červenec 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4066
1.12.09 13:41

Začíná už přemýšlet jestli to je normální že nemám žádne nevolnosti… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
1.12.09 13:54

někdo má a někdo nemá, buď ráda, opravdu není o co stát a k tomu, co není, může být, tak si zatím užívej, že ti nic není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7561
1.12.09 13:58

Já bych taky byla ráda za to, že nemám nevolnosti. U prvního těhotenství mi bylo špatně jen někdy (většinou když jsem se pořádně najedla, tak se mi udělalo zle a za 30min jsem byla už v pohodě), ale jestli chceš, tak já ti klidně moje celodenní nevolnosti půjčím :-D
Cvalenko tobě budu v pátek držet palce, aby už bylo Terezce vidět srdíčko a měli jste radost. Zítra až půjdu od dr, tak se hned stavím v lékárně a zkusím si ty lízátka koupit. Už jsem o nich taky četla, ale v naší lékárně je neměli :-( Dnes jsem se k obědu přemohla sníst samostatné brambory a je mi líp než ráno. Za chvíli mi má na návštěvu přijet tchán (ještě o ničem neví) tak mi snad dobře zůstane, aby návštěva proběhla v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3440
1.12.09 14:01

Ahoj Holky tak kontrola dopadla dobre vse v poradku od nedeli pocit na zvraceni a od dnesiho rana zvraci nemuzu se najist jemi strasne zle tak se opatrujte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4066
1.12.09 14:09

Já rozhodně po nevolnostech netoužím, tak si je nechte :-D jen mi příjde že tu jsem snad jediná bez…no ale máte pravdu možná to na mě příjde později a nebo taky vůbec, kdo ví :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
1.12.09 14:26

někomu je celý těhu dobře, ale jak moc ti to závidim.
Jsem šťastná, že má Ivunka v pořádku KO. Bylo už něco vidět?
Ty brambory jsem četla že jsou taky dobrý. Na loupačku a obsahujou mnoho důležitých živin. Hned jsem si u miláčka objednala, až pojede z práce, ať se stáví v mekáči a koupí mi americký brambory :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jaja77
1.12.09 14:40

wewiku nejsi jediná, já také nemám nevolnosti. jen někdy ráno mi tlačí žaludek.

• Citovat
  • Upravit
Jaja77
1.12.09 14:41

Holky kdo z Vás chodí do práce? Jak jsem pochopila tak hodně z Vás je na nemocenské…

• Citovat
  • Upravit
4066
1.12.09 14:55

Já patřím mezi pracující, chtěla bych zůstat v práci co nejdýl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3440
1.12.09 14:58

Ahoj Cvalenko bylo videt jeto takova tečka Utz pridavam ale neni to moc kvalitni fotila jsem to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jaja77
1.12.09 15:05

Já právě také pracuju a chci co nejdéle. Pracuji v kanceláři, tak to není moc náročné a taky nejsem moc mezi lidmi, což je fajn :-)

• Citovat
  • Upravit
5714
1.12.09 15:14

Metřík

Holky poraďte mi jak si můžu udělt také ten metřík ?

Příspěvek upraven 01.12.09 v 20:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17581
1.12.09 16:19

ahoj Jájo, mám ho třeba na www.lilypie.com. tam si zadáš termín porodu a vybereš, jak bude metřík vypadat… pak okopíruješ tu změť znaků a vložíš si ji do podpisu, ten se nastavuje někde v profilu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
1.12.09 16:22

ahoj holky,
tak mam za sebou prvni utz a moc veselo mi neni. Plod je v poradku, spravne velky a bylo i videt srdicko. Vedle nej je ale krevni hematom 3×2cm a ten muze plod ohrozit. Tak mam zustat lezet, dost se bojim. Prosim nemate s tim nekdo zkusenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3440
1.12.09 16:51

Ahoj Nicky33 skusenost nemam ale budu drzet palce at vse dobre dopadne hlavne odpocivej a opatruj se.
:srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital