Poradna duly
Jana Čurdová
macicek: to čekání je nejhorší, ale musíme to vydržet. Tak ti držím palčáky
.
gratuluju cvalence… máme to v bříšku asi stejně staré, tak si představuju, že bublinka je i u mě…jdu ve čtvrtek, třeba uvidíme i srdíčko…
koukám, že nás jde příští týden na ko hodně, takže to bude každý den pestré a zajímavé a jistojistě pozitivní ![]()
Werča: Díky za přidání do tabulky, doplňuju informace : PM: 7.10., termín :14.7.2010 a jsem z Nýdku, okr Frýdek Místek
petronila: taky ti držím palce, ať už na tebe zabliká srdíčko
.
jojo…fakt to moc neutíká, ale pořád se utěšuju, že mi nic není a že není důvod, proč by se to mělo pokazit… navíc, když vidím vaše úspěchy
Všem moc děkuju za podporu ![]()
s těma vitaminama, uznávám, že jste měly prvdu nóóó… Ale věděla jsem, že si někdo popíchne
koupila jsem si je hlavně kvůli té hrozící chřipce.
Péťonilko, myslím, že by už srdínko mohlo být ve čtvrtek vidět, nám začne tlouci možná už ve středu ![]()
Já sem byla u doktora v 6+2tt a srdíčko nám ještě netlouklo
Petronilo, mluvíš mi z duše…
Taky si říkám, že když se nic neděje, není důvod, aby vše nebylo v pořádku. Je mi jasné, že stát se může kdykoli cokoli, ale když tomu nic nenasvědčuje, myslím že můžeme být v klidu… ![]()
Holky, co se má stát, to se stane a my to stejně neovlivníme. Tak nač se stresovat. To čekání je pekelný, ale musíme to vydržet!!!! ![]()
Cvalenko - to nebylo myšleno ve zlém, to doufám, víš?
Já na to nemám názor. Někdo říká to, jiný ono, ale mě je prostě po tel. doporučil, tak jsem si je koupila a víc to neřešila… ![]()
stejně si trošku myslím, že všechny tyhle vitamíny jsou velkej bussines… a na těhotnejch se vydělává nejlíp, přece bychom udělaly vše, aby mimčo bylo v pořádku. Zamyslete se, jak je teda možné, že generace před námi porodily děti i bez všech mamavitů…a rozhodně nemohla být řeč o vyvážené stravě… to jen protinázor…myslím, že chemicky zpracované vitamíny jsou jen chemicky zpracované vitamíny, žádné zázraky
Petronilo, myslím, že máš v mnohém pravdu. většina odborníků ti řekne, že spousta látek se ti do organismu vstřebá pouze s jídlem a pilule trávicím traktem jen tak prošumí… ale já odborník samozřejmě nejsem. otázka taky je nakolik věřit doktorům, když je v létě vidíš u moře v luxusním hotelu, který jim samozřejmě platí farmaceutická firma… ![]()