Poradna duly
Jana Čurdová
Já mám ted R ve jméně i příjmení
ale jakmile budem s Tomáškem svoji, tak se to změní
naši mi to tak dali asi schválně…
macicek111 píše:
Nattali - Eliška je krásný jméno a to víš, pokud to bude kluk, tatínek chce hrdě jméno po sobě!Náš taťka na tom netrvá, ale kdyby chtěl, asi bych dala chlapečka taky po něm.Wewik - Klárka je taky moc hezký. My vybíráme jméno bez r, máme ho v příjmení, tak ho ve jméně nechci.
Náš tatínek na tom trval u mladýho že to bude Jaroslav.Já sem v papíru do porodnice měla napsanýho Lukáše.A jak sem ležela v porodnici na vyvolávačce tak měknul a pořád mi psal jestli by to teda nemohl být ten Štěpán.V těch bolestech mi bylo všechno jedno.A v nejhorším případě bude malá Klára po mě když mě tatínek naštve ![]()
nicky33- na kontrolu za týden když nepřestanu špinit špinit.Seznam bylinek jsem někde měla,je toho plný internet ale .třeba nedávno mě bolel zub,protože mi vypadla plomba a vyplachovala jsem to odvarem ze šalvěje a zrovna ta šalvěj by se neměla..
macicek111- malej je Robin ae původně jsem chtěla Roberta
wewik: mě osobně jsme tvrdá jména líbí ![]()
tady ty bylinky http://www.miminko.com/…vat-104.html
mohu se k vám taky přidat. Jsem tu nová. Pozitvní těhotenský test mi vyšel 17.11. a k dr jdu poprvé až ve středu. Kontroly se docela bojím, aby bylo vše v pořádku. Zatím mi je poslední týden dost špatně, tak s tím celý den válčím.
ahojky holky, tak koukám, že většina z vás má kontrolu už tento týden, já si musím ještě počkat do příštího týdne.Většina to zvládáte zatím dobře co se týká žaludku? Mě dneska dopoledne bylo opravdu dost špatně, každou chvíli jsem to rozdýchávala
Dosud jsem měla spíš žravou,ale teď mám žaludek na vodě. Fuj tajbl, už aby jsme měli ten první trimestr za sebou.
ahojky, tak na to, že jsem v 10.týdnu je mi podezřele dobře, jen trochu ta únava a různé chutě…všem co dnes jdou na ko, držím palce, mě to čeká už zítra ráno…
Werco: snaž se trochu odpočívat, at to je vše ok..
jinak s těmi povol.jídly, už to tu bylo řečeno, játra, paštiky, zrající sýry, majolky, tatarky, bylinkám se raději vyhnout, aloe vera, kofein, jinak kola zabírá po lžičkách na nevolnosti…no a pak na nachlazení krom paralenu a vincentky se nesmí nic ![]()
Teru
IvcaH píše:
mohu se k vám taky přidat. Jsem tu nová. Pozitvní těhotenský test mi vyšel 17.11. a k dr jdu poprvé až ve středu. Kontroly se docela bojím, aby bylo vše v pořádku. Zatím mi je poslední týden dost špatně, tak s tím celý den válčím.
Ahoj vítej mezi námi
![]()
děkuji
Mě je špatně jak jsem psala už týden a včera mi bylo celý den tak špatně, že jsem jen ležela a nebyla jsem schopna nic dělat. Od probuzení až do večera mi je špatně a na zvracení a do toho se mi párkát za den udělá tak zle, že si myslím, že je se mnou konec. Prý na nevolnosti taky pomáhají zázvorová lízítka z lékárny. Snažím se je sehnat, tak snad pomůžou. Jnak na jídlo moc chuť nemám a jíst můžu trochu až odpoledne či večer. Dopoledne do sebe nic nedostanu. Už aby tohle období zkončilo ![]()
IvcoH vítám tě a mluvíš mi z duše, mě to začalo včera odpoledne když jsem byla venku,ale dneska dopoledne to byl masakr
myslela jsem že ani nebudu obědvat,ale šlo to a odpoledne je mi líp. Teď zkouším zázvorový čaj. Jo a co mi dalšího pomáhá je rozčilení
Manžel mi při obědě říkal, jak mu volal jeho táta a mluvil dost hnusně o nás,naší situaci, kde bydlíme apod. Tak to jsem byla nasr…,ale špatně mi nebylo. Všem držím palce při kontrole.
Holky, jak píšete o těch sýrech, myslíte, že balkán je v pohodě? Hodně si dělám zeleninový saláty, atd., takže ho konzumuju docela dost… Snad to nevadí… ![]()
Holky to vás fakt lituju s těmi nevolnostmi…mě je skvěle akorat zrovna kroutím hlavou co všechno jsem dneska do sebe nacpala
dnešní menu : 4 kousky bábovky, 2 rohlíky se salámem, ovocný salátek, špagety a ted do sebe láduju ještě další talíř špaget
a den nekončí…
Rozčílení taky pomáhá. To mi sice není v tu chvíli špatně, ale zas mě začne bolet podbřišek, tak pak jsem vystrašená, tak se rozčílení snažím vyhýbat. A venku mi je taky celkem dobře.
Jinak ohledně těch potravi. U prvního těhotenství mi dr řekla, že nesmím akorát alkohol a nic víc. Doma jsem v té době intrenet neměli a jedla jsem vše. Miluji sýry a tak jsem jela Nivu, Hermelín, játra jsmě dělali každý týden k večeři a přes den jsem pila mátový čaj a nic se nestalo. Až na konci těhotenství když jsem četla co vše by se němělo a tak, tak jsem se zhrozila. Myslím, že balkánský sýr je v pohodě i jako Eidam. Jen by se neměli plesnivé sýry.
K těm potravinám : jak si mám ale zakázat nivu a hermelín když je tak zbožňuju?? ![]()
Weru, teď si plno z nás určitě oddychlo, že je vše relativně v pořádku. To je hlavní věc!
Pořádně odpočívej. Chlapeček se jmenuje Robin nebo Robert?