červenec 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
174
4.12.09 09:07

Maru, odsaď mě už nic nedostane!
Za fotku chtěl 50 korun a řikal, že je to na nás, ale pokud chcem, že si můžem zaplatit 750,na já nevim asi 10- 12 USG, že pojišťovna platí jen 3. Pepa už má Terezku v peněžnce. Večer jí nafotim a hodim jí sem, ale je to tam taková 2mm čárečka :-)
Jájo, ty oslavy ti nezávidim…
Holky, mám takovou radost, teď už opravdu věřim, že bude všechno v pořádku. U nás všech :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5714
4.12.09 09:36

Už se taky těším až uvidím :srdce: :-) Jsem radši, že mě objednal později, aby to bylo už vidět. Já jsem asi o týden míň než podle data MS, mám delší cykly a později ovulaci.. Dr mi říkal, že :srdce: by mělo být vidět v 8tt nejpozději.Ty oslavy musím nějak zvládnout, naštěstí nemusíme cestovat daleko ale i tak už s em teď zvedá žaludek z toho jídla a „vůní“ :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17581
4.12.09 10:03

a holky, jak zatím těhu maskujete? Jájo, když třeba půjdeš na ty oslavy, máš nějaké zvláštní výmluvy, proč nemůžeš pít a tak? u nás to pak hned všichni uhodnou a to mě moc netěší, protože ještě nechci nic odtajňovat, dokud nepřekonáme první trimestr :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5714
4.12.09 10:17

´Mám :-) Jelikož me vášnivá řidička, tak řáíkám že nemůžu pít, že jedu autem a aspoň manžel se bude moct napít :-)) Ale bude,e slavit v nejližším rodinném kruhu a těm jsme to řekli, ostatním zatím ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7561
4.12.09 10:18

Ahoj holky,
Cvalenko gratuluji ke kontrole a :srdce:
S těma pachama je to šílené. Já nemůžu ani otevřít lednici či odpadkový koš, aby se mi nezvedl žaludek. Když jdu do lednice, tak jen rychle a zacpu si nos a po zavření rychle daleko od ní :-? Ale dnes mi je po dlouhé době celkem dobře. Zvládla jsem sníst i starý rohlík s tvarohovým sýrem.
Těhotenství už maskovat nemusím :cry: Včera to manžel řekl tchánovi když s ním mluvil, tak překvapení pod stromeček to nebude. Našim jsem to řekla jako první když mi vyšely // a pak až druhý den manželovi. Ale dnes jdu na firemní večirek a nevím jak to zvládnu. Tam se to šéfová dovědět nesmí a tak doufám, že mě nebudou nutit pít. To nevím jak bych se vymlouvala. Ale todeďka jsem se vymlouvala na kojení, ale nedávno jsem přestala a tak by mi to neprošlo. Tak budu muset vymyslet něco nového. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7561
4.12.09 10:22
Jaja77 píše: ´Mám :-) Jelikož me vášnivá řidička, tak řáíkám že nemůžu pít, že jedu autem a aspoň manžel se bude moct napít :-)) Ale bude,e slavit v nejližším rodinném kruhu a těm jsme to řekli, ostatním zatím ne.

To je dobrá výmluva, ale mě by to neprošlo :-( Já mám řidičák už 5let a za volant se bojím. Tak se mnou abstinuje i manžel. Já si zatím troufnu řídit jen na dálnicích a to vedle mě musí sedět můj otec a radit mi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
4.12.09 10:34

Já to zatim maskovat nemusim ale doufám že to na mě nikdo nepozná podle toho že je mi šoufl od žaludku :-( .Tchánovcům a zbytku rodiny to chceme dát na Vánoce pod stromeček :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
macicek111
4.12.09 10:56

Zdravím všechny a gratuluji Cvalikovi k :srdce: ! Já musím maskovat jen bříško a to jde volnějšími věci snadno, špatně mi není vůbec, na pachy žaludek nijak nereaguje :o), takže v tomhle není problém. Ještě to vydžet dva týdny a kousek v práci, pod stromečkem to řekneme rodině a hned v lednu v práci.

• Citovat
  • Upravit
macicek111
4.12.09 10:58

Ivuško, až budeš mít časík, oprav prosím v tabulce šestou přezdívku na Hannyck, ale stejně všichni víme, o koho jde… :-D

• Citovat
  • Upravit
7561
4.12.09 11:13

Děkuji za upozornění :-) Opraveno. Snad už jsem tam nikomu nezkomolila jméno :-D

Já se snažím balit na víkend a vůbec mi to nejde. Ráno mě vzbudili v 9hod a nechtělo se mi z postele. Teď bych si tam nejraději zalezla a spala dál. A venku to už taky vypadá, že přišla zima.. Teď tak přemýšlím jestli se ještě v březnu vejdu do zimní bundy. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5957
4.12.09 11:26

Ahojky holky,
rada bych se k vam pridala, uz delsi dobu sem nakukuji a myslela jsem, ze se pridam az po prvni kontrole, ale tu mam az ted v UT, tak uz se mi nechce cekat, zvlast, kdyz tu probirate sama zajimava temata :lol:
Otehotnela jsem po dlouhych trich letech cekani pomoci IVF, tak snad bude vse v poradku. TP mi dle internetove kalkulacky vychazi na 29.7., jeste jsme to v rodine nikomu nerekli, nechavame to jako vanocni prekvapko, tak se tesime, ale je tezke to vydrzet :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7561
4.12.09 11:44

Ahoj, vítám tě a gratuluji k těhotenství. Budu držet palce, aby kontrola dopadla dobře a mohli jste se radovat dál. :dance: Přidala jsem tě do tabulky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5957
4.12.09 11:53

Dekuji Ivco, to byla rychlost :-) Uplne me to dojalo, ze jsem uz s vami v tabulce - no jo, hormony :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5957
4.12.09 11:57

Jeste pro doplneni, jsem rocnik 1981 a PM byla 22.10.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
4.12.09 12:04

ahoj, mohla bych se k vám přidat? Termín mi vychází na 1/7 (PM 24/9). Na kontrolu bych měla jít 16/12 a doufám, že už dostanu průkazku…Trochu mě vaše diskuze uklidnila, protože mi je od začátku blbě, a je jedno, jestli je ráno, nebo noc. Když nejim, tak mi je blbě z hladu a když se nacpu, tak mi je blbě taky. Pobavilo mě, že zabírají sušenky TUC, které mi nedávno také pomohly, ale nemůžu je jíst pořád, že :-) Jinak mám doma dnes 7letou dceru Klárku, ale příjde mi, že je to tentokrát úplně něco jinýho… :-( Víc se bojím a zatím jsme to ani nikomu neřekli, takže to ví jen můj manžel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí