červenec 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7561
3.12.09 11:21

Tak já to vemu. Dám do podpisu zatím tu co tvořila verča a až budu mít trochu času, tak to doplním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
3.12.09 11:22

ok, zlatá :wink:
nevíte něco o Werunce jak to zvládá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7561
3.12.09 11:30

Tak jsem sem tu tabulku vložila a doufám, že se všem ukazuje. Já jí zatím vidím jen ve starších příspěvcích do stránky 39. Kdyby ne, tak mi dejte prosím vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
3.12.09 11:32

jo, já jí vidím :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
macicek111
3.12.09 11:45

Cvalenko, špíček to není, jsem hubeňour až mi to vždycky vadilo a tohle je pěkný pevný vystouplý pupíček! :mrgreen: Možná právě proto je vidět, že jsem byla vždycky chroust.

Ivčo, díky že sis vzala tabulku. Super. Jak se ptala na to spaní, tak já chrním dobře. Jsem vždycky tak unavená, že usnu hned a vzbudím se až ráno. Jen před první kontrolou se mi usínalo špatně, jak se mi všechno honilo hlavou.
Jinak tu Emičku si prosaď :potlesk: , to je krásný jméno. My se u holčičky přikláníme k Nela nebo Nelly, u kluka u mě vítězí Dominik, ale kdo ví, jak to nakonec bude.

• Citovat
  • Upravit
macicek111
3.12.09 11:52

Ivčo, ještě koukám do tabulky, nemáš tam chybu? Poslední MS máš psanou 4. 11. Nemáš TP až na srpen?

• Citovat
  • Upravit
7561
3.12.09 11:56

Tuhle tabulku dělala ještě Werča chyba tam je. Má tam být jiné datum. Odpoledne jí dopíšu a opravím + někdo psal, že by chtěl u sebe doplnit údaje. Teď budu muset jít na nákup, tak se do toho pustím odpoledne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
3.12.09 12:28

Holky tak vás po delší odmlce zdavim :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
macicek111
3.12.09 12:33

Nattali, my tebe též… :mavam: Jak je?

• Citovat
  • Upravit
563
3.12.09 12:36

Už je to lepší.Už mě tolik neškrábe v krku a na kašel mám Stodal kterej mi naštěstí pomohl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17581
3.12.09 12:56

macicku, taky začínám vypadat jako meloun… občas to sice souvisí s problematickým chozením na wc, ale už je to malý pandírko :-D

cvalenko, ty jdeš na kontrolu zítra? budu na tebe myslet…

jájo, taky myslím, že by doktor dvojčata viděl hned

ivco, díky moc za tabulku, jsem ráda, že ses toho ujala

taky by mě zajímalo, jak je na tom Werča…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
3.12.09 13:28

natt, jsem ráda, že už je ti líp, hlavně, že jsi se z toho vyškrábala a aby už to bylo všechno ok.
Maru, tak ty už teda taky melonkovatíš jo? Taky mám pomalý trávení a leze mi to na nervy, myslim, že je to hlavní důvod mejch nevolností. Zítra mám KO už v 8. Nemůžu se dočkat až uvidím tlouct srdíčko!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5714
3.12.09 13:40

Cvalenko, držím Ti zítra palečky u kontroly. Já jdu až za 14 dnů, ale to nějak vydžím, taky se těším až uvidím bít srdíčko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2429
3.12.09 14:55

ahoj holky, hlásím se po delší odmlce. Bylo mi asi týden šíleně špatně, že jsem ani u pc nemohla sedět.
ivčaH: díky za převzetí tabulky za Werču, které je mi moc líto a přeju jí, ať se brzy zotaví.
Jinak všem moc gratuluji k úspěšným kontrolám :potlesk: .
Já jdu na další 7.12.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7561
3.12.09 14:58

Doplnila jsem tu tabulku. Kdybyb tam byla nějaká chyba či jste chtěli něco doplnit, tak mi napište a já to doplním či opravím. Je to seřazeno podle termínu porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí