Poradna duly
Jana Čurdová
nicky, zkušenost nemám, ale co jsem vyčetla, tak hematom je nebezpečný, pokud je pod miminkem, jako mezi ním a dělohou. Nic to nebude, uvidíš, ale určo odpočívej! Všechny ti držíme palce ![]()
Jájo, pokud ti nehrozí chřipka a nemáš náročnou práci, tak to je ideální. Já jsem doma, pracuju totiž v krámě, ještě k tomu se zvířátkama a hodně sresu a fyzicky těžké práce
Ivunko, sice není kvalitní, ale dostačující a krásná
těš se na další KO na srdíčko ![]()
nicky, budu na tebe taky myslet, určitě to dobře dopadně, když se budeš šetřit a odpočívat ![]()
Jaja77 píše:
Holky kdo z Vás chodí do práce? Jak jsem pochopila tak hodně z Vás je na nemocenské…
Já jsem taky doma, ale né na nemocenské.
Mám dvouletého syna a tak jsem na mateřské. Na neschopence jsem byla u prvního těhotenství od 5. měsíce (měla jsem dost náročnou práci).
Nicky33: Sice taky zkušenost nemám, ale budu držet palečky, aby bylo vše v pořádku. Hlavně hodně odpočívej a nestresuj se.
ahojky, tak po dnešní ko mimi v pořádku, je i starší, ale mám zlatýho stafylokoka, kterej by mohl nadělat neplechu, tak jsem dostala antibiotika na týden na přeléčení, tak snad to bude v pořádku.
Werčo: moc mě to mrzí
drž se…
Teru, alias Terka007, už sem si udělala i metřík, takže ahoooooj ![]()
Mně ten metřík pořád nejde
Můžete mi to popsat detailně.. Děkujíííí
Holky moje, tak i já už to mám za sebou. Úspěšně!
Mimísek je tedy o týden menší, což jsem čekala, ale srdíčko už vidět bylo, takže super.
Akorát měl doktor nějakou divnou náladu. Vždycky je samá legrace, povídá, včera nic. Na vše jsem se musela ptát, nic moc mi neřekl, nedoporučil. Tak snad příště to bude lepší, včera jsem z něj byla trošku zklamaná…
Jinak byl vždycky super.
Všem, které čekají kontroly držím palečky!! ![]()
Ahoj holčiny
gratuluji všem k úspěšným kontrolám.
Terko tak jsi to ty!!! Ta záhadná těhulka, no už mám jasno. já pořád nevím, jestli si mám udělat metřík, nějak váhám.
Jinak se někdo ptal jestli je tu někdo pracující, tak se mezi ně hlásím, pokud bude vše v pořádku, chtěla bych pracovat co nejdýl. Pracuji v kanceláři, občas přijdou i lidi, ale zas to není tak hrozný.
Hezký den všem
Zdravím holky, také se hlásím s termínem na cca 24.7.2010
A patřím mezi pracující, dělám v kanceláři, tak doufám, že budu moct co nejdýl ![]()
Jestli můžu taky doplnit, jsem v Praze, ročník 1983 a TP 24.7.2010 ![]()
Ahoj,
tak jsem se vrátila z kontoly. Miminko bylo hezky vidět a dr viděla i bít srdíčko. Tak mám radost. Jen byla pěkně nepříjemná. Na další kontrolu jdu za 14dní 16.12. Podle dnešního UTZ jsem 6+3tt TP mi neřekla prý je brzo. Řekla mi, ať si koupím nějaké vitamíny. Zatím beru kyselinu listovou. Berete nějaké vitamíny? A koupila jsem si tam hned ty zázvorová lízátka a tak lízám a je mi při tom o dost líp. Tak snad budou pomáhat.
Jestli můžu poradit, tak si kup Femibion800, je sice dražší, ale doporučují ho i genetici. To je divný, že ti Dr neporadila, no jo, každý doktor je jiný. Mě dala hned jód, prý pro vývoj mozku a kys.listovou ještě taky, ikdyž už je ve Femibionu.
A gratuluji ke srdíčku!!!!!
Ivčo, gratuluju! Jinak nevím, co těm dr. přelítlo přes nos. Jak jsem psala, můj byl taky protivný. Něco si tam pořád žbrblal, pak mi jen řekl, že je tam jedno, že je o týden menší a v pořádku. Na srdíčko jsem se ho musela taky ptát. Prý je vidět. Jen tak mimochodem, že!
Ach jo. Je mi jasný, že s náma těhulkama mají víc práce, ale i to zahrnuje jejich profese, ne!?
Jak ses ptala na ty vitamíny, tak já beru Calibrum Babyplan (pro první trimestr). Ty lízátka chci taky zkusit, myslíš, že je mají všude?