Poradna duly
Jana Čurdová
werčo, držím moc palce, ať to krvácení nic neznamená, kamarádce třeba na krvácení doktor řekl, že to není z dělohy, ale že má překrvený čípek… takže to třeba taky může být tím…
Jaja77 píše:
Ahoj holky, tak kontrola dopadla dobře,a le jsem zatím jen v 5 tt, takže byla vidět dutinka se žlutým puntíkemDr říkal, že je to normální průběh. Jdu na kontrolu ještě před Vánoci 17.12., tak snad
už uvidí
Ale mám celkově dobrý pocit.. Držím palečky všem kdo mají kontroly před sebou.
Jájo, moc gratulu, jen tak dál ![]()
zdravím rozprouděnou diskusi, weru, já bych teda doporučovala zalehnout, nejlépe do nemocnice, mám nějaké zkušenosti a obecně tyhle krvácení a bolesti nevěstí nic dobrého. Nechci strašit, ale klidem se to dá hodně zlepšit a nejlepší klid je fakt v nemocnici, ač je to tam děsný. Jenže můžou tě sledovat a kdyby cokoliv bylo hned se to bude řešit.
U mě žádné změny, prsa rostou a bolí, blbě je mi, jakmile mám v žaludku prázdno, ale nemám moc na jídlo chuť, tak jím, aby nebylo blbě. Jo, taky jsem tuhle noc vůbec nemohla spát, až do 3 jsem si četla a pak se ještě převalovala, přitom přes den vůbec nespím. Na kontrolu jdu nakonec zítra ráno… tak jsem napnutá, ale nějak intuitivně věřím, že bude vše ok. ![]()
Holky asi se s váma rozloučím.
Včera večer bolest břicha,krvácení silnější.Ted krvácím jako při menstruaci,volala jsem doktorovi a ten řekl že je to jasný.Mám to nechat odejít a kdyby krvácela opravdu hodně budu muset na revizi..
Bylo mi tu s váma pěkně,zrovna taková převážně jihočeská partička.Hlavně ať mimísové u vás v bříškách jsou v pořádku a nepotká vás nic zlého
už nesmí nikoho v tomhle měsící ![]()
seznámek vám sem ještě hodím doplněnej někam,abyste měli přehled,já ho dám od sebe z podpisu pryč.
Weruš to je mi moc líto…Tohle není fér, je mi z toho nanic..Drž se holka!
Weru, strašně mě to mrzí!!! Držím palečky, ať ti co nejrychleji naroste v bříšku nové… nám se to povedlo hned po 3 měsících, kdy doporučovali pauzu… budu na tebe moc myslet
a taky držím pěsti, ať se to obejde bez revize…
weru, to je mi opravdu moc líto… vím, že to moc bolí, jen je nám útěchou, že příroda ví, co dělá, a mimi by asi nebylo zdravé. Určitě se podaří příště, držím palce.
Ahoj,
Werčo taky mě to moc mrzí. Je to hodně smutné
Snad se brzo zadaří a budeš se radovat z nového mimíska, který už bude určitě v pořádku.
Mě je dnes zas od rána hodně špatně a vůbec nic mi na to nepomáhá. Říkám si, jestli tohle období někdy zkončí. Zítra ráno jsem na 8h objednaná k dr kde se dovím víc, tak z té první kontroly mám taky trochu strach. Po pozitivním testu mě bolel dost podbřišek a nevím jestli je to jen jizva po císaři, ale snad se zítra po kontrole budu radovat.
Werčo, taky mě to moc mrzí, tak hlavně ať jsi v pořádku a brzy Ti začne růst bříško. Držím moc moc palečky.
Jaké špatné zprávy to tu čtu?!!!
Werčo je mi to moc líto, ale co se dá dělat, možná mimi nebylo v pořádku, život jde dál a ty jednou budeš konečně držet v náručí to své vytoužené miminko.
Všem co jdou na kontroly tento týden držím palce. Já už jí mám za sebou, tak se mi to říká!! Ale jsem klidnější a štastná, že už bylo vidět ![]()
Teď jsem se nacpala chlebem se sýrem, nějak jsem na to ujetá, tak jsem nevolnost trochu zahnala, ale za chvíli je to tu zas!! Naštěstí neblinkám, ale ta hrozná pachuť v puse mi už leze …
Werunko, nevím co říct… Holky už tady vesměs napsaly vše, je nám to všem strašně moc líto!! Až to trochu přebolí, určitě se sem na nás přijď juknout a určo nám dej zprávičku, až bude nový mimísek v bříšku. Strašně moc držím palečky, ať to přístě vyjde.
Holky, já jdu dnes ve tři hodiny, klepu se jako ratlík. Po tom, co tady teď čtu snad ještě víc…
Dostanu se domů až večer, dám vědět.
Ach jo
to už se nemělo stát, vždyť jsem nás všechny začarovala
Ivčo H., pobolívání na začátku těhu je uplně normální. Takový tlaky, jako bys měla dostat měsíčky… Zítra ti moooc držím palečky, stejně jako Péťonilce a vy je za odměnu budete držet mě v pátek ráno
mohla bych jít už zírta, ale chci Terezku nechat pěkně růst, ať nejsme zklamaní, že je to moc brzy.
Jinak už mě bylo taky nesnesiltelně blbě, i když ještě bez zvracení…, ale brousila jsem po netu a nejvíc ženskejm pomáhá vychlazená cola, třeba cumlat i mraženou. Ale opravdu po lžičkách, tzn.- lžička+ 5 minut nic, lžička… A volila bych colu bez kofeinu. A když se mi udělalo nejhůř, rozhodla jsem si udělat procházku do lékárny a koupila jsem si zázvorová lízátka. Je to asi 5 minut co jsem ho vycumlala a hodnocení? Jsou roztomilá, taková ta stará kulatá. Jako mínus bych viděla papírovou tyčku, ale chuť výborná a zdá se, že zabírá. Je jich tam 12 a stojí 45. Denně 1-4.
A ještě je třeba předhodit tabulku. Kdo jí po Werunce převezme?
a ještě k těm nevolnostem- někomu pomáhají banány. Logicky, je plný vit. B6 a ten snižuje těhu nevolnost. ale na druhou stranu bych zas myslela, že když důvodem nevolnosti může být pomalejší trávení a banán ještě staví, tak nevím nevím…