Poradna duly
Jana Čurdová
nattali: já jsem z Nýdku, je to obec u Třince, takže spíš Slezsko
Ty jo, člověk si 2 hoďky schrupne a najde tu 2 stránky nových příspěvků a 2 nové příchozí? Nebo 3?
artep, dýmku nekouřím, ale mám ráda Reného Magrita, který tenhle obraz namaloval…je na něm napsáno: Toto není dýmka.
To bylo v té době naprosto originální, surrealistické.
Jinak koukám, že debata se rozjíždí… z chřipky mám strach jen trochu, jelikož pracuju s mentálně postiženými. Myslím ale, že je to skutečně dost nafouknuté… na porodnici se ještě zeptám svého gyn.. trochu mě děsí, že budu muset do Prahy, přece jen od nás je tam dojezt minimálně hodinu… nevím ale kam jinam…
té chřipky se taky bojím, ale taky jsem teď doma, takže snad se nám to vyhne uplně všem!
Už aby byla Weru doma, chci slyšet dobré zprávy a zítra ráno v 8 to čeká mě. Manžel tam jde se mnou, moc se TĚŠÍM až uvidím, jak malinké poporostlo
Petronilko, já to do toho Podolí mám podobně dlouho, proto uvažuju i nad těma Neratovicema, ale o nich zatim nevim absolutně nic. Ale na Podolí jsou skvělé ohlasy, kámoška tam před pár měsíci rodila, tak se jí zeptám, jak co a proč vybírala a dám ti vědět
holky, mám zdravotní obličejové solárko, ani neopaluje, můžu se s nim kvůli exemu trochu slunit že jo? Mimi to neva ne?
já myslím, že můžeš… já mám taky ekzémy, už jsem tu psala o chlorelle, že mě toho zbavila. Jinak o Podolí jsem slyšela, že je i lepší než Apolinář. Na druhou stranu si myslím, že člověk ví dřív než hodinu před, že už bude rodit… prý kontrakce začínají už pár dnů před… tak se to snad dá stihnout…
S těma porodnicema je to děs.
Cvalenko, já na Neratovice slyšela jenom samý pozitiva, ale pro mě je to daleko. Už takhle uvažuju, že nepůjdu do Krče, protože to mám přes celou Prahu. Je to těžký ![]()
petronila: umění vůbec nerozumím, ale vždycky mě dýmka jako taková přitahovala…už hrozně dlouho přemýšlým, že bych si jednu pořídila a pokouřila… ![]()
Petulinda píše:
Ahoj těhulky![]()
dlouho k vám nakukuji,ale ještě jsem něměla odvahu přidat se do diskuze. Konečně se po prvních nezdarech rozrůstá, tak jsem se rozhodla, že se k vám přidám.
Dle MS kterou jsem měla naposledy 17.10.09 bych měla být 5+4tt, TP 24.7.2010. Teď jsem volala ke gyndr a objednala se až na 7.12. na kontrolu, snad už něco bude vidět.
Tak to je snad vše o mně, doufám, že tu budeme spolu probírat už jen samé pozitivní zprávy a nic zlého nás nečeká!!!!
Jsem vdaná, toto je mé 3.těhotenství, mám doma 2 kluky 15 a 11 let. Pocházím ze západních Čech.
Petulindo: tak to máme termín kontroly úplně stejně, poslední MS jsem měla 15.10. taky si myslím, že už tam něco uvidíme. Jo a taky pocházím ze západních čech ![]()
jsem napnutá, až přijde werča z ko
se té své ve středu snad ani nedočkám… taky vám přijde, že to neutíká?
a ještě se vás zeptám- jak je to s vaším sexuálním životem v takhle raném těhu?
S tou dýmkou bych to nedělala, ne teď ![]()
A ty porodnice- je to předčasné, je to jako s těma jménama. Ale proč si o tom nepokecat?
No porodnice a předčasné - jak se to vezme. Já se tady v Praze musím zeregitrovat ve 14 tt a to bude hned po Novém roce - takže na to rozhodnutí mám měsíc a z toho skoro 14 dní budou Vánoce a Nový rok a lítání okolo - je to fakt těžký, snažím se získat co nejvíc informací dopředu.