Poradna duly
Jana Čurdová
Weru, až budeš mít někdy sílu, tak mrkni ke mně na blog, jak jsem se vypisovala z podobného zážitku, ale všichni říkají, že je to drsné, tak radši až někdy později, pokud vůbec někdy. mně to tenkrát pomohlo, že jsem to mohla takhle „vyvrhnout“
http://my.opera.com/…/blog/missed
přečetla jsem.naopak je dobré vědět že takovými pocity si neprocházím sama,ono to jinak člověka trochu dotlačí k pocitu sebelítosti a to bych nechtěla..Je zvláštní,že tak hrozná věc,může být tak krásně napsaná.nemám k tomu co dodat
Weru, sebelítost je naprosto na místě, kdy se taky politovat jindy, než v takové situaci? jen se klidně lituj, seč ti síly stačí ![]()
Werunko, všechno bude dobré, moc na tebe myslím, ať se vám co nejdříve miminko zadaří. Ozvi se nám. ![]()
ahojky, tak já už mám pupek pěknej, něco mi zbylo po prvnim porodu, dneska to poznala i dr na nefrologii a to jsem jí nic neřikala ![]()
Werčo: to mě moc mrzí
drž se…
a teď sem zapomněla, kdo převzal seznámek…takže Praha, roč.1985, TP 27.6.
Ahoj holky a krásné ránko
jsem ranní ptáče??
Cvalenko ať ti kontrola dopadne dobře!!!!
Tak mě bříško ještě neroste, přijde mi pořád stejné, ale už se těším,až povyroste!!
Ivco díky že jsi převzala za Werču tabulku, ježíš to nás tam ale je!
Já jsem včera zadělala 3 těsta na vánoční cukroví s tím, že to dneska upeču, ale moc mi to nevonělo, tak snad bude dnes pečení bez komplikací. Špatně mi je jak kdy, nedavno jsem nemohla manželovi ani ohřát oběd, jak mi smrděl, zjistila jsem ,že když mi začíná být blbě,musím něco zobnout a nevolnost přejde, ale abych nebyla za chvíli jak bomba! Nejvíc mi je blbě věčer. Naštěstí nezvracim. Lízátka mám, ale ještě jsem je nepoužila. Někde jsem slyšela, že je dobré jíst přesnídávku když je někomu hodně zle, ale jíst jí celý den, to znamená,že při nevolnostech spíš jen olíznout lžičku.
Tak holky hezký pátek
ahojky,tak mě se bříško nezvětšuje a manžel říká, že ani prsa - ale mě se zdá že malinko jo, mám tu nejmenší velikost, takže se těším,až trochu povyrostou ![]()
Nevolnosti mám každý den, nejvíc dopoledne, na oběd chodím z práce domů (mám to kousek),manžel mi ohřeje jídlo,ale do kuchyně musím jít pomalu abych si zvykla na ty pachy,jinak je mi zle,lízátka mám taky,ale nijak extra nepomáhají, piškoty už mi lezou krkem. Celkově se mi tento „jiný stav“ zatím vůbec nelíbí
Na vánoce už mám jedno cukroví,ale nevím,jak zvládnu ostatní,když nejsem schopná udělat ani adventní výzdobu,v práci to jen tak tak přežiju a pak jsem ráda,že nic nemusím dělat. Ale popravdě už mi to štve tenhle stav,tak papa a ať nám krásně rostou mimískové.
Ahoj dvčátka!
Hlásím se z kontroly. Všechno je jak má být. Terezka roste, srdínko bije
Napsal mi průkazku. Ale prý vypadá těhu mladší než si myslel, takže budu asi srpnovka. Necháme se překvapit. Na nevolnost mi doporučil magnesol, ale to už zapomněl říct, že je na recept, takže jsem si koupila Magne B6 a zatím mám vysadit Calibrum a brát jen listovku a to magne. Změřili mi pánev, vzali krev, osahal mi prsa
a na další kontrolu mám přijít za 2 týdny. U prý bude Terezka mnohem větší. Moc se těším
Mě břucho zatim teda neroste.Nějaký mi ještě zůstalo po mladym
Prsa asi jo když už si toho všimla i moje matka ![]()
Naštěstí mi šla váha o cosi dolů ![]()
to ještě nevim, zatim na USG nebylo vidět jaký má bařkůry, tak to používáme jako pracovní název ![]()
Cvalenko, moc gratuluju k úspěšné kontrole, mám radost, že jsou tu krom Werči samé dobré zprávy, jen tak dál
doufám, že i když budeš čirou náhodou srpnovka, tak nás neopustíš ![]()
Náš pracovní název je Rybička
a po pravdě ani nechci vědět co to bude.Já jdu na kontrolu až 14. a už se nemůžu dočkat až si domů ponesu fotečku ![]()
Cvalenko, gratuluju ke kontrole. Už se těším na 17.12. co tam uvidí
Jinak manželovi s etaky líbí Terezka, ale my máme zatím pracovní název Adélka ![]()
Máme teď o víkendu hodně oslav, tak snad ty „vůně“ udýcháme ![]()
Werunko, rádi tě tady vidíme. Jsi silná holka a to je moc dobře!!
Taky držím moc palečky, ať máš zase brzy //!