pomotal a ten hlavní dárek, že mi dal do břicha… :-D :-D :-D Nám to přijde vtipný, ale třeba jen nám… :-D

• Citovat
  • Upravit
7561
7.12.09 17:27

Já to chtěla taky rodině říct pod stromeček, ale manžel to nevydržel a hned druhý den po kontrole to řekl tchánovi a myslím, že to volal i tchýni, tak mi to překvapení zkazil. Ale já to měla vymyšlené tak, že dám fotku Martínka a vedle fotku miminka a k tomu napíši text, že ježíšek nadělil druhé vnouče, ale zatím ještě není připravené na svět a musí růst a tak ho uvidí až o prázdninách. A to dát do obálky a pod stromeček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12565
7.12.09 18:16

Tak co se týče vánočního dárku v podobě oznámení, tak my jsme tehdá nastávajícím babičkám koupili červené a modré klubka vlny a jehlice a dědečkům jsme koupili takové ty brutální kotníkové kostkované papuče na zip a dýmky a přáníčko s miminem a napsanýma jménama pro kluka a holku :lol: Ovšem největší sranda byla u tchánů, pač tam si tak dlouho přáli, abysme měli už miminko, že nám pod stromeček dali růžové botičky - jakože sranda - a tak se domnívali, že ty naše dárky jsou taky sranda a že je to pravda, jim docvaklo až druhý den.

Letos to budeme mít horší, ale jelikož jsme jim udělali památeční album z fotek malého od narození, tak se nabízí, že na poslední stránku prostě přidáme fotku z UTZ, tak doufám, že letos k žádným spekulacím nedojde :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
7.12.09 18:59

ufff, koukám že jsem skoro jediná, kdo to už rozhlásil kde se dalo :-) Já jsem se snažila, ale dost lidí to na mě poznalo - přestal jsem kouřit a pít alko při různých oslavách atd. - a to jsem to ještě neměla ani potvrzené…no nikomu jsem nic neříkala a hned si spousta známých udělala úsudek :-) V práci jsem to pro jistotu oznámila po pár týdnech, abych nemusela tahat těžké věci a aby mi omluvili tu mojí věčnou únavu. Kámoškám ze cvičení jsem to taky řekla, protože jsem půlku cvíča proseděla…a o zbytek se postarala moje dcerunka ve školce :-) Takže obdivuji ty, co to tak parádně dokážou udržet:-)
Ještě jsem se chtěla optat, jestli tu z vás někdo cvičí? Já jsem teď konec 6. týdne a pořád chodím na spinning a občas na pilates. Paradoxně ač jsem pořád unavená, tak když se dokopu k pohybu tak mě to báječně dodá energii a zklidní žaludek. Ale trošku se bojim… aby náhodou něco ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí