červenec 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7561
2.12.09 09:54

Já byla v lékárně hned u té gynekologie a měla je tam. Jen si nebyla jistá jaká myslím, jestli to jsou ty na ranní nevolnosti v těhotenství. Krabička s 12 lízátkama mě stála 48Kč a doopravdy mi pomohlo. Teď mi je po týdnu celkem dobře :-) Nevím co dr přelítlo přes nos, ale přijde mi, že těhotné ženy moc nemusí a děti už vůbec ne. Na každou kontrolu si musím sehnat hlídání jinak mě neveme. Co chodí máma ke gynekoložce, tak tam není problém - dítě pohlídá sestra a nebo může zůstat v kabince, ale sem no nesmím vzít ani do čekárny. Docela mě to zarazilo a zamrzelo.
Kyselinu listovou beru už od října. Začala jsem jí brát i na podporu oplodnění. To jsem dr říkala. Řekla, že v ní můžu pokračovat a dokoupit si jiné vitamíny pro těhotné. Snad bude mít příště lepší náladu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17581
2.12.09 10:26

Tak se taky hlásím po dnešní kontrole. Mimísek vyrostl, má už 2,45 cm - macek :-) vypadá to na 9+4tt, což je o dva dny větší než podle PM. v pondělí jdu ještě na krev a pak na kontrolu až 6.1. To mi asi do tý doby hrábne :lol: Jinak můj doktor je fakt výjimka, byl moc milej a příjemnej :palec: ale pořád se ještě bojím tak úplně moc těšit, dokud neskončí první trimestr… snad to vydržím neříct, až pak po Vánocích

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
macicek111
2.12.09 10:32

Marye a chodíš k nějakému do Hradce nebo do ČB, můžu se zeptat?

• Citovat
  • Upravit
macicek111
2.12.09 10:33

Jo a gratuluju!! Nějak jsem zapomněla… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
17581
2.12.09 10:36

Macicku, díky! :-) chodím do J.Hradce, mám doktora kousek od baráku a taky mi ho doporučili, bydlím tu krátce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17581
2.12.09 10:38

a holky taky vám všem moc gratuluju k úspěšným kontrolám. po Werče jsou potřeba samé dobré zprávy!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
macicek111
2.12.09 10:54

Marye - tak to je fajn, že to máš kousek a jsi spokojená. Já to mám přes celé město, ale doteď mi to nevadilo. Vždycky byl moc milý, chodila jsem tam dá se říct ráda. Ale včera mě teda moc neuchvátil. Snad se to zlepší.

Ivča - Koukám, že je to všude stejné. S tím děckem mi to přijde docela ujeté. Jsou ženské, které ho prostě dát kam nemají. My pro dr. nejsme žádná zátěž a podle toho by se měli chovat. Fakt jsem zvědavá na další návštěvu.

• Citovat
  • Upravit
17581
2.12.09 11:00

možná i doktoři mají své dny, jinak si to neumím vysvětlit… a s dětma je to fakt hrůza, tady u toho svého vidím, jak tam normálně čekají maminky i s dětmi… jenže zase neobjednává, takže si to tam pokaždý musím vysedět. nejhorší je to, když musím přijít hned ráno kvůli krvi… dorazím, ještě než otevře ordinaci, a už jsem devátá v pořadí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7561
2.12.09 11:08

to jo. S tím hlídám je to špatný. Všichni prarodiče pracují a manžel mě tam pokaždé vozit nechce a malého hlídat taky kdykoli nemůže. Dnes jsem vstávala v 6hod, aby jsem tam byla před 8hod a vzala mě jako první a on pak mohl jet do práce. Já jsem snad ještě nezažila, že by tahle dr měla dobrou náladu. A chodí zásadně o půl hodiny pozdě. Si říkám, že mi jsme vlastně jejich pacienti a oni za nás dostávají peníze. Když odejdu, tak je nedostane, tak by se podle toho měla trochu chovat. Chápu, že né každý den je hezký a člověk nemá pořád jen dobrou náladu,ale když je to pokaždé co tam jdu, tak mám teď chuť zkusit změnit doktora. Uvidím jak to bude probíhat dál.
A ostatním k dobrým zprávám taky moc gratuluji. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5714
2.12.09 11:29

Ahoj holky, můžete mi říct kdy se chodí na první odběry krve? Moje kamarádka byla až ve 20tt, jiná ve 12tt-je nějaké pravidlo nebo to záleží na Dr.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7561
2.12.09 11:37

Dřív se dělali 16-17tt, ale teď se dělají už i dřív 10-12tt. Ale není to povinné a spoustu dr to nedělá a musíš si o to požádat. Včera jsem to někde četla, ale už nevím kde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
2.12.09 11:41

ahoj holky,

gratuluju k uspesnym kontrolam! a dekuju moc za podporu. Zatim nespinim ani nekrvacim, lezim a blbnu z toho :-( nezbyva nez cekat, jak to dopadne, jestli se hematom bude zmensovat nebo naopak praskne a odkrvaci a s nim i mimco..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17581
2.12.09 11:47

nicky, chtělo by to nějaké rozptýlení, aby tě bavilo ležet a přitom jsi na to pořád nemusela myslet… co třeba filmy, nebo nějaký ruční práce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
macicek111
2.12.09 12:01

Ivčo, tak to bych ji asi opravdu změnila. Pokud byla neochotná a nepříjemná vždycky, je to děs. Můj dr. byl vždycky milý, povídavý, ochotný. Když jsem mu někdy v létě říkala, že bychom chtěli miminko, ještě mi popřál, ať se nám brzy povede. A včera taková změna. Uvidím příště. Rovnou mu řeknu, jestli má lepší náladu než minule :-) - na půl vážně, na půl v legaraci. On se toho určitě chytne, proč a tak, je to takový sympaťák, tak mu řeknu, že minule mě to mrzelo… Ne samozřejmě ve zlém, ale fakt mi to včera vadilo.

Nicky - já vím, že to ležení musí být na hlavu, ale jak píše Marye, kup si nějaké zajímavé čtení, filmy. Prostě něco, co tě zajímá, uteče to líp. Alespoň můžeš být ve svojí postýlce, ne ve studený nemocnici… :-? Drž se, myslíme na tebe! :hug:

• Citovat
  • Upravit
27
2.12.09 12:35

Ahojky zdravím všechny tady, u mne to vychází taky nějak na začátek července. Chtěla bych se vás zeptat, po jak dlouhé době jste dostaly těhotenskou průkazku? Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí