Poradna duly
Jana Čurdová
Holky, dneska je mi teda pěkně zle
doufala jsem, že to nepřijde, ale chvílema se mi chce uplně běžet na záchod
Ahoj holky, já byla s manželem na dlouhé procházce po Starém Městě. Na Staromáku už je stromeček a trhy, ale všude je spousta lidí. Jen jsem hrozně unavená, normálně by mi 2hod prochajda nevadila, ale teď jo
V pondělí mě čeká první kontrola tak jsem zvědavá. Držte mi palečky. Jinak z té chřipky mám taky trochu strach, ale zase si říkám, když člověk nebude riskovat, tak snad to bude ok. Jinak mi doktor radil kloktat preventivne Vincentku.
Holky na mě už asi vlezla chřipka
.Od včerejška je mi šíleně mizerně ![]()
Jajo budu ti v pondělí držet palečky i vám ostatním co jdete na kontroly
Příspěvek upraven 29.11.09 v 12:13
Jájo, to je paráda, já dneska taky byla v lese, ošňápala jsem pár stromků a jdu tvořit adventní věnečky.
Nattali, doufám, že zůstaneš doma a budeš se léčit a jíst hodně vitamínků!
Cvalenko ono už něco leze i na manžu
.Jedinej kdo je u nás zdravej je junior.Uvidim jak mi bude po neděli když tak bych šla k mudrovi ![]()
Hezkou první adventní neděli všem. Držim palce všem kdo jdou zítra na KO.
Teda ta chřipka to je něco, holky ležte a vitamínkujte a odpočívejte.
Ahojky,holky..
samozřejmě seznámek zase doplním..
Jinak od včerejška špiním,dneska jsem dokonce začala trochu krvácet
tak ležím s nohama nahoře,do nemocnice nechci,protože by si mě tam mohli nechat a já potřebuju být s malým doma.půjdu zítra ke svému dr.ale kdyby se k tomu přidaly bolesti,nebo kdyby to bylo intenzivnější tak holt do té nemocnice pojedu.
všem ať kontroly dopadnou dobře tento týden! a nemocným brzké uzdravení!!
Souhlasím s Cvalenkou, Weru, pokud to jen trochu nějak s malým půjde, aby někdo hlídal, taky bych nečekala. A co ty Cvalenko, tobě špinění přestalo? Já špiním jen trošičku, ale dá se říct pořád. Ale prý je to běžný a normální, tak jsem v klidu… V úterý mě to čeká, strašně se těším, ale i bojím… ![]()
Souhlasím s Cvalenkou, Weru, pokud to jen trochu nějak s malým půjde, aby někdo hlídal, taky bych nečekala. A co ty Cvalenko, tobě špinění přestalo? Já špiním jen trošičku, ale dá se říct pořád. Ale prý je to běžný a normální, tak jsem v klidu… V úterý mě to čeká, strašně se těším, ale i bojím… ![]()
Weru já myslim jestli jen špiníš tak to nic nebude, je to prý normální. Když nejsou křeče v břiše. Pokud budou bolesti tak koukej mazat.
Holky mě je dneska tak nějak blivno, poprvé jsem dneska kámošila se záchodem a už nechci.
O mně se kámoš záchod už pokouší taky dost často a každej den je to horší. Ale zatim mě nepřemohl. I když dneska je mi zas líp. Dost na to pomáhaj procházky.
A už nešpinim. Tak od čtvrtka. A doktor mi řekl, že to k tomu patří… Ale každopádně, pokud bych zas začla, hned bych s tim jela.
Macíčku a vůbec včechny co se bojí, NEBOJTE
bude to dobrý
Ahojky,
nestíhám dočítat,tak vás jdu opět jen pozdravit.Na kontrolu jdu až 7.12.PM 4.10 a TP 10.7.