Poradna duly
Jana Čurdová
Tak když na to přijdeš, tak mi dej vědět. Nivu jsem sice už dlouho neměla, ale hermelín si odepřít nedokážu ![]()
Zrající sýry jako Niva a Hermelín by se v těhu holky opravdu neměli. Chce to pevnou vůli a vydržet. Nechcete přece ohrozit mimi!!
Tak já hlásím, že jsem zpět od gyndr. už bylo vidět srdíčko,hurááá!!, dostala jsem jód a kys.listovou. Pro průkazku si jdu 29.12.
Já mám takovou radost!!
Petulindo taky se přidávám ke gratulacím!
Paráda. Já jdu zítra a taky bych si strašně moc přála, aby bylo vidět
. MS jsem měla o 10 dní dříve než ty, tak snad by mohlo. Každopádně dneska asi neusnu… ![]()
wewik píše:
K těm potravinám : jak si mám ale zakázat nivu a hermelín když je tak zbožňuju??
Wewi já se asi taky nevzdám nivy
.Neříkám jíst to po kilech ale když je na to taková chuť
.S mladym sem si taky dala jednou za čas a nic se mu nestalo
já bych to viděla asi takhle,když má člověk opravdu chuť na nějakou tuhle potravinu,rozhodně si to může dát..ono jde o to,aby se to nejedlo ve velkém množství.víc bych to řešila až při kojení:)
Petulindo: taky velké gratulace ![]()
Macicek: držím pěsti!
Petulinda: Gratuluji k srdíčku. Můžu se zeptat v kolikátém týdnu jsi? Já jdu ve středu poprvé k dr a to bych měla být v 7+0tt a říkám si jestli už srdíčko bude vidět..
Holky děkuji, já mám takovou radost!!!
Macicku srdíčko už určitě vidět bude i tobě, tak držím pěsti!! Doktorka říkala, že záleží taky na UTZ jakej je přístroj.
A s těma sýrama, taky jsem si včera dala kostičku Nivy, prostě jsem na ní měla chuť. Ale víc jsem měla strach ![]()
IvcoH dnes jsem 6+2tt, doktorka říkala, že těhu vypadá o týden starší, tedy 7tt, ale to potvrdí až UTZ v lednu. Myslím, že ti už bude taky srdíčko vidět.
Weru, Petulindo i ostatní - díky za podporu, jste zlatíčka! ![]()
Petulindo - zítra budu 7+6 tt, takže normálně by vidět určitě bylo, kdybych neměla ty dlouhé cykly a neměla ovulaci až 25 den cyklu. Nevíš náhodou, kdy jsi měla ovulku ty?
jéé, tady se zase za dnešek rozproudila debatka, co jsem nebyla u poče ![]()
gratuluju, Petulindo, k
vše je na dobré cestě… ![]()
jinak se sýry mě ani nenapadlo, že by mohly škodit, to je něco ![]()
a když jsem si hledala bylinky, které se v těhu nemají, byly v tom článku skoro všechny, aniž by u každé bylo vysvětlené proč ne…
jinak už začínám být strašně nervozní před středeční kontrolou… snad bude vše ok… protože moje sebepozorování už dávno přesáhlo únosnou mez ![]()
Ahoj holky, tak kontrola dopadla dobře,a le jsem zatím jen v 5 tt, takže byla vidět dutinka se žlutým puntíkem
Dr říkal, že je to normální průběh. Jdu na kontrolu ještě před Vánoci 17.12., tak snad
už uvidí
Ale mám celkově dobrý pocit.. Držím palečky všem kdo mají kontroly před sebou.
jája77- tak to velká gratulace ![]()
Holky ,já mám blbej pocit.furt mě bolí břicho,krvácím víc než špiním.nejvíc mě štve to čekání,kdybych aspoň věděla na čem jsem
Werčo držím palec at se ti nepřihorší, nic nedělej jen odpočívej…
werča - mně včera doktor říkal, že špinění je ok, to prý nevadí a někdo to prostě na začátku má, ale horší je když k tomu bolí břicho i když i to když i to nemsusí být nutně zlé. Co Ti řekl doktor na to krvácení a kdy máš kontrolu?