červenec 2010

• Fotoalbum (61)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
17581
1.12.09 08:48

werčo, držím moc palce, ať to krvácení nic neznamená, kamarádce třeba na krvácení doktor řekl, že to není z dělohy, ale že má překrvený čípek… takže to třeba taky může být tím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17581
1.12.09 08:48
Jaja77 píše:
Ahoj holky, tak kontrola dopadla dobře,a le jsem zatím jen v 5 tt, takže byla vidět dutinka se žlutým puntíkem :-) Dr říkal, že je to normální průběh. Jdu na kontrolu ještě před Vánoci 17.12., tak snad :srdce: už uvidí :-) Ale mám celkově dobrý pocit.. Držím palečky všem kdo mají kontroly před sebou.

Jájo, moc gratulu, jen tak dál :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
1.12.09 09:32

zdravím rozprouděnou diskusi, weru, já bych teda doporučovala zalehnout, nejlépe do nemocnice, mám nějaké zkušenosti a obecně tyhle krvácení a bolesti nevěstí nic dobrého. Nechci strašit, ale klidem se to dá hodně zlepšit a nejlepší klid je fakt v nemocnici, ač je to tam děsný. Jenže můžou tě sledovat a kdyby cokoliv bylo hned se to bude řešit.
U mě žádné změny, prsa rostou a bolí, blbě je mi, jakmile mám v žaludku prázdno, ale nemám moc na jídlo chuť, tak jím, aby nebylo blbě. Jo, taky jsem tuhle noc vůbec nemohla spát, až do 3 jsem si četla a pak se ještě převalovala, přitom přes den vůbec nespím. Na kontrolu jdu nakonec zítra ráno… tak jsem napnutá, ale nějak intuitivně věřím, že bude vše ok. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1346
1.12.09 09:34

Holky asi se s váma rozloučím.
Včera večer bolest břicha,krvácení silnější.Ted krvácím jako při menstruaci,volala jsem doktorovi a ten řekl že je to jasný.Mám to nechat odejít a kdyby krvácela opravdu hodně budu muset na revizi..

Bylo mi tu s váma pěkně,zrovna taková převážně jihočeská partička.Hlavně ať mimísové u vás v bříškách jsou v pořádku a nepotká vás nic zlého :!: už nesmí nikoho v tomhle měsící :!:
seznámek vám sem ještě hodím doplněnej někam,abyste měli přehled,já ho dám od sebe z podpisu pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4066
1.12.09 09:42

:-( Weruš to je mi moc líto…Tohle není fér, je mi z toho nanic..Drž se holka!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17581
1.12.09 09:48

Weru, strašně mě to mrzí!!! Držím palečky, ať ti co nejrychleji naroste v bříšku nové… nám se to povedlo hned po 3 měsících, kdy doporučovali pauzu… budu na tebe moc myslet :cry: a taky držím pěsti, ať se to obejde bez revize…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
1.12.09 09:52

weru, to je mi opravdu moc líto… vím, že to moc bolí, jen je nám útěchou, že příroda ví, co dělá, a mimi by asi nebylo zdravé. Určitě se podaří příště, držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7561
1.12.09 10:05

Ahoj,
Werčo taky mě to moc mrzí. Je to hodně smutné :cry: Snad se brzo zadaří a budeš se radovat z nového mimíska, který už bude určitě v pořádku.

Mě je dnes zas od rána hodně špatně a vůbec nic mi na to nepomáhá. Říkám si, jestli tohle období někdy zkončí. Zítra ráno jsem na 8h objednaná k dr kde se dovím víc, tak z té první kontroly mám taky trochu strach. Po pozitivním testu mě bolel dost podbřišek a nevím jestli je to jen jizva po císaři, ale snad se zítra po kontrole budu radovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1346
1.12.09 10:17
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jaja77
1.12.09 10:33

Werčo, taky mě to moc mrzí, tak hlavně ať jsi v pořádku a brzy Ti začne růst bříško. Držím moc moc palečky.

• Citovat
  • Upravit
5131
1.12.09 11:11

Jaké špatné zprávy to tu čtu?!!!
Werčo je mi to moc líto, ale co se dá dělat, možná mimi nebylo v pořádku, život jde dál a ty jednou budeš konečně držet v náručí to své vytoužené miminko.

Všem co jdou na kontroly tento týden držím palce. Já už jí mám za sebou, tak se mi to říká!! Ale jsem klidnější a štastná, že už bylo vidět :srdce:

Teď jsem se nacpala chlebem se sýrem, nějak jsem na to ujetá, tak jsem nevolnost trochu zahnala, ale za chvíli je to tu zas!! Naštěstí neblinkám, ale ta hrozná pachuť v puse mi už leze …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
macicek111
1.12.09 11:32

Werunko, nevím co říct… Holky už tady vesměs napsaly vše, je nám to všem strašně moc líto!! Až to trochu přebolí, určitě se sem na nás přijď juknout a určo nám dej zprávičku, až bude nový mimísek v bříšku. Strašně moc držím palečky, ať to přístě vyjde.

Holky, já jdu dnes ve tři hodiny, klepu se jako ratlík. Po tom, co tady teď čtu snad ještě víc… :-( Dostanu se domů až večer, dám vědět.

• Citovat
  • Upravit
174
1.12.09 12:30

Ach jo :cry: to už se nemělo stát, vždyť jsem nás všechny začarovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
1.12.09 13:15

Ivčo H., pobolívání na začátku těhu je uplně normální. Takový tlaky, jako bys měla dostat měsíčky… Zítra ti moooc držím palečky, stejně jako Péťonilce a vy je za odměnu budete držet mě v pátek ráno :-D mohla bych jít už zírta, ale chci Terezku nechat pěkně růst, ať nejsme zklamaní, že je to moc brzy.
Jinak už mě bylo taky nesnesiltelně blbě, i když ještě bez zvracení…, ale brousila jsem po netu a nejvíc ženskejm pomáhá vychlazená cola, třeba cumlat i mraženou. Ale opravdu po lžičkách, tzn.- lžička+ 5 minut nic, lžička… A volila bych colu bez kofeinu. A když se mi udělalo nejhůř, rozhodla jsem si udělat procházku do lékárny a koupila jsem si zázvorová lízátka. Je to asi 5 minut co jsem ho vycumlala a hodnocení? Jsou roztomilá, taková ta stará kulatá. Jako mínus bych viděla papírovou tyčku, ale chuť výborná a zdá se, že zabírá. Je jich tam 12 a stojí 45. Denně 1-4.
A ještě je třeba předhodit tabulku. Kdo jí po Werunce převezme?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
1.12.09 13:19

a ještě k těm nevolnostem- někomu pomáhají banány. Logicky, je plný vit. B6 a ten snižuje těhu nevolnost. ale na druhou stranu bych zas myslela, že když důvodem nevolnosti může být pomalejší trávení a banán ještě staví, tak nevím nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí