červenec 2010

• Fotoalbum (61)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
medvidek
28.11.09 09:04

Ahojky,
nestíhám dočítat,tak vás jdu opět jen pozdravit.Na kontrolu jdu až 7.12.PM 4.10 a TP 10.7.

• Citovat
  • Upravit
563
28.11.09 10:55

Přeji všem těhulkám krásný den :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
28.11.09 16:37

Holky, dneska je mi teda pěkně zle :-? doufala jsem, že to nepřijde, ale chvílema se mi chce uplně běžet na záchod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jaja77
28.11.09 16:54

Ahoj holky, já byla s manželem na dlouhé procházce po Starém Městě. Na Staromáku už je stromeček a trhy, ale všude je spousta lidí. Jen jsem hrozně unavená, normálně by mi 2hod prochajda nevadila, ale teď jo :-) V pondělí mě čeká první kontrola tak jsem zvědavá. Držte mi palečky. Jinak z té chřipky mám taky trochu strach, ale zase si říkám, když člověk nebude riskovat, tak snad to bude ok. Jinak mi doktor radil kloktat preventivne Vincentku.

• Citovat
  • Upravit
563
28.11.09 16:57

Holky na mě už asi vlezla chřipka :-( .Od včerejška je mi šíleně mizerně :zed:
Jajo budu ti v pondělí držet palečky i vám ostatním co jdete na kontroly

Příspěvek upraven 29.11.09 v 12:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
28.11.09 17:17

Jájo, to je paráda, já dneska taky byla v lese, ošňápala jsem pár stromků a jdu tvořit adventní věnečky.
Nattali, doufám, že zůstaneš doma a budeš se léčit a jíst hodně vitamínků!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
28.11.09 18:45

Cvalenko ono už něco leze i na manžu :-? .Jedinej kdo je u nás zdravej je junior.Uvidim jak mi bude po neděli když tak bych šla k mudrovi :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23317
29.11.09 10:17

Hezkou první adventní neděli všem. Držim palce všem kdo jdou zítra na KO.
Teda ta chřipka to je něco, holky ležte a vitamínkujte a odpočívejte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
29.11.09 11:45

Hannyck, děkujeme a připojuji se k tvému přání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1346
29.11.09 11:51

Ahojky,holky..
samozřejmě seznámek zase doplním..

Jinak od včerejška špiním,dneska jsem dokonce začala trochu krvácet :-( tak ležím s nohama nahoře,do nemocnice nechci,protože by si mě tam mohli nechat a já potřebuju být s malým doma.půjdu zítra ke svému dr.ale kdyby se k tomu přidaly bolesti,nebo kdyby to bylo intenzivnější tak holt do té nemocnice pojedu.

všem ať kontroly dopadnou dobře tento týden! a nemocným brzké uzdravení!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
29.11.09 12:15

Weru, měla bys jet hned

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
macicek111
29.11.09 15:59

Souhlasím s Cvalenkou, Weru, pokud to jen trochu nějak s malým půjde, aby někdo hlídal, taky bych nečekala. A co ty Cvalenko, tobě špinění přestalo? Já špiním jen trošičku, ale dá se říct pořád. Ale prý je to běžný a normální, tak jsem v klidu… V úterý mě to čeká, strašně se těším, ale i bojím… :-)

• Citovat
  • Upravit
macicek111
29.11.09 15:59

Souhlasím s Cvalenkou, Weru, pokud to jen trochu nějak s malým půjde, aby někdo hlídal, taky bych nečekala. A co ty Cvalenko, tobě špinění přestalo? Já špiním jen trošičku, ale dá se říct pořád. Ale prý je to běžný a normální, tak jsem v klidu… V úterý mě to čeká, strašně se těším, ale i bojím… :-)

• Citovat
  • Upravit
23317
29.11.09 16:36

Weru já myslim jestli jen špiníš tak to nic nebude, je to prý normální. Když nejsou křeče v břiše. Pokud budou bolesti tak koukej mazat.
Holky mě je dneska tak nějak blivno, poprvé jsem dneska kámošila se záchodem a už nechci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
29.11.09 16:42

O mně se kámoš záchod už pokouší taky dost často a každej den je to horší. Ale zatim mě nepřemohl. I když dneska je mi zas líp. Dost na to pomáhaj procházky.
A už nešpinim. Tak od čtvrtka. A doktor mi řekl, že to k tomu patří… Ale každopádně, pokud bych zas začla, hned bych s tim jela.
Macíčku a vůbec včechny co se bojí, NEBOJTE :-) bude to dobrý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital