červenec 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7561
30.11.09 14:21

Tak když na to přijdeš, tak mi dej vědět. Nivu jsem sice už dlouho neměla, ale hermelín si odepřít nedokážu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5131
30.11.09 15:21

Zrající sýry jako Niva a Hermelín by se v těhu holky opravdu neměli. Chce to pevnou vůli a vydržet. Nechcete přece ohrozit mimi!!

Tak já hlásím, že jsem zpět od gyndr. už bylo vidět srdíčko,hurááá!!, dostala jsem jód a kys.listovou. Pro průkazku si jdu 29.12.

Já mám takovou radost!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4066
30.11.09 15:43

petulinda: moc gratuluju k srdíčku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
macicek111
30.11.09 16:11

Petulindo taky se přidávám ke gratulacím! :potlesk: Paráda. Já jdu zítra a taky bych si strašně moc přála, aby bylo vidět :srdce: . MS jsem měla o 10 dní dříve než ty, tak snad by mohlo. Každopádně dneska asi neusnu… :-D

• Citovat
  • Upravit
563
30.11.09 16:33
wewik píše:
K těm potravinám : jak si mám ale zakázat nivu a hermelín když je tak zbožňuju?? :-(

Wewi já se asi taky nevzdám nivy :oops: .Neříkám jíst to po kilech ale když je na to taková chuť :-).S mladym sem si taky dala jednou za čas a nic se mu nestalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1346
30.11.09 16:37

já bych to viděla asi takhle,když má člověk opravdu chuť na nějakou tuhle potravinu,rozhodně si to může dát..ono jde o to,aby se to nejedlo ve velkém množství.víc bych to řešila až při kojení:)

Petulindo: taky velké gratulace :kytka:

Macicek: držím pěsti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7561
30.11.09 16:43

Petulinda: Gratuluji k srdíčku. Můžu se zeptat v kolikátém týdnu jsi? Já jdu ve středu poprvé k dr a to bych měla být v 7+0tt a říkám si jestli už srdíčko bude vidět..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5131
30.11.09 16:45

Holky děkuji, já mám takovou radost!!!

Macicku srdíčko už určitě vidět bude i tobě, tak držím pěsti!! Doktorka říkala, že záleží taky na UTZ jakej je přístroj.

A s těma sýrama, taky jsem si včera dala kostičku Nivy, prostě jsem na ní měla chuť. Ale víc jsem měla strach :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5131
30.11.09 16:46

IvcoH dnes jsem 6+2tt, doktorka říkala, že těhu vypadá o týden starší, tedy 7tt, ale to potvrdí až UTZ v lednu. Myslím, že ti už bude taky srdíčko vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
macicek111
30.11.09 16:51

Weru, Petulindo i ostatní - díky za podporu, jste zlatíčka! :dance:

Petulindo - zítra budu 7+6 tt, takže normálně by vidět určitě bylo, kdybych neměla ty dlouhé cykly a neměla ovulaci až 25 den cyklu. Nevíš náhodou, kdy jsi měla ovulku ty?

• Citovat
  • Upravit
17581
30.11.09 17:21

jéé, tady se zase za dnešek rozproudila debatka, co jsem nebyla u poče :-)
gratuluju, Petulindo, k :srdce: vše je na dobré cestě… :-)
jinak se sýry mě ani nenapadlo, že by mohly škodit, to je něco :roll:
a když jsem si hledala bylinky, které se v těhu nemají, byly v tom článku skoro všechny, aniž by u každé bylo vysvětlené proč ne…
jinak už začínám být strašně nervozní před středeční kontrolou… snad bude vše ok… protože moje sebepozorování už dávno přesáhlo únosnou mez :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jaja77
30.11.09 20:05

Kontrola

Ahoj holky, tak kontrola dopadla dobře,a le jsem zatím jen v 5 tt, takže byla vidět dutinka se žlutým puntíkem :-) Dr říkal, že je to normální průběh. Jdu na kontrolu ještě před Vánoci 17.12., tak snad :srdce: už uvidí :-) Ale mám celkově dobrý pocit.. Držím palečky všem kdo mají kontroly před sebou.

• Citovat
  • Upravit
1346
30.11.09 20:34

jája77- tak to velká gratulace :kytka:

Holky ,já mám blbej pocit.furt mě bolí břicho,krvácím víc než špiním.nejvíc mě štve to čekání,kdybych aspoň věděla na čem jsem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4066
30.11.09 20:44

Werčo držím palec at se ti nepřihorší, nic nedělej jen odpočívej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jaja77
1.12.09 08:44

werča - mně včera doktor říkal, že špinění je ok, to prý nevadí a někdo to prostě na začátku má, ale horší je když k tomu bolí břicho i když i to když i to nemsusí být nutně zlé. Co Ti řekl doktor na to krvácení a kdy máš kontrolu?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex